ΓΕΣΑΡ έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 02:01
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 21:38
Τώρα που δεν κυβερνούν οι ηλίθιοι των συριζανέλ να τους κάνουν δέκα χρόνια να βγει απόφαση για την αίτηση ασύλου θα πηγαίνουν πίσω στην Τουρκία.
Θα στέλνουν φωτό από εδώ στους φίλους τους πως είναι η ζωή πίσω από τα σίδερα και δεν θα μας επισκέπτονται.
Έται γινονται οι δουλειές Αρίστο καραμπουζουκλή μου.
Ο ΣΤΟΧΟΣ (δηλαδή η καλύτερη περίπτωση) είναι να πάνε μέχρι τέλος του 2020 10.000 "πίσω στην τουρκία". Μόνο τον οκτώβριο μπήκαν 15.000 εισβολείς και άλλοι τόσοι θα μπούνε και μέχρι τα τέλη νοεμβρίου.
Η "ζωη πίσω από τα σίδερα" θα έχει όλες τις ανέσεις, άσε που κατα πόσον θα είναι όντως "πίσω από τα σίδερα" μένει να το δούμε. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για 15.000 θέσεις σε κλειστά κεντρα, δηλαδή για όσους μπαίνουν πλέον σε έναν φθινοπωρινό μήνα
Μπορεί κανείς πολύ εύκολα να καταλάβει τι θα γίνει με τους υπόλοιπους, ήδη 20 χιλιάδες προωθούνται στην ενδοχώρα και ο "σκληρος δεξιός" άδωνις έχει βγάλει το στρινγκ του και κάνει τούμπες ενω αραδιάζει χυδαίες δικαιολογίες
Συμφωνώ για τον Γεωργιάδη που προεκλογικά μας έλεγε ότι οι λαθρομετανάστες θα απελαθούν άμεσα και έχουν περάσει τόσοι μήνες χωρίς να γίνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Τώρα όταν τον ρωτάνε λέει ότι δεν είναι ο τομέας του.
Οι κλειστές δομές θα πάρουν πολύ χρόνο για να δημιουργηθούν ενώ από τον εβρο μπαίνουν καθημερινά εκατοντάδες πακιστανοί. Γιατί δεν πηγαίνουν βουλγαρία; Γιατί στη Βουλγαρία τους δέρνουν τους γδύνουν τους κλέβουν και τους γυρνάνε πίσω. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο όταν επάνω στην εγνατία βλέπεις καθημερινά δεκάδες λαθρομετανάστες να κατηφορίζουν προς θεσσαλονίκη. Η αριστοτέλους έχει γίνει κέντρο ανομίας με την αστυνομία εκκωφαντικά απούσα. Ένας φίλος συριζαίος έχει καφετερία στην αριστοτέλους και εκεί που έλεγε πόσο καλοί είναι οι λαθρο τώρα μετά από 4-5 μαχαιρώματα και επεισόδια μπροστά στο μαγαζί του άλλαξε τροπάρι.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με λαθρο να επιστρέφονται πίσω στις πατρίδες τους και να μην τους δέχονται για να καταλήξουν πάλι εδώ. Είχαμε όλα τα προβλήματά μας και τώρα μας κουβαλήθηκε όλοι η μπίχλα και η μάκα. Αν δεν κάνει κάτι η νδ άμεσα θα δει μεγάλη αιμορραγία ψήφων.
Αυτά τα έχω γράψει πολλές φορές στο τουίτερ του Άδωνι και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση ενώ έχω στείλει πολλά e mail στον λογαριασμό του πρωθυπουργού κι εκεί που η ομάδα του πάντα απαντούσε στα ερωτήματά μου προεκλογικά τώρα δεν παίρνω καμία απάντηση.
Είναι αναγκαίο να πιέσουμε μέσω των κοινωνικών δικτύων όλους τους νδκράτες βουλευτές που ψηφίσαμε για να δούμε αλλαγή στο λαθρομεταναστευτικό με τον μόνο μοχλό πίεσης που έχουμε. Την ψήφο μας. Εγώ το έχω γράψει και το έχω πει σε όλους τους τόνους πως αν δεν κάνει κάτι η νδ να εξαφανίσει τη μούργα από την πατρίδα μας όπως έκανε ο Σαμαράς δεν θα ξαναδεί την ψήφο μου κι άλλες 12 ψήφους που μπορώ να επηρεάσω.
Λόγω της ανικανότητας αυτής απαιτείται ένας σοβαρός δεξιός χώρος που θα απειλήσει πραγματικά την νδ. Μια πατριωτική δεξιά που θα πάρει στα σοβαρά την φύλαξη των συνόρων μας και θα κινητοποιήσει στρατιωτικές δυνάμεις για αυτό το σκοπό.
Ο στρατός μας θα έπρεπε να επέμβει άμεσα. Τα νησιά που δέχονται τους λαθρο θα πρέπει να έχουν συνεχή παρουσία στρατού και ο έβρος επίσης.
Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος ηγέτης που δεν θα υπολογίσει πολιτικό κόστος και θα εφαρμόσει το αυτονόητο.