Πώς να την ηρεμήσουμε ρε πυτε, αφού λεμε αποχώρησε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Σταμάτα ρε, ένας έρχεται ένας φεύγει το έχετε κάνει.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:28Χάσου απο μπροστα μου, γλοιωδες ερπετόenaon έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:11. Πάντως δεν ήταν μόνο αυτό, είχε μέρες ένταση η Δανάη, νομίζω ήταν φανερό.
vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:38όχι. Αν η αποχώρησή της οφείλεται σε αψιμαχία με άλλον χρήστη (και όχι για την χαζοψηφοφορία στο χαζονήμα), υποψιάζομαι κάτι αλλά αν δεν βεβαιωθώ δεν δίνω ακόμα.the comet the course the tail έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:26εσύ την πρόγγιξες; και έχεις τύψεις τώρα;;;![]()
Θα αναφέρεσαι στην καλαμοκαβαλημενη ΛΑΓΗ προφανώς
-
don't speak
Να μην αργήσει πολύ πες της.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:37 Για λίγο καιρό δεν θα έχετε Ναϊδα, αλλά θα είναι σαν να έχετε. Μετά θα ανοίξουν οι Ουρανοί και η Νύμφη θα επιστρέψει πάνω στον θρόνο της εν μέσω πυρός. Αρχάγγελοι θα χορεύουν γύρω της θριαμβευτικά.
Γέρων Ουτίσιος.
Θα έχω και μελομακάρονα της μαμάς.
Αν θέλει μπορεί και να τα δοκιμάσει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Nope!Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:41vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:38όχι. Αν η αποχώρησή της οφείλεται σε αψιμαχία με άλλον χρήστη (και όχι για την χαζοψηφοφορία στο χαζονήμα), υποψιάζομαι κάτι αλλά αν δεν βεβαιωθώ δεν δίνω ακόμα.the comet the course the tail έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:26
εσύ την πρόγγιξες; και έχεις τύψεις τώρα;;;![]()
Θα αναφέρεσαι στην καλαμοκαβαλημενη ΛΑΓΗ προφανώς
Δεν διαφωνώ με το σκελος β, αλλα μην υπερσσπιζεσαι το γλοιωδες ερπετό. Καμια ένταση παραπανω δεν ειχε η Ναιδα (στα ποστ της μιλαω παντα, τωρα αμα δηλωσει οτι ειχε τα δικά της, αλλο αυτο) να μην ψευδεται ο σιγανοπαπαδιας πυτοςdon't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:40Σταμάτα ρε, ένας έρχεται ένας φεύγει το έχετε κάνει.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:28Χάσου απο μπροστα μου, γλοιωδες ερπετόenaon έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:11. Πάντως δεν ήταν μόνο αυτό, είχε μέρες ένταση η Δανάη, νομίζω ήταν φανερό.
Ίσα ίσα προ ημερων της ελεγε η Ακατανομαστη οτι την εχει σαν πιόνι και λοιπές πιπες, και απαντούσε με υπομονη καλογέρου. Και δεν την υπερασπίζομαι σε ολα, εχει και τα κολλήματα και τους εγωισμούς της, αλλα σταθερή σαν βραχος, δεν άλλαξε προχτές
don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:41Να μην αργήσει πολύ πες της.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:37 Για λίγο καιρό δεν θα έχετε Ναϊδα, αλλά θα είναι σαν να έχετε. Μετά θα ανοίξουν οι Ουρανοί και η Νύμφη θα επιστρέψει πάνω στον θρόνο της εν μέσω πυρός. Αρχάγγελοι θα χορεύουν γύρω της θριαμβευτικά.
Γέρων Ουτίσιος.
Αν θέλει μπορεί και να τα δοκιμάσει![]()
Για εμάς δεν έχει μελομακάρονα;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Να επιστρέψει ανυπερθέτως. Δεν έχω μαζί της αλισβερίσια, αν κανείς έχει, ναν την πει να έλθει πάλι. Αν πάλι δεν θέλει, το σέβομαι, δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις ένα "χόμπι" και να ανέχεσαι προσβολές από τον κάθε ανώμαλο του διαδικτύου. Εδώ έχουμε πολλούς που στη ζωή τους είναι αποτυχημένοι και βρίσκουν ευκαιρία να βγάλουν το δηλητήριό τους, μιας και νομίζουν πως έχουν ανωνυμία.
