!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσύ θα τα έτρωγες όλα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εσύ θα τα έτρωγες όλα;
Πάντως κανείς δεν ανέφερε ότι πιθανόν να αποτελέσει στόχο από επιτήδειους και να του φάνε λεφτά με οποιοδήποτε τρόπο. Επενδύσεις, απάτες ή οτιδήποτε άλλο. Να αρχίζουν να τον προσεγγίζουν άτομα που πριν ούτε να τον χέσουν, από μακρινούς συγγενείς, μέχρι αγνώστους.
Αποκτάς έννοιες με τα λεφτά, αλλά από την στέρηση σίγουρα είναι καλύτερα, αν κάνεις και μια σωστή διαχείριση.
Οι επιτήδειοι τα βρίσκουν όλα, όσο καλά και αν κρύβεσαι.
Αποκτάς έννοιες με τα λεφτά, αλλά από την στέρηση σίγουρα είναι καλύτερα, αν κάνεις και μια σωστή διαχείριση.
Για αυτό και δεν το λες πουθενά ότι κέρδισες.Antares έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:05 Πάντως κανείς δεν ανέφερε ότι πιθανόν να αποτελέσει στόχο από επιτήδειους και να του φάνε λεφτά με οποιοδήποτε τρόπο. Επενδύσεις, απάτες ή οτιδήποτε άλλο. Να αρχίζουν να τον προσεγγίζουν άτομα που πριν ούτε να τον χέσουν, από μακρινούς συγγενείς, μέχρι αγνώστους.
Αν είναι να βοηθήσεις κάποιον λες ότι πούλησες κάποιο άχρηστο αγροτεμάχιο και σου περίσσεψε κάτι...
Yippie Kay Yay
- hellegennes
Εννοείται ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να πεις πουθενά ότι κέρδισες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτό εννοείται, ούτε πας καν προσωπικά να εισπράξεις τα χρήματα. Αλλά το οργανωμένο έγκλημα έχει τρόπους να μάθει. Που γνωρίζουν ποιον να κλέψουν; Θυμάμαι τον φόνο μιας πλούσιας γυναίκας σε ένα σούπερ μάρκετ στο Χαλάνδρι, αν δεν κάνω λάθος, ο οποίος δεν έχει διαλευκανθεί ακόμη.Airman68 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:10
Για αυτό και δεν το λες πουθενά ότι κέρδισες.
Αν είναι να βοηθήσεις κάποιον λες ότι πούλησες κάποιο άχρηστο αγροτεμάχιο και σου περίσσεψε κάτι...
- Otto Weininger
Αν έχεις την δυνατότητα. Γιατι ΗΠΑ, Καναδάς, Αγγλία και δεν ξέρω που αλλού, σε βγάζουν με την επιταγή σε live μετάδοση.hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:11 Εννοείται ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να πεις πουθενά ότι κέρδισες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν κερδίσεις απότομα τόσα χρήματα απο το πουθενά είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα τα φας. Τύπος στη Λακωνία κέρδισε μια φορά το λαχείο και μία το τζόκερ(όχι δε ξέπλενε, πρόκειται για φαρδος, ο τύπος είναι σχεδον καθυστέρας). Τη μια φορά νοίκιασε ελικόπτερο να πετάξει πάνω απο τη Σπάρτη πετώντας χιλιάρικα, πολύ απλά επειδή ήθελε να δει πως θα κάνει ο κόσμος απο κάτω. Αυτό κάπου στα μέσα των 80's
Προσωπικά αν κέρδιζα ένα τέτοιο ποσό θα φρόντιζα να μη το μάθει σχεδόν κανείς, δεν έχω πολλά υλικά όνειρα, θα βοηθούσαν να κρατήσω αυτά που ήδη έχω και απλά θα είχα πολύ λιγότερο άγχος για το αύριο. Αν ήταν πάρα πολλά τα χρήματα (κάτι πενηντάρες μύρια που παίζουν σε λοτταριες εκτος ελλάδος) θα έδινα το 25% για να φτιάξω το τελειότερο εργοστάσιο στον τομέα μου.
Προσωπικά αν κέρδιζα ένα τέτοιο ποσό θα φρόντιζα να μη το μάθει σχεδόν κανείς, δεν έχω πολλά υλικά όνειρα, θα βοηθούσαν να κρατήσω αυτά που ήδη έχω και απλά θα είχα πολύ λιγότερο άγχος για το αύριο. Αν ήταν πάρα πολλά τα χρήματα (κάτι πενηντάρες μύρια που παίζουν σε λοτταριες εκτος ελλάδος) θα έδινα το 25% για να φτιάξω το τελειότερο εργοστάσιο στον τομέα μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ποιος είναι ο τομέας σου Ερμή;Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:40 θα έδινα το 25% για να φτιάξω το τελειότερο εργοστάσιο στον τομέα μου.
Yippie Kay Yay
Εμπορία και τυποποίηση φρούτων
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ορέστης 35
Θα ανοιγα πανεπιστημιακη σχολη για γυναικες και θα ημουν ο διευθυντης.
Δικέ μου...δεν έχεις ιδέα...hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:11 Εννοείται ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να πεις πουθενά ότι κέρδισες.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ???
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
-
opsimasmenos
Μοιάζει με τα μικρά χομπιτ στον άρχοντα των δακτυλιδιών που πάνε να καταστρέψουν το πολύτιμο και το μάτι κάνει φοκους.Manos87 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:37Δικέ μου...δεν έχεις ιδέα...hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:11 Εννοείται ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να πεις πουθενά ότι κέρδισες.
Και εγώ θα το έκρυβα, θα πήγαινα σε κάποια επαρχιακή πόλη, θα έπιανα ένα ωραίο σπίτι με κήπο, θα άνοιγα και κάνα κατάστημα του κώλου για το ξεκάρφωμα και θα ζούσα σαν πασάς μέχρι να πεθάνω...
Πστ, πστ, χαρούπια - καλή μπίζνα...
.
Το εργοστάσιο θα στο σχεδίαζα εγώ, όπως και όλα τα μηχανήματα....
Πστ, πστ, χαρούπια - καλή μπίζνα...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Otto Weininger
Στην Ιταλία το καλοκαίρι πήρε ένας 200εκ.Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 14:40 Αν κερδίσεις απότομα τόσα χρήματα απο το πουθενά είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα τα φας. Τύπος στη Λακωνία κέρδισε μια φορά το λαχείο και μία το τζόκερ(όχι δε ξέπλενε, πρόκειται για φαρδος, ο τύπος είναι σχεδον καθυστέρας). Τη μια φορά νοίκιασε ελικόπτερο να πετάξει πάνω απο τη Σπάρτη πετώντας χιλιάρικα, πολύ απλά επειδή ήθελε να δει πως θα κάνει ο κόσμος απο κάτω. Αυτό κάπου στα μέσα των 80's
Χόλι σιτ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τώρα τζάκποτ μέχρι τα Χριστούγεννα, όπως κάθε χρόνο 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.