!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

GReaper έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:11
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:30 Είναι πρόοδος τής Ζωής νά σού κόβει ο γιατρός το ώραίο σου τσουτσουνάκι ;;;
Ρώτα όλους τους γονείς που επιμένουν να κάνουν περιτομή στα παιδιά τους χωρίς τη συναίνεση τους.

.
Αλλο τό Πετσάκιον.....αλλο τό Ιερό Τσουτσουνάκιον.....

Μή μπερδεύεις τη Πούτσα μέ την οδοντόβουρτσα..... ύβρις....

ΥΓ
Οι άλλοι εν τω μεταξί......αυτοκτονούν λαίμαι.....γιατί έκαναν τή μαλακία νά τό κόψουν.... . :a108:

γιά σκέψου λίγο σοβαρότερα..... . :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 17:41
Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 12:53 Εγώ πάντως από δω και πέρα θα αυτοπροσδιορίζομαι ως διαχειριστής και θα με λέτε Σπυρέλο.
Αυτά τα τρανσοφοβικά αστειάκια καλό θα ήταν να αποφευγονται μια φορά από χρήστες και 2 από συντονιστες/ριες
Ούτε φόβος ούτε αστεία.

Ξεκάθαρα και κατανοητά. Αν ήταν να αυτοπροσδιορίζονται όλοι θα ζούσαμε σε έναν παρανοϊκό κόσμο.

Εκτός κι αν θες να γίνω ο Θεός.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:31 Οι άλλοι εν τω μεταξί......αυτοκτονούν λαίμαι.....γιατί έκαναν τή μαλακία νά τό κόψουν.... . :a108:
Μπα, δε νομίζω να είναι αυτό ο βασικός λόγος. Μάλλον αυτοκτονούν επειδή οι κοινωνία εκτός του ίντερνετ τους φέρεται σαν σκουπίδια. Λίγοι είναι οι τρανς που περνάνε για γυναίκες, όλοι οι άλλοι τραβάνε τα βλέμματα λες και κυκλοφορούν γυμνοί...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GReaper έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:37 Μπα, δε νομίζω να είναι αυτό ο βασικός λόγος. Μάλλον αυτοκτονούν επειδή οι κοινωνία εκτός του ίντερνετ τους φέρεται σαν σκουπίδια.
Επειδή δεν έχουν αρκετή ψυχολογική βοήθεια και δεν αποδέχονται τον εαυτό τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:51
Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:13
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:07 Πρόοδος είναι κάτι που σε πάει μπροστά, όχι πίσω. Συντηρητικός είναι αυτός που βάζει τους ανθρώπους σε κουτάκια και εν προκειμένω αυτός που λέει ότι ο Χ άνθρωπος ανήκει στο ΧΥΖ φύλο γιατί έχει αυτά τα 27 συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Τα ίδια έλεγε και η αστρολογία. Το να αρχίσουμε να πιστεύουμε πάλι σε μεταφυσικές μαλακίες δεν είναι πρόοδος, είναι πισωγύρισμα.
Τι λες, τι σε κόφτει εσένα πως αισθάνεται κάποιος/α ως προς το τι φύλο είναι;
Όπως τι σε κόφτει αν κάποιος άντρας θελει να γαμιέται με άλλον άντρα; :102:
Γιατι θες να τους επιβάλλεις το φυλο τους, ας αυτοπροσδιοριστούν.
Δεν με κόφτει τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Χέστηκα. Ας προσδιορίζεται ως στρουμφάκι. Με ενδιαφέρει να μην θέλει να αντιμετωπίζεται από το κράτος ως στρουμφάκι. Οι ομοφυλόφιλοι δεν απαιτούν να αντιμετωπίζονται ως κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι.

Επίσης δεν είναι απάντηση αυτή στα γραφόμενά μου. Έγραψα ότι είναι πισωγύρισμα να πιστεύεις όλες αυτές τις μαλακίες, όχι πρόοδος και το παρομοίωσα με την αστρολογία. Δεν με κόφτει αν κάποιος θέλει να ορίζει την ζωή του με βάση την αστρολογία, με ενδιαφέρει όμως να μην χρησιμοποιεί την αστρολογία για να ορίσει την δική μου ζωή και να απαιτεί ειδική μεταχείριση από το κράτος, όπως να μην πρέπει να πληρώσει φόρο φέτος επειδή ο Ερμής του είναι ανάδρομος.
Το 'οτι είναι μια καταπιεσμένη οντότητα αρκεί, μπορεί να θέλει να απαλαγεί από την βιολογική φυλακή μπορεί απλως να θέλει να είναι γυναίκα με θηλυκό πέος-αρχίδια. Και το κρατος πρέπει να ρυθμίσει αυτά τα ζητήματα. Αν αναφέρεται δηλαδη κάπου το φυλο (π.χ. ταυτότητα), και γω διαφωνώ να εισάγεται κάπου που δεν γίνεται αναφορά. ΑΝ όμως υπάρχει κάποια αναφορά σε φύλα καλό θα ήταν να εισάγονται και τα υπόλοιπα που καταπιέζαμε για τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

ΟΙ υπόλοιποι, που δεν επικαλύψατε το μίσος σας με κάποια εσανς "επιστημονικότητας" σαν τον χελλι, προσέξτε μη δαγκωσετε την γλωσσα σας και φαρμακωθείτε.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:37
Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 12:53 Εγώ πάντως από δω και πέρα θα αυτοπροσδιορίζομαι ως διαχειριστής και θα με λέτε Σπυρέλο.
Αυτά τα τρανσοφοβικά αστειάκια καλό θα ήταν να αποφευγονται μια φορά από χρήστες και 2 από συντονιστες/ριες
Ούτε φόβος ούτε αστεία.

