!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
- hellegennes
Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Δεν σου απαγορεύει κανείς το κάπνισμα. Σου απαγορεύουν να καπνίζεις δίπλα σε άλλους, όπως απαγορεύεται να χέσεις δίπλα σε άλλους. Δεν σου απαγορεύεται όμως να χέσεις γενικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Στον πεζοδρομο του περιστεριου μειωμενοι πολυ οι καπνιστες.
Δυο καπνιζαν ηλ.τσιγαρο και ενας κανονικο σε συνολο 50 ατομων.
Ο χωρος ηταν υπαιθριος αλλα καπως κλειστος απο τζαμια και τεντες αν και οχι εντελως.
Το μαγαζι ειχε τασακια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ο χωρος θεωρειται οκ για καπνισμα.
Ο χωρος ηταν υπαιθριος αλλα καπως κλειστος απο τζαμια και τεντες αν και οχι εντελως.
Το μαγαζι ειχε τασακια αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ο χωρος θεωρειται οκ για καπνισμα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ε καλα και όταν το ξεκίνησες με την ίδια μέθοδο σε βάλανε στο λούκι. Έβλεπες τον Μάρλμπορο μαν πανω στο άλογο.Γραφικός έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:58Μα δεν είναι για να μας ενημερώνουν. Έβγαλαν τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη (που ήταν πραγματική ενημέρωση) για να βάλουν αυτά τα αίσχη. Η όλη φάση θυμίζει την μέθοδο Λουντοβίκο από το κουρδιστό πορτοκάλι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:55 Οι εικόνες είναι για να σας προτρεψουν να διαφυλάξετε τη δική σας υγεία. Η απαγόρεψη ναι είναι για τη δική μας.
Τουλάχιστον τώρα βλέπεις την αλήθεια.
Αλλά και το άτμισμα απαγορεύεται για να μη χαλάσουν και τα συμφέροντα των ελληνικών καπνοβιομηχανιών (της εξής μίας δηλαδή).hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 00:26 Δεν σου απαγορεύει κανείς το κάπνισμα. Σου απαγορεύουν να καπνίζεις δίπλα σε άλλους, όπως απαγορεύεται να χέσεις δίπλα σε άλλους. Δεν σου απαγορεύεται όμως να χέσεις γενικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Στο τσιπουραδικο της γειτονιας μου - αναλογη περιπτωση - το ντουμανιαζουμε χωρις προβλημα .under έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 00:35 Στον πεζοδρομο του περιστεριου μειωμενοι πολυ οι καπνιστες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Οργισμένος
Καζαντζιδισμος.Ζενίθεδρος έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 01:03 Εύχομαι να τα καταφέρει ο υπουργός και να περάσει ο αντικαπνιστικος νόμος. Με λιγότερα τσιγάρα και λιγότερες μολοτωφ, η ζωή μας θα γίνει λίγο καλύτερη και θα παλέψουμε έτσι καπως την εξαθλίωση, τον εξανδραποδισμο της χώρας μας και την μετατροπή της σε ειδική οικονομική ζώνη της Ευρώπης.
Η σοβιετικη προπαγανδα στον ελλαδικο μουσικο χωρο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αν βεβαια δεν απαγορευοταν το ατμισμα, αυτο θα γινοταν για να προστατεψουν τα συμφεροντα των εταιριων ατμισματος.Alien666 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:02Αλλά και το άτμισμα απαγορεύεται για να μη χαλάσουν και τα συμφέροντα των ελληνικών καπνοβιομηχανιών (της εξής μίας δηλαδή).hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 00:26 Δεν σου απαγορεύει κανείς το κάπνισμα. Σου απαγορεύουν να καπνίζεις δίπλα σε άλλους, όπως απαγορεύεται να χέσεις δίπλα σε άλλους. Δεν σου απαγορεύεται όμως να χέσεις γενικά.
Τι μας κρυβουν;;;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο το απαγορευουν οι καπνοβιομήχανοι, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα τα αφήσουν να βγουν οι πετρελαιάδες, τις ανεμογεννήτριες τις βαζουν για να τσεπωνουν τις επιδοτήσεις.Alien666 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:02Αλλά και το άτμισμα απαγορεύεται για να μη χαλάσουν και τα συμφέροντα των ελληνικών καπνοβιομηχανιών (της εξής μίας δηλαδή).hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 00:26 Δεν σου απαγορεύει κανείς το κάπνισμα. Σου απαγορεύουν να καπνίζεις δίπλα σε άλλους, όπως απαγορεύεται να χέσεις δίπλα σε άλλους. Δεν σου απαγορεύεται όμως να χέσεις γενικά.
Μα που τα ξέρετε όλα αυτα τα βιομηχανικά μυστικά;
Αν δεν έπαιρνε η μπάλα και τους ατμιστές θα στρέφονταν όλοι στο άτμισμα.gassim έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:14
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο το απαγορευουν οι καπνοβιομήχανοι, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα τα αφήσουν να βγουν οι πετρελαιάδες, τις ανεμογεννήτριες τις βαζουν για να τσεπωνουν τις επιδοτήσεις.
Μα που τα ξέρετε όλα αυτα τα βιομηχανικά μυστικά;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αντε τώρα εξήγησε γιατί το άτμισμα που προκαλεί μηδενικό παθητικό άτμισμα στους γύρω, έχει απαγορευτεί.Οργισμένος έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:12Αν βεβαια δεν απαγορευοταν το ατμισμα, αυτο θα γινοταν για να προστατεψουν τα συμφεροντα των εταιριων ατμισματος.Alien666 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:02Αλλά και το άτμισμα απαγορεύεται για να μη χαλάσουν και τα συμφέροντα των ελληνικών καπνοβιομηχανιών (της εξής μίας δηλαδή).hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 00:26 Δεν σου απαγορεύει κανείς το κάπνισμα. Σου απαγορεύουν να καπνίζεις δίπλα σε άλλους, όπως απαγορεύεται να χέσεις δίπλα σε άλλους. Δεν σου απαγορεύεται όμως να χέσεις γενικά.
Τι μας κρυβουν;;;;;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ο ναργιλές επιτρέπεται, τα μαγαζιά με ναργιλέδες λειτουργούν κανονικά.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Γραφικός έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:58Μα δεν είναι για να μας ενημερώνουν. Έβγαλαν τις περιεκτικότητες σε πίσσα και νικοτίνη (που ήταν πραγματική ενημέρωση) για να βάλουν αυτά τα αίσχη. Η όλη φάση θυμίζει την μέθοδο Λουντοβίκο από το κουρδιστό πορτοκάλι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2019, 00:55 Οι εικόνες είναι για να σας προτρεψουν να διαφυλάξετε τη δική σας υγεία. Η απαγόρεψη ναι είναι για τη δική μας.
Πήξε!!
Θα επιτραπει - συντομαΜηχανικός έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:37 Ο ναργιλές επιτρέπεται, τα μαγαζιά με ναργιλέδες λειτουργούν κανονικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό ποιος το είπε;Alien666 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:34Αντε τώρα εξήγησε γιατί το άτμισμα που προκαλεί μηδενικό παθητικό άτμισμα στους γύρω, έχει απαγορευτεί.Οργισμένος έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:12Αν βεβαια δεν απαγορευοταν το ατμισμα, αυτο θα γινοταν για να προστατεψουν τα συμφεροντα των εταιριων ατμισματος.Alien666 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:02
Αλλά και το άτμισμα απαγορεύεται για να μη χαλάσουν και τα συμφέροντα των ελληνικών καπνοβιομηχανιών (της εξής μίας δηλαδή).
Τι μας κρυβουν;;;;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis