Τα έχει επειδή του τα δίνουμε κι εσύ γκρινιάζεις για αυτό.axilmar έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 10:11Μα εχει τα βασικα, και νερο εχει, και τροφη, και στεγη. Τι ειναι αυτα που λες;stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 09:54Φυσικά και πεθαίνει. Εκτός αν εσύ μπορείς να επιβιώσεις σε οποιοδήποτε μέρος στο οποίο δεν έχεις δικαιώματα, πρόσβαση σε τροφή, νερό και στέγη.axilmar έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 09:52
Δεν πεθαινει ο μεταναστης βρε παιδακι μου, σταματα με τις πομπωδεις υπερβολες για να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Επομένως, όταν η δική σου λύση είναι να αφήσουμε τον άνθρωπο χωρίς τα βασικά, τότε προφανώς και είσαι υπέρ της έμμεσης ανθρωποκτονίας.
Οι υπόλοιποι λέμε ότι ΚΑΘΕ άνθρωπος πρέπει να έχει πρόσβαση στα βασικά τουλάχιστον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλετε τείχος και νάρκες στον Έβρο;
Re: Θέλετε τείχος και νάρκες στον Έβρο;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μην τον παίρνεις στα σοβαρά! Πάντα αντιρρησίας προς χάριν της αντίρρησης ήταν!axilmar έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 10:11Μα εχει τα βασικα, και νερο εχει, και τροφη, και στεγη. Τι ειναι αυτα που λες;stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 09:54Φυσικά και πεθαίνει. Εκτός αν εσύ μπορείς να επιβιώσεις σε οποιοδήποτε μέρος στο οποίο δεν έχεις δικαιώματα, πρόσβαση σε τροφή, νερό και στέγη.axilmar έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 09:52
Δεν πεθαινει ο μεταναστης βρε παιδακι μου, σταματα με τις πομπωδεις υπερβολες για να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Επομένως, όταν η δική σου λύση είναι να αφήσουμε τον άνθρωπο χωρίς τα βασικά, τότε προφανώς και είσαι υπέρ της έμμεσης ανθρωποκτονίας.
Οι υπόλοιποι λέμε ότι ΚΑΘΕ άνθρωπος πρέπει να έχει πρόσβαση στα βασικά τουλάχιστον.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ανοησίες λες ρε μάγκα. Δεν είπα ποτέ να μην του τα δίνουμε. Να μην έρχονται ειναι το θέμα, και να φύγουν αυτοί που ήρθαν και είναι λαθραιοι.stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 10:18Τα έχει επειδή του τα δίνουμε κι εσύ γκρινιάζεις για αυτό.axilmar έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 10:11Μα εχει τα βασικα, και νερο εχει, και τροφη, και στεγη. Τι ειναι αυτα που λες;stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 09:54
Φυσικά και πεθαίνει. Εκτός αν εσύ μπορείς να επιβιώσεις σε οποιοδήποτε μέρος στο οποίο δεν έχεις δικαιώματα, πρόσβαση σε τροφή, νερό και στέγη.
Επομένως συμφωνείς ότι πρέπει να τους δίνουμε τροφή, στέγη και νερό...axilmar έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 09:33Ανοησίες λες ρε μάγκα. Δεν είπα ποτέ να μην του τα δίνουμε. Να μην έρχονται ειναι το θέμα, και να φύγουν αυτοί που ήρθαν και είναι λαθραιοι.
stavmanr έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:46Επομένως συμφωνείς ότι πρέπει να τους δίνουμε τροφή, στέγη και νερό...
Εφ'ΟΣΟΝ ΕΡΘΟΥΝ...
Κατ' αρχην πρεπει να αποτραπουν απο το να ελθουν ...
Αρα ... Κλειστα κεντρα , οπου θα τους παρεχεται τροφη στεγη και νερο ... και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ..
Ουτε 300 € τον μηνα , κατα κεφαλη , ουτε τιποτα αλλο ...
Συμφωνεις ;;
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Δηλαδή θεωρείς ότι μόνο με τροφή και νερό κάλυψες τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα στη ζωή και την αξία που ορίζει το Σύνταγμά σου;oldjedi έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:17Εφ'ΟΣΟΝ ΕΡΘΟΥΝ...
Αρα ... Κλειστα κεντρα , οπου θα τους παρεχεται τροφη στεγη και νερο ... και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ..
Συμφωνεις ;;
Ο μετανάστης πρέπει να έχει όλα τα δικαιώματα που έχει κι ένας έλληνας πολίτης, σε ό,τι αφορά την προστασία των παραπάνω.
Ή να το πω και ανάποδα: κι ο συμπολίτης σου πρέπει να έχει όλα τα δικαιώματα που έχει και ο μετανάστης. Η μετανάστευση αναδεικνύει το ζήτημα και βοηθά να διεκδικήσει όσα του στερεί επί δεκαετίες η Πολιτεία, όπως βασικά επιδόματα επιβίωσης, στέγαση, δωρεάν υπηρεσίες
κλπ.
Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και αξίας δεν έχει καμία σχέση με ιδιότητες ή μορφολογικά χαρακτηριστικά.
622 προσφυγες εφτασαν μονο χτες.
https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... 24oro.html
Αυτο σημαινει πως οι ροες προχωρησαν απο Δευτερα σε νεα αυξηση οπως ειχε προαναγγελει ο Ερντογαν.
Πλεον θα ερχονται πανω απο 15.000 το μηνα.
Το οποιο σημαινει οτι τα κλειστα προαναχωρησιακα κεντρα δεν προκειται να αποσυμφορησουν τα νησια.
.
https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... 24oro.html
Αυτο σημαινει πως οι ροες προχωρησαν απο Δευτερα σε νεα αυξηση οπως ειχε προαναγγελει ο Ερντογαν.
Πλεον θα ερχονται πανω απο 15.000 το μηνα.
Το οποιο σημαινει οτι τα κλειστα προαναχωρησιακα κεντρα δεν προκειται να αποσυμφορησουν τα νησια.
.
stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 09:00Δηλαδή θεωρείς ότι μόνο με τροφή και νερό κάλυψες τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα στη ζωή και την αξία που ορίζει το Σύνταγμά σου;oldjedi έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:17Εφ'ΟΣΟΝ ΕΡΘΟΥΝ...stavmanr έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:46
Επομένως συμφωνείς ότι πρέπει να τους δίνουμε τροφή, στέγη και νερό...
Συμφωνεις ;;
Θα παιξουμε την κολοκυθια τωρα ;;Να παρει "τοσα" ... γιατι "τοσα" ;; Να παρει "τοσα/2"...
Αμα θελουν ... ΑΜΑ ΔΕΝ θελουν , να γυρισουν πισω ...Ειμαστε μια χρεωκοπημενη χωρα και δεν εχουμε λεφτα να δινουμε ...
Ο μετανάστης πρέπει να έχει όλα τα δικαιώματα που έχει κι ένας έλληνας πολίτης, σε ό,τι αφορά την προστασία των παραπάνω.
Ο Ελληνας πληρωνει φορους και εχει δικαιωματα ... Ο ΛΑΘΡΟμεταναστης , απο την στιγμη που ΔΕΝ πληρωνει φορους δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα ...
Ή να το πω και ανάποδα: κι ο συμπολίτης σου πρέπει να έχει όλα τα δικαιώματα που έχει και ο μετανάστης. Η μετανάστευση αναδεικνύει το ζήτημα και βοηθά να διεκδικήσει όσα του στερεί επί δεκαετίες η Πολιτεία, όπως βασικά επιδόματα επιβίωσης, στέγαση, δωρεάν υπηρεσίες
Η απαντηση ειναι ιδια με πιο πανω ... Ο συμπολιτης μου πληρωνει φορους και εχει δικαιωματα ...Ο ΛΑΘΡΟμεταναστης επιβιωνει εις βαρος της κοινωνιας των συμπολιτων μου και εμου ... Τα λεφτα που πανε στους ΛΑΘΡΟμεταναστες , να δωθουν σαν επιδοματα στην Ελληνικη κοινωνια ...
κλπ.
Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και αξίας δεν έχει καμία σχέση με ιδιότητες ή μορφολογικά χαρακτηριστικά.
Προτεραιοτητα εχει η ανθρωπινη ζωη των Ελληνων ... Αφου ικανοποιηθουν τα Ελληνικα δικαιωματα , βλεπουμε και τους ΛΑΘΡΟμεταναστες ...
Δεν αναφέρθηκα στο τί θέλει ή δεν θέλει ο μετανάστης. Σου έκανα μία ερώτηση: αν σε αφήσω με φαγητό, νερό, κλεισμένο σε ένα άσυλο, θεωρείς ότι έχω φροντίσει για την ζωή και την αξιοπρέπειά σου;oldjedi έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:59Θα παιξουμε την κολοκυθια τωρα ;;Να παρει "τοσα" ... γιατι "τοσα" ;; Να παρει "τοσα/2"...stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 09:00Δηλαδή θεωρείς ότι μόνο με τροφή και νερό κάλυψες τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα στη ζωή και την αξία που ορίζει το Σύνταγμά σου;oldjedi έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:17 Εφ'ΟΣΟΝ ΕΡΘΟΥΝ...
Συμφωνεις ;;![]()
Αμα θελουν ... ΑΜΑ ΔΕΝ θελουν , να γυρισουν πισω ...Ειμαστε μια χρεωκοπημενη χωρα και δεν εχουμε λεφτα να δινουμε ...
Αν όχι, τότε γιατί θα πρέπει να φτάνει για τον μετανάστη;
Επιπλέον, δεν είμαστε χρεοκοπημένη χώρα όχι εξαιτίας των μεταναστών, αλλά εξαιτίας νοοτροπίας του υπεράνω ελληναρά που μπορεί και δουλεύει τον υπόλοιπο πλανήτη.
Αυτή η νοοτροπία ξεπερνιέται μαζί με όλα τα υπόλοιπα σύνδρομα του νεοέλληνα, που ορθώς στρέφεται στον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη.
Δεν πληρώνουν όλοι οι έλληνες φόρους. Σχεδόν ένα εκατομμυριο πολίτες δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος, αφού εμπίπτουν στο αφορολόγητο.Ο μετανάστης πρέπει να έχει όλα τα δικαιώματα που έχει κι ένας έλληνας πολίτης, σε ό,τι αφορά την προστασία των παραπάνω.
Ο Ελληνας πληρωνει φορους και εχει δικαιωματα ... Ο ΛΑΘΡΟμεταναστης , απο την στιγμη που ΔΕΝ πληρωνει φορους δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα ...
Ο φόρος δεν νομιμοποιεί υποστάσεις. Επιπλέον, όλοι οι έλληνες όπως κι ο μετανάστης, έχουν κάνει έστω και μία παρανομία στη ζωή τους.
Δεν πληρώνουν όλοι οι έλληνες φόρους. Σχεδόν ένα εκατομμυριο πολίτες δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος, αφού εμπίπτουν στο αφορολόγητο.Η απαντηση ειναι ιδια με πιο πανω ... Ο συμπολιτης μου πληρωνει φορους και εχει δικαιωματα ...Ο ΛΑΘΡΟμεταναστης επιβιωνει εις βαρος της κοινωνιας των συμπολιτων μου και εμου ... Τα λεφτα που πανε στους ΛΑΘΡΟμεταναστες , να δωθουν σαν επιδοματα στην Ελληνικη κοινωνια ...
Ο φόρος δεν νομιμοποιεί υποστάσεις. Σε άλλη περίπτωση θεωρείς το 1 εκατ των συμπολιτών σου βάρος στην κοινωνία και υποθέτω ότι θέλεις να τους εξολοθρεύσεις για να "ξαλαφρώσεις";
Μήπως τα έχεις και με τους άνεργους ή τους άστεγους;
Προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη ζωή. Αυτο έχουν αποφασίσει ο έλληνες και το έχουν καταγράψει στο Σύνταγμά τους.
stavmanr έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:36Δεν αναφέρθηκα στο τί θέλει ή δεν θέλει ο μετανάστης. Σου έκανα μία ερώτηση: αν σε αφήσω με φαγητό, νερό, κλεισμένο σε ένα άσυλο, θεωρείς ότι έχω φροντίσει για την ζωή και την αξιοπρέπειά σου;oldjedi έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:59Θα παιξουμε την κολοκυθια τωρα ;;Να παρει "τοσα" ... γιατι "τοσα" ;; Να παρει "τοσα/2"...stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 09:00
Δηλαδή θεωρείς ότι μόνο με τροφή και νερό κάλυψες τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δικαίωμα στη ζωή και την αξία που ορίζει το Σύνταγμά σου;![]()
Αιτιολογησε μου γιατι πρεπει να φροντισω ΕΓΩ για την δικη ΣΟΥ ζωη και την αξιοπρεπεια σου ;;Φροντισε μονος σου ....
Αμα δεν του φτανει , ιδου η πορτα ... στο καλο και ας μην μας γραφει ...
Επιπλέον, δεν είμαστε χρεοκοπημένη χώρα όχι εξαιτίας των μεταναστών, αλλά εξαιτίας νοοτροπίας του υπεράνω ελληναρά που μπορεί και δουλεύει τον υπόλοιπο πλανήτη.
Αυτή η νοοτροπία ξεπερνιέται μαζί με όλα τα υπόλοιπα σύνδρομα του νεοέλληνα, που ορθώς στρέφεται στον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη.
Δεν ειπα οτι μας χρεωκοπησαν οι ΛΑΘΡΟμεταναστες , ουτε ερριξα το φταιξιμο σε καποιον ... Ειπα οτι ΕΙΜΑΣΤΕ χρεωκοπημενη χωρα και πρεπει να φροντισουμε τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ανθρωπους και οτι το καθε ΛΑΘΡΟμεταναστη που ερχεται εδω για να καλοπερασει ...
Αλληλεγγυη στους Ελληνες , οχι τους Σομαλους ...
Δεν πληρώνουν όλοι οι έλληνες φόρους. Σχεδόν ένα εκατομμυριο πολίτες δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος, αφού εμπίπτουν στο αφορολόγητο.Ο μετανάστης πρέπει να έχει όλα τα δικαιώματα που έχει κι ένας έλληνας πολίτης, σε ό,τι αφορά την προστασία των παραπάνω.
Ο φόρος δεν νομιμοποιεί υποστάσεις. Επιπλέον, όλοι οι έλληνες όπως κι ο μετανάστης, έχουν κάνει έστω και μία παρανομία στη ζωή τους.
Δεν πληρώνουν όλοι οι έλληνες φόρους. Σχεδόν ένα εκατομμυριο πολίτες δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος, αφού εμπίπτουν στο αφορολόγητο.Η απαντηση ειναι ιδια με πιο πανω ... Ο συμπολιτης μου πληρωνει φορους και εχει δικαιωματα ...Ο ΛΑΘΡΟμεταναστης επιβιωνει εις βαρος της κοινωνιας των συμπολιτων μου και εμου ... Τα λεφτα που πανε στους ΛΑΘΡΟμεταναστες , να δωθουν σαν επιδοματα στην Ελληνικη κοινωνια ...
Ο φόρος δεν νομιμοποιεί υποστάσεις. Σε άλλη περίπτωση θεωρείς το 1 εκατ των συμπολιτών σου βάρος στην κοινωνία και υποθέτω ότι θέλεις να τους εξολοθρεύσεις για να "ξαλαφρώσεις";
Μήπως τα έχεις και με τους άνεργους ή τους άστεγους;
Το οτι καποιοι δεν εχουν την δυνατοτητα να πληρωσουν φορους οφειλεται στο οτι χρεωκοπησαμε και στεκομαστε αλληλεγγυοι με αυτους πληρωνοντας κατι παραπανω ...
Ειμαι αλληλεγγυος με τους αστεγους και τους ανεργους ... ΕΛΛΗΝΕΣ ...
Προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη ζωή. Αυτο έχουν αποφασίσει ο έλληνες και το έχουν καταγράψει στο Σύνταγμά τους.
Ναι ... η ζωη των ΕΛΛΗΝΩΝ ...Στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ συνταγμα που ΔΕΝ αφορα τους ΛΑΘΡΟμεταναστες ...
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Θα παρέμβω στην κουβέντα σας:stavmanr έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:36 Δεν αναφέρθηκα στο τί θέλει ή δεν θέλει ο μετανάστης. Σου έκανα μία ερώτηση: αν σε αφήσω με φαγητό, νερό, κλεισμένο σε ένα άσυλο, θεωρείς ότι έχω φροντίσει για την ζωή και την αξιοπρέπειά σου;
Ναι γιατί και αυτά δεν τα "δικαιούνται", όπως δεν τα δικαιούμαστε αυτόματα και εγώ και εσύ. Τους δίνονται χαριστικά για ένα χρονικό διάστημα λόγω της κατάστασης. Για οτιδήποτε παραπάνω μπορούν να γίνουν διακρατικές συμφωνίες με τις χώρες τους και να τα πληρώνουν αυτές.
Το χρέος μας περιορίζεται στο τροφή, νερό, υποτυπώδης στέγη και βοήθεια για την επιστροφή στις χώρες τους. Εδώ πάντως δεν θα μείνουν και ούτε θα περάσουν στην Ευρώπη.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Awesomatic έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 01:57Θα παρέμβω στην κουβέντα σας:stavmanr έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:36 Δεν αναφέρθηκα στο τί θέλει ή δεν θέλει ο μετανάστης. Σου έκανα μία ερώτηση: αν σε αφήσω με φαγητό, νερό, κλεισμένο σε ένα άσυλο, θεωρείς ότι έχω φροντίσει για την ζωή και την αξιοπρέπειά σου;
Ναι γιατί και αυτά δεν τα "δικαιούνται", όπως δεν τα δικαιούμαστε αυτόματα και εγώ και εσύ.
Δηλαδή η "προστασία της αξίας του ανθρώπου" (άρθρο2 του Συντάγματος) εκπληρώνεται και σε κάποιον που τον αφήνουμε να πεθάνει της πείνας;
Γιατί έτσι έχουμε αποφασίσει οι πολίτες του πολιτισμένου κόσμου και το έχουμε κάνει, όχι μόνο νόμο, αλλά πρωταρχικό άρθρο του Συντάγματος.oldjedi έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 22:42 Αιτιολογησε μου γιατι πρεπει να φροντισω ΕΓΩ για την δικη ΣΟΥ ζωη και την αξιοπρεπεια σου ;;Φροντισε μονος σου ....
Δεν γνωρίζεις το Σύνταγμα της Ελλάδος και τις υποχρεώσεις σου; Ή μήπως δεν σου αρέσει η Δημοκρατία και το γυρίζεις γύρω-γύρω μπας και δεν το καταλάβουν οι υπόλοιποι;
Φτάνει σε εσένα η τροφή, το νερό και το κλείδωμα σε άσυλο για να θεωρήσεις ότι ζεις αξιοπρεπώς;Αμα δεν του φτανει , ιδου η πορτα ... στο καλο και ας μην μας γραφει ...stavmanr έγραψε: Αν όχι, τότε γιατί θα πρέπει να φτάνει για τον μετανάστη;
Όλοι, έλληνες, σομαλοί, αφγανοί, αμερικάνοι, ρώσοι κλπ. θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους. Το ίδιο έκαναν και 500.000 νέοι έλληνες που σε παράτησαν επειδή με τις νοοτροπίες σου κατέστρεψες το μέλλον τους. Έφυγαν για πιο ανεπτυγμένες χώρες.Δεν ειπα οτι μας χρεωκοπησαν οι ΛΑΘΡΟμεταναστες , ουτε ερριξα το φταιξιμο σε καποιον ... Ειπα οτι ΕΙΜΑΣΤΕ χρεωκοπημενη χωρα και πρεπει να φροντισουμε τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ανθρωπους και οτι το καθε ΛΑΘΡΟμεταναστη που ερχεται εδω για να καλοπερασει ...stavmanr έγραψε: Επιπλέον, δεν είμαστε χρεοκοπημένη χώρα όχι εξαιτίας των μεταναστών, αλλά εξαιτίας νοοτροπίας του υπεράνω ελληναρά που μπορεί και δουλεύει τον υπόλοιπο πλανήτη.
Μία λεπτομέρεια: Η διαδικασία της αδειοδότησης των μεταναστών είναι μία διαδικασία που δεν είναι αυτόματη, αλλά εξαρτάται από εμάς. Επομένως, δεν είναι θέσει παράνομος ένας μετανάστης, αλλά η άδεια παραμονής εξαρτάται από τις Αρχές μας. Αν αποφασίσουμε, όλοι οι μετανάστες ή όποιοι πληρούν τα κριτήρια που θα θέσουμε γίνονται απευθείας μετανάστες με άδεια.
Το λάθος που κάνουν κάποιοι είναι ότι συγχέουν την μετανάστευση με την παρανομία, όταν η "παρανομία" της μετανάστευσης είναι απλά πολιτικό ζήτημα κι όχι κατεξοχήν ποινικό.
Αφού λοιπόν, έφυγε το .επιχείρημα το φόρου (του ...κώλου ήταν αλλά το εξευγένισα) στεκόμαστε αλληλέγγυοι προς όποιον έχει ανάγκη.stavmanr έγραψε:Το οτι καποιοι δεν εχουν την δυνατοτητα να πληρωσουν φορους οφειλεται στο οτι χρεωκοπησαμε και στεκομαστε αλληλεγγυοι με αυτους πληρωνοντας κατι παραπανω ...Ο Ελληνας πληρωνει φορους και εχει δικαιωματα ... Ο ΛΑΘΡΟμεταναστης , απο την στιγμη που ΔΕΝ πληρωνει φορους δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα ...stavmanr έγραψε: Ο μετανάστης πρέπει να έχει όλα τα δικαιώματα που έχει κι ένας έλληνας πολίτης, σε ό,τι αφορά την προστασία των παραπάνω.
Οι έλληνες είμαστε αλληλέγγυοι προς όποιον μας έχει ανάγκη.Ειμαι αλληλεγγυος με τους αστεγους και τους ανεργους ... ΕΛΛΗΝΕΣ ...
Έχεις διαβάσει ποτέ το ελληνικό Σύνταγμα ή σταμάτησες στην πρώτη σελίδα, σαν τον Νάνδρο;Ναι ... η ζωη των ΕΛΛΗΝΩΝ ...Στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ συνταγμα που ΔΕΝ αφορα τους ΛΑΘΡΟμεταναστες ...stavmanr έγραψε: Προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη ζωή. Αυτο έχουν αποφασίσει ο έλληνες και το έχουν καταγράψει στο Σύνταγμά τους.
Το γράφω γιατί στο Άρθρο 5 αναφέρεται:
"2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Eξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. "
Φαίνεται, λοιπόν, ότι το πραγματικό πρόβλημα των μεταναστοφάγων δεν είναι οι μετανάστες, αλλά η ίδια η ελληνική Δημοκρατία. Πίσω από την ψευδορατσιστική στάση κρύβεται ένα πρόβλημα με τη Δημοκρατία την ίδια, που επειδή φοβούνται να αντιμετωπίσουν κατάματα, προσπαθούν να της βάλουν τρικλοποδιές. Και δεν είναι κάτι που παρατηρούμε σήμερα. Είναι κάτι που εισήγαγε το κόμμα των νεοναζί, όταν προσπαούσε να ρίξει το πολίτευμα με απαξίωση κάθε δημοκρατικής δραστηριότητας, αρχής ή και διαδικασίας.
stavmanr έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 09:22Γιατί έτσι έχουμε αποφασίσει οι πολίτες του πολιτισμένου κόσμου και το έχουμε κάνει, όχι μόνο νόμο, αλλά πρωταρχικό άρθρο του Συντάγματος.oldjedi έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 22:42 Αιτιολογησε μου γιατι πρεπει να φροντισω ΕΓΩ για την δικη ΣΟΥ ζωη και την αξιοπρεπεια σου ;;Φροντισε μονος σου ....
Δεν γνωρίζεις το Σύνταγμα της Ελλάδος και τις υποχρεώσεις σου; Ή μήπως δεν σου αρέσει η Δημοκρατία και το γυρίζεις γύρω-γύρω μπας και δεν το καταλάβουν οι υπόλοιποι;![]()
Οχι ... δεν ειμαι δικηγορος και δεν ξερω το Συνταγμα της Ελλαδος ...Ενημερωσε με σε ποιο αρθρο γραφει οτι πρεπει να φροντισουμε για την αξιοπρεπεια και για την ζωη ολου του πλανητη ...
