Να σε προστατεύουν από καταθλίψεις σχιζοκαταστασεις και εξαρτήσεις που επηρεάζουν τη διάθεση .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι είναι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα;
Re: Τι είναι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα;
Το είπα, «τα καλά γονίδια»
Να σε προστατεύουν από καταθλίψεις σχιζοκαταστασεις και εξαρτήσεις που επηρεάζουν τη διάθεση .
~~¥~~
-
σούπερ δημήτριος
θα πάρω την ευτυχία
-
Georg Von Balkanen
Στο ότι η ζωή σήμερα προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα σε συνδιασμο με τον πολύ ελεύθερο χρόνο.Πάνας έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:29Πάρα πολλοί όμως υγιής άνθρωποι είναι δυστηχισμένοι. Αυτό που οφείλεται;Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:25+1hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:06
Η υγεία. Αν έχεις υγεία μπορείς να βρεις όλα τα άλλα (έστω και θεωρητικά). Χωρίς υγεία δεν έχει σημασία απολύτως τίποτα. Τίποτα όμως.
Έχεις για παράδειγμα νοσοφοβικους. Υπήρχε κάτι τέτοιο 100 χρόνια πριν;
Ναι, η ζωή ηταν δύσκολη αλλά ο κόσμος χαιρόταν με τα απλά πράγματα. Έβγαζες κρασί έπινες. Δούλευες στο χωράφι. Δεν υπήρχε η χαρτουρα του σήμερα.
Βλέπεις ανθρώπους πάνε στο γραφείο. Κάθονται 8 ώρες και φεύγουν κουρασμένοι ενώ οι παλιοί μπαρμπάδες στα χωράφια δούλευαν όλη τη μέρα και πηδουσαν όλη νύχτα την γυναίκα τουςδεν είχε θέματα ο κόσμος.
Η σκέψη είναι η πηγή της δυστυχίας.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Συμφωνώ.
Σε πιο πρακτικό επίπεδο 3 πράγματα
1.Δημιουργία αναμνήσεων
2.Δημιουργία σχέσεων με ανθρωπους
3.Εκπλήρωση στόχων
Όλα φιλτράρονται μέσα από αυτά. Πχ το να κάνεις ενα παιδί περιέχει και τα 3.
Μαλλον δεν κτλβς.Πάνας έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:34Γιατί να μην μάθω, τι σε εμποδίζει να πεις; τι σε απασχολεί;Pedro έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:24Ναι. Γιατι πρωτα θελω να μαθω εαν ειναι αιωνια,οταν μαθω θα σου πω τελικα τι μετραει.Πάνας έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:21
Η ζωή είναι μία, αν υπάρχει ύπαρξη είναι άλλο θέμα. Ίσως αν το έθετα διαφορετικά: Τι είναι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα στην ζωή; Θα έπαιρνα πάλι την ίδια απάντηση;
Βεβαια μπορει να μην υφισταται συνεχεια,οποτε δεν θα μαθεις (απο την πλευρα μου) τι μετραει...![]()
Δεν θα μαθεις στην περιπτωση που δεν υφισταται ζωη μεταθανατον για τον απλουστατο λογο ...ακομη δεν καταλαβες;
Παντως,δεν με ενοχλει τιποτα,εχω αποδεχτει την πικρη αληθεια και βαδιζωπρος το τελος προσμενοντας την απαντηση στο ερωτημα μου.
Επειδή έχω περάσει άσχημη περιπέτεια με την υγεία μου το εκτιμώ, όμως δεν μπορεί να εξισώσει τα πάντα, όπως σου είπα πολλοί άνθρωποι είναι υγιείς, τερματίζουν την ζωή τους υγιείς αλλά δεν είναι αυτό που τους γεμίζει, πολλές φορές έχω ακούσει ας γινόταν αυτό....το όποιο... και ας έφευγα.Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:33Έτερον εκατερον. Μιλήσαμε για το πιο βασικό. Που εξισώνει τα πάντα.Πάνας έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:29Πάρα πολλοί όμως υγιής άνθρωποι είναι δυστηχισμένοι. Αυτό που οφείλεται;
lyna το ερώτημα είναι και για σένα.
