!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εσύ θα τα έτρωγες όλα;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Re: Εσύ θα τα έτρωγες όλα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Θα τα ετρωγα ολα στα ΚΟΜΠΕ μεχρι το τελευταιο λεπτο!
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:46

Στην Ιταλία το καλοκαίρι πήρε ένας 200εκ.
Χόλι σιτ.
Να μπράβο κάτι τέτοιο.
Ενδιαφέρον ένα νημα που θα ρωτούσε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κάναμε αν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:58
Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:46

Στην Ιταλία το καλοκαίρι πήρε ένας 200εκ.
Χόλι σιτ.
Να μπράβο κάτι τέτοιο.
Ενδιαφέρον ένα νημα που θα ρωτούσε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κάναμε αν
Με 200 εκ ;
Τίποτα ιδιαιτερο εγώ. Μια δύο επιχειρηματικές κινήσεις και επενδύσεις καθαρά για την καύλα, καβατζωμα μετά από λίγο σε 4-5 κοντινά άτομα και τέλος.

Στην Ελλάδα θα συνέχιζα να κάνω ο,τι έκανα και πριν, χωρίς να καταλάβει κανείς διαφορά. Εκτός Ελλάδος θα έκανα ότι μου κατέβαινε.

Δουλειά οποτε περίσσευε χρόνος και όπως είπα καθαρά για την καύλα. Θα ασχολιομουν μόνο με ότι μου άρεσε και στο μέλλον μόνο με τα παιδιά.
Η μόνη διαφορά με τόσα λεφτά είναι ότι θα έκανα πολλά παιδιά. Μεγάλη οικογένεια.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Πάνω κάτω τα ίδια.
Συν μια LaF
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Υδράργυρος έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:52 Άμα η φάση σου είναι για ανθρακορύχος, όσα λεφτά και να έρθουν στα χέρια σου εκεί θα γυρίσεις. Και δεν το λέω υποτιμητικά.
Τι να έκανε; Να άνοιγε μαγαζί; Πάλι σε 10 χρόνια δε θα είχε φράγκο.
Να γινόταν εισοδηματίας; Οι φίλοι του στην πάμπ δε θα τον έκαναν παρέα.
Βασικά, αν δεν θες να κρατήσεις κάτι σε αυτή τη ζωή, φεύγει.

Και μαγαζί να άνοιγε θα έπρεπε να καταναλώνει ενέργεια να το κρατήσει κάπως, έστω κ με την ελάχιστη διαχείρηση.

Αν κέρδιζα τόσα λεφτά μάλλον δεν θα το ανακοίνωνα. Θα έδινα λεφτά αλλά θα αγόραζα μόνο όσα λιγουρεύομαι και τώρα .
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Otto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:43 Στερημένοι άνθρωποι είναι λογικό να κάνουν τέτοια πράγματα. Αν το συνδυάσεις και με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο τόσο του ιδιου οσο και του κυκλου του, είναι εκρηκτικός συνδυασμός.

Αλλά αυτός τουλάχιστον και έδωσε και ήταν και μικρό το ποσο.
Υπάρχουν αλλα παραδείγματα πάλι από Αγγλία που ο τύπος ξεπατωσε καμία 40αρια μύρια σε ναρκωτικά, πάρτυ και αμάξια.
Σωστό.