Φτάνει σε εσένα η τροφή, το νερό και το κλείδωμα σε άσυλο για να θεωρήσεις ότι ζεις αξιοπρεπώς;Αμα δεν του φτανει , ιδου η πορτα ... στο καλο και ας μην μας γραφει ...stavmanr έγραψε: Αν όχι, τότε γιατί θα πρέπει να φτάνει για τον μετανάστη;
Οχι , αλλα εγω ειμαι μηχανικος και σπουδασα για να εχω απαιτησεις απο την ζωη ...Με βαση ποιες γνωσεις απαιτουν καλυτερη ζωη , απο αυτη που ειχαν οι ΛΑΘΡΟμεταναστες ;;
Όλοι, έλληνες, σομαλοί, αφγανοί, αμερικάνοι, ρώσοι κλπ. θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους. Το ίδιο έκαναν και 500.000 νέοι έλληνες που σε παράτησαν επειδή με τις νοοτροπίες σου κατέστρεψες το μέλλον τους. Έφυγαν για πιο ανεπτυγμένες χώρες.Δεν ειπα οτι μας χρεωκοπησαν οι ΛΑΘΡΟμεταναστες , ουτε ερριξα το φταιξιμο σε καποιον ... Ειπα οτι ΕΙΜΑΣΤΕ χρεωκοπημενη χωρα και πρεπει να φροντισουμε τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ανθρωπους και οτι το καθε ΛΑΘΡΟμεταναστη που ερχεται εδω για να καλοπερασει ...stavmanr έγραψε: Επιπλέον, δεν είμαστε χρεοκοπημένη χώρα όχι εξαιτίας των μεταναστών, αλλά εξαιτίας νοοτροπίας του υπεράνω ελληναρά που μπορεί και δουλεύει τον υπόλοιπο πλανήτη.
Ολοι αυτοι λοιπον , Σομαλοι , Αφγανοι ας μεινουν στις πατριδες τους και ας φροντισουν την χωρα τους ...
Οι 500.000 Ελληνες , μαζι και οι γυιοι μου που εφυγαν στην Ευρωπη , ειχαν διαβατηριο και πτυχια ... ΔΕΝ μπουκαραν λαθραια ... Δεν αρνηθηκα τους μεταναστες ... Αρνουμαι τους ΛΑΘΡΟμεταναστες ...
Μία λεπτομέρεια: Η διαδικασία της αδειοδότησης των μεταναστών είναι μία διαδικασία που δεν είναι αυτόματη, αλλά εξαρτάται από εμάς. Επομένως, δεν είναι θέσει παράνομος ένας μετανάστης, αλλά η άδεια παραμονής εξαρτάται από τις Αρχές μας. Αν αποφασίσουμε, όλοι οι μετανάστες ή όποιοι πληρούν τα κριτήρια που θα θέσουμε γίνονται απευθείας μετανάστες με άδεια.
Το λάθος που κάνουν κάποιοι είναι ότι συγχέουν την μετανάστευση με την παρανομία, όταν η "παρανομία" της μετανάστευσης είναι απλά πολιτικό ζήτημα κι όχι κατεξοχήν ποινικό.
Γιατι τοτε δεν κανουμε ενα δημοψηφισμα , ΑΝ θελουμε τους ΛΑΘΡΟμεταναστες;; Ο ΛΑΘΡεπιβατης , τιμωρειται , ο ΛΑΘΡΟκυνηγος το ιδιο... Ειναι και οι 2 παρανομοι ... Το ιδιο παρανομοι ειναι και οι ΛΑΘΡΟμεταναστες ...
Για να αποφασισεις και να δωσεις αδεια στους ΛΑΘΡΟμεταναστες , πρεπει πρωτα να καθορισεις τα ορια στα οποια θα ζουν ... Ολες αυτες οι χιλιαδες , εχουν σαν μοναδικο τους εφοδιο την δυναμη των χεριων τους ... ΔΕΝ ειναι νευροχειρουργοι ... Αρα , θελουν δουλεια ... Τι δουλεια σε μια χωρα με 17% ανεργια ;; Θελουν νοσοκομεια ... Γιατι να πληρωνω εγω , γι' αυτους ;; Απο ελεημοσυνη ;; Θελουν παιδεια ... σε ποια σχολεια ;; Θελουν μεροκαμματο για να ζησουν ... Απο που θα το βγαλουν ;;
Αφού λοιπόν, έφυγε το .επιχείρημα το φόρου (του ...κώλου ήταν αλλά το εξευγένισα) στεκόμαστε αλληλέγγυοι προς όποιον έχει ανάγκη.stavmanr έγραψε:Το οτι καποιοι δεν εχουν την δυνατοτητα να πληρωσουν φορους οφειλεται στο οτι χρεωκοπησαμε και στεκομαστε αλληλεγγυοι με αυτους πληρωνοντας κατι παραπανω ...
