για πε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ωραια γυναικα η Μπλουζ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ κριτής.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ιδιαιτέρως Ευριδίκειο στυλ αλλά στο πιο κυριλέ, μπορούμε να πούμε.
Είμαι παλιά καραβάνα. Θα σας δώσω συμβουλές για 90-60-90 :-)
- Eθνικοκοινωνιστης
το θυμομουν σε ψαρωσαvantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 19:01ιδιαιτέρως Ευριδίκειο στυλ αλλά στο πιο κυριλέ, μπορούμε να πούμε.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το poll είναι σεξιστικό. Πρέπει να μπουν στην ψηφοφορία και οι άνδρες που αισθάνονται γυναίκες.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Έκανα σχετικο κάλεσμα με τη λήξη του πρωτου γυρου.Bipsco έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 19:21 Το poll είναι σεξιστικό. Πρέπει να μπουν στην ψηφοφορία και οι άνδρες που αισθάνονται γυναίκες.
Δεν εκδηλωσε κάποια/ο/οι ενδιαφερον.
Μπορείς αν θέλεις να το Δηλώσεις και θα κρίνει η Επιτροπή σοφών.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Ήταν στον πρώτο εξπρές γύρο , αλλά επειδή είναι νέα δεν την τιμησατε με την ψήφο σας.Kiki mat έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:51Oχι βρε ,τα κορίτσια με φοβούνται ακόμα. Όταν ήμουν τεσσάρων χρόνων ήρθαν στο γυμναστήριο όπου πηγαινα ,φωτογράφοι εταιρίες ρούχων και κάναν πρόταση στην γυμνάστρια να γίνω μοντέλο για παιδικά ρούχα. Οι γονείς μου φοβόταν τον χώρο.Ερμής έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:20 Ρε σεις έβαλε και η Kiki mat φωτο είδα σωστά; Γιατι δεν ειναι στο πολ; Επειδή είναι νιουφης;
Εβαλε(ς) φωτο ; δεν το ειδαμε
..Αυτό μπορούσε κ σημαίνει και γόλδεν πας
...
-
Nero
μπορεί πάντα να μπει στο σπίτι πραξικοπηματικά, σαν τη ΣουζάναΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 19:58Ήταν στον πρώτο εξπρές γύρο , αλλά επειδή είναι νέα δεν την τιμησατε με την ψήφο σας.Kiki mat έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:51Oχι βρε ,τα κορίτσια με φοβούνται ακόμα. Όταν ήμουν τεσσάρων χρόνων ήρθαν στο γυμναστήριο όπου πηγαινα ,φωτογράφοι εταιρίες ρούχων και κάναν πρόταση στην γυμνάστρια να γίνω μοντέλο για παιδικά ρούχα. Οι γονείς μου φοβόταν τον χώρο.Ερμής έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:20 Ρε σεις έβαλε και η Kiki mat φωτο είδα σωστά; Γιατι δεν ειναι στο πολ; Επειδή είναι νιουφης;
Εβαλε(ς) φωτο ; δεν το ειδαμε
..Αυτό μπορούσε κ σημαίνει και γόλδεν πας
...
Με προκαλούν, δεν αρχίζω από μόνη μου.Daje έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 13:30 Βλεπω οτι ειστε βιτζιοζοι ολοι σας.
Η Juno σας τα χωνει τοσο καιρο κι εσεις εκει την ψηφιζετε.
Ανωμαλιαρηδες.
Εσένα πάντα σε συμπαθούσα, μην το χαλάς.
Κουλούρι! Επειδή είναι το Κουλούρι!Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 13:59έχετε 10 τώρα να επιλέξετε ...με 3 ψήφους κύριοι.Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 13:54 12 ώρες είναι λίγες, μόλις πριν λίγο το είδα γιατί ασχολιόμουν με άλλα πράγματα, κανονικά θα πρέπει να αφαιρεθούν οι κάτω από 5... αν υπήρχαν και αφαιρέθηκαν.
