Airman68 έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 13:53
Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 13:38
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 10:20
Μετά από 12 ώρες και αθρόα συμμετοχή, οι κάλπες έκλεισαν.
Αποτελέσματα:
1.-Casper-........5
2.Juno............4
3.Naida...........3
3.νύχτα...........3
3.Gherschaagk...3
6.ΓΑΛΗ............2
6.Custom_F.......2
6.Ίφιδα............2
6.bluerose........2
6.don't speak.....2
6.Nατάσα.........2
12.Σουβλίτσα.....1
12.Isomnia........1
12.aLiCat..........1
12.κουλούρι Θ....1
16.Αthina_P.......0
16.Naranjita......0
16.lyna............0
16.Μετανάστρια..0
16.Kiki mat........0
21. Εσθήρ..........0
Συγχαρητήρια στην πρώτη των πρώτων Κάσπερ.
Οι 10 πρώτες μπαίνουν στο σπίτι του Ιδρύματος. 11 λόγω ισοψηφίας.
Στην επόμενη φάση ,που θα κρατήσει μέρες, υπάρχει δικαίωμα
3 (τριών) ψήφων ανά μέλος. Τα κορίτσια θα περάσουν δοκιμασίες, οπότε ψηφίζεται με φειδώ. Επιτρέπονται οι κλίκες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Επιβάλλονται οι προκλητικές εμφανίσεις.
Τι να σου πω; Γραφεις εσθηρ μηδεν,ενω δεν συμμετεχω στο νημα,διοτι το ζητησα βεβαια και
δεν ειμαι στο πολλ.Κατα τα αλλα εσθηρ 0!
Ρε τι πινετε και δεν μας δινετε;

Γεννημενοι ψευτες καποιοι και τρολλ.

Οποτε σβησε το ονοματακι μου στο ανα΄λογο ποστ πληζ,.ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.Γκεγκε;
ΥΓ.Και βλεπω και την αλικατ που δεν συμμετεχει και αλλες και τις εχεις βαλει στα αποτελεσματα.
Προσεχε την μαλακια,διοτι η πολυ μαλακια βλαφτει αγαπουλα.Θα σου μεινει στο χερι,οτι υπαρχει τελοσπαντων.
Οταν ζηταμε να βγουμε και σου γινεται συσταση απο την ΟΔ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙΣ ΥΠΟΥΛΑ.
Για κάτσε βρε Εσθήρ.
Σε αυτό το νήμα οι πχορουμίτες ψηφίζουν, όχι απαραίτητα οι υποψήφιες.
Το αν θα πάρει κάποια ψήφους ή όχι δεν εξαρτάται από το αν αυτό το άτομο συμμετέχει στο νήμα.
Εδώ βάζω μια άνω τελεία. Γιατί αν εσύ θεώρησες ότι προσβάλλεσαι και ζήτησες από την ΟΔ να αφαιρέσει το όνομά σου, αλλάζει το πράγμα...
Μα αυτο λεω φιλε μου,εκανα αναφορα διοτι δεν εδωσα την συγκαταθεση μου να με βαζει ο αλλος στο μαλακοθεμα του ακι δεν γουσταρω,ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛ.
ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΠΟΛΛ,ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ,ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ,και τωρα με ξαναεβαλε στα αποτελεσματα.
Ξαναβαζοντας με ,στα αποτελεσματα κιολας,ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔ ,ποθυ του ειπε να με βγαλει.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΟΚ τι να αλνουμε,η μαλακια δεν κρυβεται