Το πιο θλιβερό είναι να χάνεις φίλους επειδή κάποιος στερημένος έκανε λεφτά . Βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ στην επιφάνεια . Κ μένει μόνος :-/
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Συζητάτε τι θα κάνατε εάν πιάνατε 11 μύρια ;
Τίποτε απολύτως δεν θα έκανα,πέρα από ταξίδια και συλλογή δίσκων βινυλίου.
Και εννοείται τα λεφτά σε ασφαλές μέρος (κάτω από το μαξιλάρι...not) και επενδυμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μου εξασφαλίζουν ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:17
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:11 Εννοείται ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να πεις πουθενά ότι κέρδισες.
Αν έχεις την δυνατότητα. Γιατι ΗΠΑ, Καναδάς, Αγγλία και δεν ξέρω που αλλού, σε βγάζουν με την επιταγή σε live μετάδοση.
Αυτο άμα το κάνεις στην Ελλάδα, πρέπει να βάλεις δορυφορικό τσιπακι σε κάθε συγγενικο σου πρόσωπο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:01
Spiros252 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:54 Εξαρτάται τί εννοεί ο καθένας ότι θα δουλεύει. Θα δουλεύει όπως τώρα ή θα οργανώνει τις επενδύσεις του; Και τα 2 δουλειά είναι.
Όπως τώρα. Ακριβώς όπως τώρα. Ίσως να προσλάμβανα ένα ακόμη άτομο για να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
Δηλαδή δεν θα έβρισκες κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνεις;
Γιατί να φας τη ζωή σου μέσα σε ένα μαγαζί ενώ μπορείς να γυρίσεις τον κόσμο ή να κάνεις ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει;
Πιστεύεις ότι αυτό θα σε συγκρατούσε στο να είσαι προσγειωμένος και να μην ξεφύγεις ή είναι άλλος ο λόγος;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Spiros252 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:26
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:01
Spiros252 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:54 Εξαρτάται τί εννοεί ο καθένας ότι θα δουλεύει. Θα δουλεύει όπως τώρα ή θα οργανώνει τις επενδύσεις του; Και τα 2 δουλειά είναι.
Όπως τώρα. Ακριβώς όπως τώρα. Ίσως να προσλάμβανα ένα ακόμη άτομο για να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
Δηλαδή δεν θα έβρισκες κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνεις;
Γιατί να φας τη ζωή σου μέσα σε ένα μαγαζί ενώ μπορείς να γυρίσεις τον κόσμο ή να κάνεις ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει;
Πιστεύεις ότι αυτό θα σε συγκρατούσε στο να είσαι προσγειωμένος και να μην ξεφύγεις ή είναι άλλος ο λόγος;
Αδυνατώ να καταλάβω όποιον λέει ότι θα δουλεύει όπως πριν.
Υπάρχουν τόσα πράγματα σε αυτή τη ζωή που δεν περισσεύει χρόνια για δουλειά από την στιγμή που δεν έχεις ανάγκη τα λεφτά που θα σου φέρει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ότι θα είχα 200 μύρια πίσω και θα συνέχιζα να πηγαίνω κάθε πρωί να ανοίγω τρώγοντας 20χλμ μποτιλιαρισματος ;
Ε όχι δα.
Θα έφτιαχνα το υπερεργοστασιο θα έβαζα να το δουλεύουν κάποιοι ικανοί φίλοι και συγγενείς για να τους καβατζωσω και αυτούς Και ύστερα αραλικι.
Pagani too much για Αθηνα;
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:35 Αδυνατώ να καταλάβω όποιον λέει ότι θα δουλεύει όπως πριν.
Υπάρχουν τόσα πράγματα σε αυτή τη ζωή που δεν περισσεύει χρόνια για δουλειά από την στιγμή που δεν έχεις ανάγκη τα λεφτά που θα σου φέρει.
Εγώ και τώρα θέλω να κάνω άλλα πράγματα και όχι δουλειά.
Ακόμα κι αν μου αρέσει η δουλειά που κάνω (δημιουργική π.χ.) και πάλι θα έβρισκα κάτι πιο ενδιαφέρον.

Η ουσία είναι όμως ότι εμείς δεν ξέρουμε τί να κάνουμε με τα τόσα λεφτά. Η διαφορά μας με τους πλούσιους θα ήταν το ότι αυτοί έχουν τον τρόπο να τα βγάζουν, ενώ εμείς μόνο τον τρόπο να τα τρώμε. Αν βρεις τρόπο να βγάζεις και να διατηρείς το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου σου, τότε είσαι αρχηγός. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, αντιθέτως είναι πανεύκολο να την πατήσεις.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Feindflug έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:55 Εικόνα
Με αφορμή την φωτογραφία κ;ι για να μην ξεχνιόμαστε.

Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η Δεξιά. Αυτό ακριβώς! :D
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Σπύρο Μπα δε νομίζω να ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω όπως τώρα τουλάχιστον. Κοντεύω τα 20 χρόνια ένσημα και έχω δει και καλές και κακες στιγμές. Πάντως αν η μοίρα θέλει να με δοκιμάσει ας μου τα στείλει να δούμε αν μπορώ να τα διαχειριστω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”