Πολλοί έχουν δώσει την ζωή τους για άλλο λόγο. Μπορώ να σου απαριθμήσω πολλούς λόγους.
the end
- Otto Weininger
Ναι ρε συ. Όσα περισσότερα έχεις,τόσο πιο πολύ έχεις την πολυτέλεια να αναλύεις. Όσο πιο πολύ αναλύεις, τόσο περισσότερο κινδυνεύεις να δυστυχείς.Πάνας έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:39Επειδή έχω περάσει άσχημη περιπέτεια με την υγεία μου το εκτιμώ, όμως δεν μπορεί να εξισώσει τα πάντα, όπως σου είπα πολλοί άνθρωποι είναι υγιείς, τερματίζουν την ζωή τους υγιείς αλλά δεν είναι αυτό που τους γεμίζει, πολλές φορές έχω ακούσει ας γινόταν αυτό....το όποιο... και ας έφευγα.Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:33Έτερον εκατερον. Μιλήσαμε για το πιο βασικό. Που εξισώνει τα πάντα.Πάνας έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:29
Πάρα πολλοί όμως υγιής άνθρωποι είναι δυστηχισμένοι. Αυτό που οφείλεται;
lyna το ερώτημα είναι και για σένα.
Πολλοί έχουν δώσει την ζωή τους για άλλο λόγο. Μπορώ να σου απαριθμήσω πολλούς λόγους.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
σούπερ δημήτριος
ώπα λάθος νήμα
Εδώ είναι σοβαρό θέμα ρε... ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. :'Ρ
the end
-
σούπερ δημήτριος
δεν ξέρω έχω περάσει πολύ ξώφαλτσα
Η πηγή της δυστυχίας δεν είναι η σκέψη αλλά η ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά που έχει δημιουργήσει θα υπάρχουν για πάντα και προσπαθεί να τα διατηρήσει προσφέροντας τον ολοκληρωτικά εαυτό του, χάνοντας αυτό που μετράει πάνω απ' όλα. Που κάπου υπάρχει μέσα στα γραπτά σου... τουλάχιστον για μένα.Οθωμανέλλην έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:34Στο ότι η ζωή σήμερα προσπαθεί να εξηγήσει τα πάντα σε συνδιασμο με τον πολύ ελεύθερο χρόνο.Πάνας έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:29Πάρα πολλοί όμως υγιής άνθρωποι είναι δυστηχισμένοι. Αυτό που οφείλεται;
Έχεις για παράδειγμα νοσοφοβικους. Υπήρχε κάτι τέτοιο 100 χρόνια πριν;
Ναι, η ζωή ηταν δύσκολη αλλά ο κόσμος χαιρόταν με τα απλά πράγματα. Έβγαζες κρασί έπινες. Δούλευες στο χωράφι. Δεν υπήρχε η χαρτουρα του σήμερα.
Βλέπεις ανθρώπους πάνε στο γραφείο. Κάθονται 8 ώρες και φεύγουν κουρασμένοι ενώ οι παλιοί μπαρμπάδες στα χωράφια δούλευαν όλη τη μέρα και πηδουσαν όλη νύχτα την γυναίκα τουςδεν είχε θέματα ο κόσμος.
Η σκέψη είναι η πηγή της δυστυχίας.
the end
.
Θάθελα νάταν γείτονας μου ο Μαραντόνα...... .
όσο γιά τό ερώτημα....τό παιδί τού Ουρανού καί της Γαίας......ο Ανίκητος στίς μάχες.... ο Ερωτας..... .
Είναι καί το μόνο πράγμα πού κάνει .....πού ζεί.....όσες .ωρες ζεί ..... τό έντομο Εφήμερο..... .
ΥΓ
Φυσικά ο Ερωτας είναι μιά πλούσια έννοια.....
.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 21 Νοέμ 2019, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Θα έδινες την ζωή σου για αυτόν αν χρειαζόταν;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:53
.
Θάθελα νάταν γείτονας μου ο Μαραντόνα...... ..
![]()
όσο γιά τό ερώτημα....τό παιδί τού Ουρανού καί της Γαίας......ο Ανίκητος στίς μάχες.... ο Ερωτας.....
.
.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση