!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
Τόσο μεγάλη είσαι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Καλά να πάθετε! Δεν ψηφίσατε την Κουλουρίτσα για να αποφύγετε τον ανταγωνισμό και τώρα έχετε να κάνετε με τρεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μόλις έριξα και εγώ εναν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Βρήκαμε το αδύνατο σημείο σου;LEONAS έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 21:03
Τόσο μεγάλη είσαι;
Αυτό λέω!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ακόμα κι έτσι εμείς στηρίζουμε!Juno έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 20:57
Δεν δίνω πληροφορίες για εμένα, τα χουμε ξαναπεί. Μέχρι στιγμής ξέρετε καταγωγή, δουλειά, μέχρι και ζώδιο. Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα από την επιτυχία.
Yippie Kay Yay
don't speak έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 21:09Βρήκαμε το αδύνατο σημείο σου;
Δεν έχω αδύνατο σημείο για γυναίκες
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Εγώ ούτε αυτά ξέρω. Μόνο το νικ σου στο παλιό.Juno έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 20:57
Σιγά, αυτό αλλάζει στην επόμενη ψηφοφορία. Δεν δίνω πληροφορίες για εμένα, τα χουμε ξαναπεί. Μέχρι στιγμής ξέρετε καταγωγή, δουλειά, μέχρι και ζώδιο. Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα από την επιτυχία.
the end
Θεσσαλονίκη-Δημόσιο-Χίμαιρα!Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 21:26Εγώ ούτε αυτά ξέρω. Μόνο το νικ σου στο παλιό.Juno έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 20:57
Σιγά, αυτό αλλάζει στην επόμενη ψηφοφορία. Δεν δίνω πληροφορίες για εμένα, τα χουμε ξαναπεί. Μέχρι στιγμής ξέρετε καταγωγή, δουλειά, μέχρι και ζώδιο. Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα από την επιτυχία.
Σοβαρά τώρα, το ζώδιο, το ξέρεις. Το είπα στο αντίστοιχο νήμα και με αποχαιρέτησες! Τόσο χάρηκες.
Σας ευχαριστώ. Και εξακολουθώ να κρατάω ανωνυμία.
Η Χίμαιρα είναι ζώδιο;Juno έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 21:27Θεσσαλονίκη-Δημόσιο-Χίμαιρα!Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 21:26Εγώ ούτε αυτά ξέρω. Μόνο το νικ σου στο παλιό.Juno έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 20:57
Σιγά, αυτό αλλάζει στην επόμενη ψηφοφορία. Δεν δίνω πληροφορίες για εμένα, τα χουμε ξαναπεί. Μέχρι στιγμής ξέρετε καταγωγή, δουλειά, μέχρι και ζώδιο. Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα από την επιτυχία.![]()
![]()
Σοβαρά τώρα, το ζώδιο, το ξέρεις. Το είπα στο αντίστοιχο νήμα και με αποχαιρέτησες! Τόσο χάρηκες.
Κάτσε άλλο νικ ξέρω...
the end
Τσου!
Α..... ναι, τώρα θυμάμαι καλά έκανα από τέτοιο ζώδιο, είμαι καρακαμένος
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-