Ordem e Progresso.
-
don't speak
Πρώτα η Νάιδα.LEONAS έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:50don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:41Να μην αργήσει πολύ πες της.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:37 Για λίγο καιρό δεν θα έχετε Ναϊδα, αλλά θα είναι σαν να έχετε. Μετά θα ανοίξουν οι Ουρανοί και η Νύμφη θα επιστρέψει πάνω στον θρόνο της εν μέσω πυρός. Αρχάγγελοι θα χορεύουν γύρω της θριαμβευτικά.
Γέρων Ουτίσιος.
Αν θέλει μπορεί και να τα δοκιμάσει![]()
Για εμάς δεν έχει μελομακάρονα;
Άμα φτιάξω εγώ θα σου στείλω.
- omg kai 3 lol
Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:46Δεν διαφωνώ με το σκελος β, αλλα μην υπερσσπιζεσαι το γλοιωδες ερπετό. Καμια ένταση παραπανω δεν ειχε η Ναιδα (στα ποστ της μιλαω παντα, τωρα αμα δηλωσει οτι ειχε τα δικά της, αλλο αυτο) να μην ψευδεται ο σιγανοπαπαδιας πυτος
Ίσα ίσα προ ημερων της ελεγε η Ακατανομαστη οτι την εχει σαν πιόνι και λοιπές πιπες, και απαντούσε με υπομονη καλογέρου. Και δεν την υπερασπίζομαι σε ολα, εχει και τα κολλήματα και τους εγωισμούς της, αλλα σταθερή σαν βραχος, δεν άλλαξε προχτές
χαχαχαχ την παλεύετε ρε μλκες; δηλαδή αν σας βρίσει τυχαία στο δρομο ένας χυδαίος οδηγός IRL τί θα κανετε θα πατε να αυτοκτονησετε;
-
don't speak
Γενικά είναι λίγο περίεργες μέρες και σε μερικούς τα "νεύρα" τσιτώνουν, άλλοι αρπάζονται.
Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε.
Γνώμη μου πάντα.
Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε.
Γνώμη μου πάντα.
καταλαβαίνουμε διαφορετικά τα κείμενα της Δανάης, δέξου αυτό αν θες, τα άλλα που λες δεν βοηθάνε κάπου νομίζω.
όταν με το καλό βαρεθείς πάλι, θα το καταλάβω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Νοέμ 2019, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
the comet the course the tail
σκέφτομαι βέβαια, πως ίσως πρόκειται για άλλη μια φάρσα των συντονιστών. όπως τότε που την έκαμαν συντονίστρια.
όπως και να 'χει μας κρύβουν πολλά... ντοκουμέντα...
όπως και να 'χει μας κρύβουν πολλά... ντοκουμέντα...
Μα δεν αυτοκτόνησε, θεωρεί ότι δεν θέλει να διαθέσει άλλον χρόνο εδώ.omg kai 3 lol έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:55Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:46Δεν διαφωνώ με το σκελος β, αλλα μην υπερσσπιζεσαι το γλοιωδες ερπετό. Καμια ένταση παραπανω δεν ειχε η Ναιδα (στα ποστ της μιλαω παντα, τωρα αμα δηλωσει οτι ειχε τα δικά της, αλλο αυτο) να μην ψευδεται ο σιγανοπαπαδιας πυτος
χαχαχαχ την παλεύετε ρε μλκες; δηλαδή αν σας βρίσει τυχαία στο δρομο ένας χυδαίος οδηγός IRL τί θα κανετε θα πατε να αυτοκτονησετε;
Ordem e Progresso.
οταν λεμε λιγο καιρο, εννοουμε 4-5 μερες. τοσο δε διαρκει ρε κοριτσια;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 12:37 Για λίγο καιρό δεν θα έχετε Ναϊδα, αλλά θα είναι σαν να έχετε. Μετά θα ανοίξουν οι Ουρανοί και η Νύμφη θα επιστρέψει πάνω στον θρόνο της εν μέσω πυρός. Αρχάγγελοι θα χορεύουν γύρω της θριαμβευτικά.
Γέρων Ουτίσιος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση