Μαζί πάνε, αυτό λέμε. Το μαλλί είναι κάτι σαν το πτερύγιο του καρχαρία που σε προειδοποιεί για τον κίνδυνο. Μόλις το δεις, τρέχαΊφιδα έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:28 Τελικά Karen σε κανει το μαλλί ή το ατιτιουντ "ρε, ξερεις πια ειμαι εγω; θέλω τον υπευθυνο";
Και εγώ ζητάω προϊστάμενο άμα ο υπάλληλος είναι γτπκ. Στην ΔΕΗ ανέβηκα πάνω στην διεύθυνση και διαμαρτυρηθηκα για την ταμεία που πέρασε τον άλλον που ήταν εκτός σειράς. Και ενώ διαμαρτυρόμαστε όλοι μα αγνοούσε επιδεικτικά. Επίσης έκανα παράπονο γραπτό για γιατρό του ΙΚΑ για το πώς είχε μιλήσει άσχημα μπροστά μου σε ασθενή που περίμενε. Και σε ταρίφα την έχω πει που μου την είχε πει που δεν είχα ψιλά. Και καφέ έχω επιστρέψει 2 φορές.
Υπερβολές. Μερικές φορές είναι απλή μίμηση λόγω μόδας.
Φώναξέ μου τον προϊστάμενό σου, τύπισσα. Χασομεράς στα φόρουμ και τα τσατς ρουμς εν ώρα εργασίας.Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 10:58Και εγώ ζητάω προϊστάμενο άμα ο υπάλληλος είναι γτπκ. Στην ΔΕΗ ανέβηκα πάνω στην διεύθυνση και διαμαρτυρηθηκα για την ταμεία που πέρασε τον άλλον που ήταν εκτός σειράς. Και ενώ διαμαρτυρόμαστε όλοι μα αγνοούσε επιδεικτικά. Επίσης έκανα παράπονο γραπτό για γιατρό του ΙΚΑ για το πώς είχε μιλήσει άσχημα μπροστά μου σε ασθενή που περίμενε. Και σε ταρίφα την έχω πει που μου την είχε πει που δεν είχα ψιλά. Και καφέ έχω επιστρέψει 2 φορές.
Δεν είναι κακό να ζητάς προϊστάμενο αρκεί να μην υπερβάλλεις.
Τα καλύτερα λένε για μέναFeindflug έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 14:19Φώναξέ μου τον προϊστάμενό σου, τύπισσα. Χασομεράς στα φόρουμ και τα τσατς ρουμς εν ώρα εργασίας.Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 10:58Και εγώ ζητάω προϊστάμενο άμα ο υπάλληλος είναι γτπκ. Στην ΔΕΗ ανέβηκα πάνω στην διεύθυνση και διαμαρτυρηθηκα για την ταμεία που πέρασε τον άλλον που ήταν εκτός σειράς. Και ενώ διαμαρτυρόμαστε όλοι μα αγνοούσε επιδεικτικά. Επίσης έκανα παράπονο γραπτό για γιατρό του ΙΚΑ για το πώς είχε μιλήσει άσχημα μπροστά μου σε ασθενή που περίμενε. Και σε ταρίφα την έχω πει που μου την είχε πει που δεν είχα ψιλά. Και καφέ έχω επιστρέψει 2 φορές.Nero έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:32
Μαζί πάνε, αυτό λέμε. Το μαλλί είναι κάτι σαν το πτερύγιο του καρχαρία που σε προειδοποιεί για τον κίνδυνο. Μόλις το δεις, τρέχα
+1Feindflug έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 14:19Φώναξέ μου τον προϊστάμενό σου, τύπισσα. Χασομεράς στα φόρουμ και τα τσατς ρουμς εν ώρα εργασίας.Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 10:58 Και εγώ ζητάω προϊστάμενο άμα ο υπάλληλος είναι γτπκ. Στην ΔΕΗ ανέβηκα πάνω στην διεύθυνση και διαμαρτυρηθηκα για την ταμεία που πέρασε τον άλλον που ήταν εκτός σειράς. Και ενώ διαμαρτυρόμαστε όλοι μα αγνοούσε επιδεικτικά. Επίσης έκανα παράπονο γραπτό για γιατρό του ΙΚΑ για το πώς είχε μιλήσει άσχημα μπροστά μου σε ασθενή που περίμενε. Και σε ταρίφα την έχω πει που μου την είχε πει που δεν είχα ψιλά. Και καφέ έχω επιστρέψει 2 φορές.
Τι +1 εσύ μη σου στρίψω το μουστάκι.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 10:44+1Feindflug έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 14:19Φώναξέ μου τον προϊστάμενό σου, τύπισσα. Χασομεράς στα φόρουμ και τα τσατς ρουμς εν ώρα εργασίας.Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 10:58 Και εγώ ζητάω προϊστάμενο άμα ο υπάλληλος είναι γτπκ. Στην ΔΕΗ ανέβηκα πάνω στην διεύθυνση και διαμαρτυρηθηκα για την ταμεία που πέρασε τον άλλον που ήταν εκτός σειράς. Και ενώ διαμαρτυρόμαστε όλοι μα αγνοούσε επιδεικτικά. Επίσης έκανα παράπονο γραπτό για γιατρό του ΙΚΑ για το πώς είχε μιλήσει άσχημα μπροστά μου σε ασθενή που περίμενε. Και σε ταρίφα την έχω πει που μου την είχε πει που δεν είχα ψιλά. Και καφέ έχω επιστρέψει 2 φορές.