αν θέλετε να δώσομε ευκαιρία σε κάποια που έμεινε αδίκως εκτός, αιτιολογείστε και πείτε προτάσεις για Γόλδεν Πας
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μα τόσο λάθος εκανα; Αφού είδα πως είχες βάλει για άβαταρ μια κοπέλα και η φωτο φαινόταν realKiki mat έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:51Oχι βρε ,τα κορίτσια με φοβούνται ακόμα. Όταν ήμουν τεσσάρων χρόνων ήρθαν στο γυμναστήριο όπου πηγαινα ,φωτογράφοι εταιρίες ρούχων και κάναν πρόταση στην γυμνάστρια να γίνω μοντέλο για παιδικά ρούχα. Οι γονείς μου φοβόταν τον χώρο.Ερμής έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:20 Ρε σεις έβαλε και η Kiki mat φωτο είδα σωστά; Γιατι δεν ειναι στο πολ; Επειδή είναι νιουφης;
Yeap η ωραιότερη γυναίκα που εχω δει στη ζωή μου κατάγεται από εκεί. Επίσης όσες άλλες εχω γνωρίσει από την περιοχή είναι πολύ άνω του μετρίου- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:28
Ναι σε έχω πετύχει να το ξαναλες. Δεν το αμφισβητώ. Άλλα νερά εκεί. Χεχε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Χιτσκοκική, γκρανγκινιολική η εξέλιξη !
Μάχη Τιτάνισσων!
Η θεά Ήρα, η θεά Άρτεμις και η θεά των Συντονιστών ισοψηφούν στην κορυφή κύριοι!
Σε απόσταση αναπνοής, το κορίτσι της διπλανής πόρτας και η Κυπραία, γιατί κάθε ριάλιτυ που σέβεται τον εαυτό του έχει μια Κύπρια στις πρώτες θέσεις.
Και μεις σεβόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τα κορίτσια κύριοι!!! Στον αγώνα για την οχτάδα , μπροστά η νύχτα, μπροστά η μπλουρόουζ, μπροστά ο Δέλλας, μπροστά ο Καραγκούνης!!
Η Ελλάδα σκίζει τους Γάλλους σα σαρδέλες!!
...συγγνώμη παρασύρθηκα από το συναρπαστικό του αγώνος...
Μάχη Τιτάνισσων!
Η θεά Ήρα, η θεά Άρτεμις και η θεά των Συντονιστών ισοψηφούν στην κορυφή κύριοι!
Σε απόσταση αναπνοής, το κορίτσι της διπλανής πόρτας και η Κυπραία, γιατί κάθε ριάλιτυ που σέβεται τον εαυτό του έχει μια Κύπρια στις πρώτες θέσεις.
Και μεις σεβόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τα κορίτσια κύριοι!!! Στον αγώνα για την οχτάδα , μπροστά η νύχτα, μπροστά η μπλουρόουζ, μπροστά ο Δέλλας, μπροστά ο Καραγκούνης!!
Η Ελλάδα σκίζει τους Γάλλους σα σαρδέλες!!
...συγγνώμη παρασύρθηκα από το συναρπαστικό του αγώνος...
Ποιος με ψήφισε μόλις τώρα;
Πάτησα print screen και τσεκάρω ποιος φαίνεται να είναι μέσα.
Ένα είναι σίγουρο: ότι προσέχουμε την εμφάνισή μας ακόμα και όταν φαίνεται πως είμαστε ατημέλητες. Δεν είμαστε!
Πάτησα print screen και τσεκάρω ποιος φαίνεται να είναι μέσα.
- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:01 ...Πάντως για τις Θεσσαλονικιές, έχουν δίκαιο![]()
Γενικά οι Ελληνίδες είναι ωραίες, αλλά βόρεια είναι πιο ωραίες. Μπορεί λόγω του κλίματος![]()
Ένα είναι σίγουρο: ότι προσέχουμε την εμφάνισή μας ακόμα και όταν φαίνεται πως είμαστε ατημέλητες. Δεν είμαστε!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 122 Απαντήσεις