Ξεκάθαρα και κατανοητά. Αν ήταν να αυτοπροσδιορίζονται όλοι θα ζούσαμε σε έναν παρανοϊκό κόσμο.

Δεν αυτοπροσδιορίζονται όλοι και για όλα αλλά για το φύλο, έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:59 Το 'οτι είναι μια καταπιεσμένη οντότητα αρκεί, μπορεί να θέλει να απαλαγεί από την βιολογική φυλακή μπορεί απλως να θέλει να είναι γυναίκα με θηλυκό πέος-αρχίδια. Και το κρατος πρέπει να ρυθμίσει αυτά τα ζητήματα. Αν αναφέρεται δηλαδη κάπου το φυλο (π.χ. ταυτότητα), και γω διαφωνώ να εισάγεται κάπου που δεν γίνεται αναφορά. ΑΝ όμως υπάρχει κάποια αναφορά σε φύλα καλό θα ήταν να εισάγονται και τα υπόλοιπα που καταπιέζαμε για τόσα χρόνια.
Πάλι ξεστρατίζεις, αλλά δεν είναι απλώς ένας τίτλος σε ένα έγγραφο. Το να σε αντιμετωπίζει το κράτος σαν γυναίκα ή σαν άντρα έχει συγκεκριμένες νομικές συνέπειες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Fluffy

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:31
GReaper έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:11
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:30 Είναι πρόοδος τής Ζωής νά σού κόβει ο γιατρός το ώραίο σου τσουτσουνάκι ;;;
Ρώτα όλους τους γονείς που επιμένουν να κάνουν περιτομή στα παιδιά τους χωρίς τη συναίνεση τους.

.
Αλλο τό Πετσάκιον.....αλλο τό Ιερό Τσουτσουνάκιον.....

Μή μπερδεύεις τη Πούτσα μέ την οδοντόβουρτσα..... ύβρις....

ΥΓ
Οι άλλοι εν τω μεταξί......αυτοκτονούν λαίμαι.....γιατί έκαναν τή μαλακία νά τό κόψουν.... . :a108:

γιά σκέψου λίγο σοβαρότερα..... . :102:

.
Για τρανς γυναίκες λαίμαι
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:02

Ούτε φόβος ούτε αστεία.

Δεν αυτοπροσδιορίζονται όλοι και για όλα αλλά για το φύλο, έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε.
Κι εγώ τι φταίω;;
Άβαταρ μέλους
Fluffy

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:03
Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:59 Το 'οτι είναι μια καταπιεσμένη οντότητα αρκεί, μπορεί να θέλει να απαλαγεί από την βιολογική φυλακή μπορεί απλως να θέλει να είναι γυναίκα με θηλυκό πέος-αρχίδια. Και το κρατος πρέπει να ρυθμίσει αυτά τα ζητήματα. Αν αναφέρεται δηλαδη κάπου το φυλο (π.χ. ταυτότητα), και γω διαφωνώ να εισάγεται κάπου που δεν γίνεται αναφορά. ΑΝ όμως υπάρχει κάποια αναφορά σε φύλα καλό θα ήταν να εισάγονται και τα υπόλοιπα που καταπιέζαμε για τόσα χρόνια.
Πάλι ξεστρατίζεις, αλλά δεν είναι απλώς ένας τίτλος σε ένα έγγραφο. Το να σε αντιμετωπίζει το κράτος σαν γυναίκα ή σαν άντρα έχει συγκεκριμένες νομικές συνέπειες.
Βοηθαμε λίγο, τι απέφυγα να πω;
Φυσικά. Αυτό θέλουμε, να υπάρχουν οι ανάλογες συνέπειες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:01 ΟΙ υπόλοιποι, που δεν επικαλύψατε το μίσος σας με κάποια εσανς "επιστημονικότητας" σαν τον χελλι, προσέξτε μη δαγκωσετε την γλωσσα σας και φαρμακωθείτε.
Η επιστήμη δεν είναι άρωμα, είναι διαδικασία. Δεν υπάρχει γεύση επιστημονικότητας, κάτι είναι επιστημονικά αληθές ή όχι.-
Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:02 Δεν αυτοπροσδιορίζονται όλοι και για όλα αλλά για το φύλο, έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε.
Γιατί; Επειδή το λες εσύ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:05

Ούτε φόβος ούτε αστεία.

Κι εγώ τι φταίω;;
Μας προσβαλεις με αυτά
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:05 Βοηθαμε λίγο, τι απέφυγα να πω;
Φυσικά. Αυτό θέλουμε, να υπάρχουν οι ανάλογες συνέπειες.
Έγραψες τρεις-τέσσερις μαλακίες περί συντηρητισμού, τις οποίες σού αντιγύρισα και απλά άλλαξες θέμα.

Πιο πίσω έγραψες τι με κόφτει αν αυτοπροσδιορίζεται σαν γυναίκα ένας άντρας και τώρα μου λες ότι θέλεις όχι απλώς να αυτοπροσδιορίζεται αλλά να αποδέχομαι εγώ ότι είναι γυναίκα. Διάλεξε τι θέλεις. Φυσικά και με κόφτει να με υποχρεώνει κάποιος να αποδεχτώ κάτι που δεν είναι πραγματικότητα για να νιώσει αυτός καλύτερα. Αν δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτό που είναι, ας κάνει ψυχοθεραπεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:07
Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:05
Κι εγώ τι φταίω;;
Μας προσβαλεις με αυτά
Μισό λεπτό; Είσαι transgender ή κάτι παρόμοιο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”