Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τι ψεμα θα ελεγες οταν σε ρωτουσαν τι δουλεια κανεις;
Ότι είμαι κατά της εργασίας (που δεν είναι ψέμμα).
Η δουλειά είναι δουλεία.
Θα σε αποκαλουσαν τεμπελη, ανεπαγγελτο, θα σε σχολιαζαν πισω απ την πλατη σου, θα σε υποπτευονταν για κλεφτρονι/παρανομο, θα σε απομονωναν.
Έλα μωρέ τώρα.. πες εκεί ότι είσαι ινφλουένσερ* να τελειώνεις.. Ωχού!
* Ινφλουένσερ [in-floo-uh n-ser]: Διαδικτυακή περσόνα, την οποία διαχειρίζεται ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και η οποία τρέφεται με followers και like ημι-αθώων ανθρώπων.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Ότι είμαι κατά της εργασίας (που δεν είναι ψέμμα).
Η δουλειά είναι δουλεία.
Θα σε αποκαλουσαν τεμπελη, ανεπαγγελτο, θα σε σχολιαζαν πισω απ την πλατη σου, θα σε υποπτευονταν για κλεφτρονι/παρανομο, θα σε απομονωναν.
* Ινφλουένσερ [in-floo-uh n-ser]: Διαδικτυακή περσόνα, την οποία διαχειρίζεται ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και η οποία τρέφεται με followers και like ημι-αθώων ανθρώπων.
Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:29
Να ρωτήσω για να ξέρω όταν θα μου τύχουν τα 7 μύρια του τζόκερ. Πού επενδύεις τα λεφτά για να σου αποφέρουν ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα εφ' όρου ζωής;;
Στείλτα εμένα και θα σου στέλνω 5000 ευρώ το μήνα
Lol
εγώ δίνω 6.000. Γκερ φέρτα δω!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
και εκει θα ρωτησουν ποιο ειναι το ινστα σου.
Θα πεις ότι δουλεύεις σε απόρρητα πρότζεκτς και δεν σου επιτρέπουν να πεις τίποτα για αυτό επειδή αφορούν σε πολύ υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που δεν θέλουν να εκτεθούν..
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 00:56
Το ένα τέταρτο θα το αγόραζα μετοχές, το άλλο χρυσές λίρες, το άλλο ένα μεγάλο κομμάτι γης για να βοσκουν αγελάδια και με το άλλο θα άνοιγα ένα steakhouse.
Αυτό που λέτε για ταξίδια σε όλο τον κόσμο : πάει που λέτε η ξαδέρφη με τον αντρα κ τα 2 παιδιά, πουλάνε το σπίτι στα σιχαμένα μίντλαντς κ κάνουν το γύρο του κόσμου επι 1 χρόνο .
Αποφασίζουν να μετακομίσουν κάπου στην Ασία όπου κ διαμένουν πια.
Αν όντως το κάνεις, μετά τι; Θα καταταχτείς στη ΝΑΣΑ ;
Ποιος θα άνοιγε νήμα να φάει 10.000 ευρώ σε ένα ΣΚ με μία πχωρουμίτισσα;;
Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:14
Σόρρυ κιόλας, αλλά γιατί να μην ασχοληθώ με φιλανθρωπίες; Ή με την έρευνα αν ήμουν εκεί.
Γιατί η ενασχόληση με φιλανθρωπίες δεν είναι απασχόληση. Πόσο χρόνο θα σου έπαιρνε;
Αυτό με την έρευνα δεν το καταλαβαίνω. Η έρευνα είναι δουλειά και μάλιστα σκληρή. Δηλαδή λες ότι αν κέρδιζες χρήματα θα άλλαζες επάγγελμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.