Οχι δεν εφυγε το επιχειρημα ... Απλα , επειδη δεν εχεις αντιλογο , επιλεγεις να μην απαντησεις ...
Οι έλληνες είμαστε αλληλέγγυοι προς όποιον μας έχει ανάγκη.Ειμαι αλληλεγγυος με τους αστεγους και τους ανεργους ... ΕΛΛΗΝΕΣ ...
Ναι , ειμαι αλληλεγγυος με οποιον Ελληνα , εχει αναγκη ... Να προσφερω απο το υστερημα μου ... Αλλα ΟΧΙ οποιον Αλβανο , Σομαλο , Αφγανο και βαλε ακομα 85 εθνοτητες ...
ΑΝ ΕΣΥ αισθανεσαι αλληλεγγυος με ολους , ενημερωσε μας ποσους φιλοξενεις στο σπιτι σου ... Με ξενα κολλυβα δεν κανεις κηδεις ...
Έχεις διαβάσει ποτέ το ελληνικό Σύνταγμα ή σταμάτησες στην πρώτη σελίδα, σαν τον Νάνδρο;Ναι ... η ζωη των ΕΛΛΗΝΩΝ ...Στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ συνταγμα που ΔΕΝ αφορα τους ΛΑΘΡΟμεταναστες ...stavmanr έγραψε: Προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη ζωή. Αυτο έχουν αποφασίσει ο έλληνες και το έχουν καταγράψει στο Σύνταγμά τους.
Το γράφω γιατί στο Άρθρο 5 αναφέρεται:
"2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Eξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. "
Το Συνταγμα λοιπον το λεει καθαρα ... Οσοι [ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ... ΟΧΙ οσοι ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΑ
Φαίνεται, λοιπόν, ότι το πραγματικό πρόβλημα των μεταναστοφάγων δεν είναι οι μετανάστες, αλλά η ίδια η ελληνική Δημοκρατία. Πίσω από την ψευδορατσιστική στάση κρύβεται ένα πρόβλημα με τη Δημοκρατία την ίδια, που επειδή φοβούνται να αντιμετωπίσουν κατάματα, προσπαθούν να της βάλουν τρικλοποδιές. Και δεν είναι κάτι που παρατηρούμε σήμερα. Είναι κάτι που εισήγαγε το κόμμα των νεοναζί, όταν προσπαούσε να ρίξει το πολίτευμα με απαξίωση κάθε δημοκρατικής δραστηριότητας, αρχής ή και διαδικασίας.
Η Δημοκρατια για να λειτουργησει φτιαχνει ΝΟΜΟΥΣ , οι οποιοι νομοι ειναι ΚΑΝΟΝΕΣ για την ειρηνικη διαβιωση οσων ζουν σε αυτη την χωρα ... Οι ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ των νομων , και οσοι τους υποστηριζουν , ειναι αυτοι που ειναι με φασιστικο τροπο αντιθετοι με την Δημοκρατια ...
Το θεμα των ΛΑΘΡΟμεταναστων , ειναι πολυπλοκο και εχει σχεση με την Εθνικη ανεξαρτησια , την υπαρξη μας σαν εθνος , την οικονομια μας , ακομα και την θρησκευτικοτητα μας ... Ειναι τοις πασι γνωστον , οτι η Τουρκια το εργαλειοποιει για τους δικους της σκοπους οι οποιοι ΣΑΦΩΣ και δεν ειναι η προωθηση της δημοκρατιας στην χωρα μας ...
Οι μεταναστολαγνοι , απλα , ειναι ανθελληνες και εργαζονται , με την θεληση τους , για μια μελλοντικη καταστροφη της χωρας ...
μπορει να αναπτυχθει ενας ομορφος διαλογος για μηνες ... στο μεταξυ θα μπαινουνε παρανομα στη χωρα 500-600 μεταναστες καθημερινα ... η κυβερνηση θα πληρωσει ακριβα την ατολμια της με τα ημιμετρα που πηρε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση