δεν θα ηταν λιγο δειγμα ναρκισσισμου εκ μερους μου?jason έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:52ανοιξε ένα ρε λατρεία με 2 ερωτήματα, με λατρεύετε ή με μισείτε, να δει πώς γίνεται η δουλειά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ώρα της αλήθειας. Τι πιστεύετε για μένα;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η ώρα της αλήθειας. Τι πιστεύετε για μένα;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Antigeist έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:52hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 00:35Είσαι εξαιρετικά καλό παιδί και μ' αρέσει που ενοχλείται κόσμος επειδή δεν κάνεις την χάρη σε κανέναν να ανήκεις σε ένα προαποφασισμένο σετ αξιών, πολιτικής και κανόνων αλλά χρησιμοποιείς την κρίση σου, την λογική σε συνδυασμό με το συναίσθημα, για να εκφράσεις και να υποστηρίξεις μια άποψη. Ζήτω η ελευθερία του μυαλού.
Πρέπει να μάθεις να μην παρεξηγείσαι τόσο εύκολα. Είσαι μεγάλο παιδί. Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να τους γράψεις όλους στ' αρχίδια σου, λέγε εμένα. Έχω ακόμη πολύ χώρο και κάνω μικρά γραμματάκια.Τι πατρονιστικά κιτσάτα ξεράσματα είναι αυτά; Φορουμοπατέρες.

Ησουν ιπτάμενος ΣΤΗΝ 112 με Canadair ή C-130;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω που οφείλεται, αλλά δείχνεις λίγο υποτονικός. Ίσως φταίει το ότι δεν τρως αρκετό κρέας, ψημένο εννοείται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
the end
Μη χαλιέσαι , ένα φίλο μου σμήναρχο στη Σκύρο ρώτησα.
Εγώ πάλι όχι όλους... δεν μας έχεις γνωρίσει καλά. Ίσως σέβεσαι αυτό που κάνουν.
the end
Ναι αλλά σου έγραψα παραπάνω ως συμπλήρωμα πως ίσως σέβεσαι αυτό που κάνουν, δεν διαφέρουν από τους άλλους, και παλιοχαρακτήρες υπάρχουν και τα πάντα όλα. Παντού τα πάντα.
Θα μπορούσα να είμαι ένας παλιοχαρακτήρας, ένα καθίκι.
the end
Το ξέρω , τους έχω γνωρίσει , υπερφίαλοι και μαλακισμένοι υπάρχουν παντού..Πάνας έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 01:39Ναι αλλά σου έγραψα παραπάνω ως συμπλήρωμα πως ίσως σέβεσαι αυτό που κάνουν, δεν διαφέρουν από τους άλλους, και παλιοχαρακτήρες υπάρχουν και τα πάντα όλα. Παντού τα πάντα.
Α, μπράβο, βρήκαμε κοινό έδαφος... για στόχους πέταξες, dart;
the end
'Νεκρά " σημεία Skyguard ,ζορίστηκα, ,με τράβηξε 6g , ξέρασα μετά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 20 Νοέμ 2019, 02:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 918 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
-
- 4 Απαντήσεις