!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, η καμπάνια για τον αντικαπνιστικό νόμο θα ξεκινήσει την Τρίτη. Όπως ανέφερε οι καταγγελίες θα γίνονται επώνυμα στο 1142.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στο αμάξι αν είμαι μόνος , απαγορεύεται; Στην μηχανή που είναι εξωτερικός χώρος; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Οχι κ οχι.enterprise-psi έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 17:56 Στο αμάξι αν είμαι μόνος , απαγορεύεται; Στην μηχανή που είναι εξωτερικός χώρος;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Eίμαι "βαρύς" καπνιστής και δεν έχω πατήσει σε μαγαζί εδώ και ένα μήνα (μπορεί και παραπάνω).
Δεν καπνίζω ένα τσιγάρο την ώρα,τουλάχιστον τέσσερα.Αν δε έχει ξεκινήσει το πιοτί,το τσιγάρο δεν σβήνει ποτέ.
Οπότε μου είναι αδύνατο κάθε πέντε-δέκα λεπτά να βγαίνω έξω.Αλλά ακόμη κι αν το κάνω,ποιό το νόημα να είμαι σε μαγαζί;Αφού με τους ίδιους ρεμπεσκέδες θα ξεροσταλιάζω όξω,ας είμαι και σπίτι μου με τους εν λόγω ρεμπεσκέδες.
Δεν έχω καμία απαίτηση βέβαια να υπομένουν οι υπόλοιποι το μαρτύριο του ντουμανιού,ωστόσο δεν θα με χάλαγε αν υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξω ότι θα πάω σε μαγαζί "πρεζάκηδων".Όπως και να`χει,εγώ θα ξαναπατήσω σε μαγαζί* κατά άνοιξη μεριά.
*Δεν μιλάμε για club και τα ρέστα που έτσι κι αλλιώς δεν πάω.Αλλά πάει στο διάολο,καμιά μπύρα μετά τη δουλειά τη ζητάει ο οργανισμός μου.
Δεν καπνίζω ένα τσιγάρο την ώρα,τουλάχιστον τέσσερα.Αν δε έχει ξεκινήσει το πιοτί,το τσιγάρο δεν σβήνει ποτέ.
Οπότε μου είναι αδύνατο κάθε πέντε-δέκα λεπτά να βγαίνω έξω.Αλλά ακόμη κι αν το κάνω,ποιό το νόημα να είμαι σε μαγαζί;Αφού με τους ίδιους ρεμπεσκέδες θα ξεροσταλιάζω όξω,ας είμαι και σπίτι μου με τους εν λόγω ρεμπεσκέδες.
Δεν έχω καμία απαίτηση βέβαια να υπομένουν οι υπόλοιποι το μαρτύριο του ντουμανιού,ωστόσο δεν θα με χάλαγε αν υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξω ότι θα πάω σε μαγαζί "πρεζάκηδων".Όπως και να`χει,εγώ θα ξαναπατήσω σε μαγαζί* κατά άνοιξη μεριά.
*Δεν μιλάμε για club και τα ρέστα που έτσι κι αλλιώς δεν πάω.Αλλά πάει στο διάολο,καμιά μπύρα μετά τη δουλειά τη ζητάει ο οργανισμός μου.
Κατσε Βατραχε να μπει καλα ο χειμωνας και μην κοιτας μονο μια μεριδα μαγαζιων. Και ενα 20% των μαγαζιων να πεσει οικονομικα και ενα 10% εγω σου λεω η κυβερνηση θα εχει μεγαλο προβλημα. Τα μαγαζια απο την αλλη με τη φορολογια που εχουν, δεν εχουν καθολου περιθωρια να χανουν πελατες και θα βαρεσουν καμπανακι καποιοι πολυ γρηγορα. Αυτο που θα γινει ειναι οτι και πριν. Θα προσπαθησουν οι μαγαζατορες να συμμορφωθουν, οπως το καναν και παλιοτερα, θα χανουν πελατες, θα παραβαινουν σιγα σιγα τον νομο οσο ταυτοχρονα το κρατος θα αρχισει να κανει τα στραβα ματια και ο νομος θα πεσει σε ανενεργεια. Ηδη ειχαμε αντικαπνιστικο νομο σε πληρη ανενεργεια, ερχεται και ο επομενος. Και αυτο γιατι προσπαθουν με αυξημενα προστημα να βαλουν σε ισχυ εναν νομο που δεν σεβεται ουτε τους καπνιστες, ουτε τα μαγαζια που τα υποχρεωνει σε μεγαλυτερη οικονομικη επιβαρυνση.vatraxos έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 17:29Το προηγούμενο Σάββατο πήγα σε μουσική σκηνή. "Τασάκια" κάτι μεταλλικά δοχεία.
Δεν άναψε τσιγάρο ούτε ένας. Στο διάλειμμα οι μισοί βγήκαν έξω για τσιγάρο.
That simple.
Αυτή τη φορά έχει τελειώσει το πανηγύρι.
Και στο λέω εγώ ως ατμιστής που χαλιέμαι να μη μπορώ να ατμίσω σε κλειστό χώρο.
- Golden Age
Τελικάεσύ πρέπει να είσαι αντικομμουνιστής προβοκάτορας.
Κάπνισμα σε κλειστό χώρο:

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πέμπτη βγήκα. Τσιγάρο ούτε για δείγμα. Παρασκευή τα ίδια, τσιγάρο πουθενά. Σάββατο επίσης, ούτε εκεί τσιγάρο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τι θα γίνουν κάτι μαγαζιά που είχαν ναργιλέδες; 
- hellegennes
Οι σπλάτερ εικόνες είναι μπας και σωθεί κάνας άνθρωπος από τον καρκίνο σας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ε, ας κλεισουν και μερικα.ετσι κι αλλιως, πολλα ειναι.BILLO έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 23:22
Κατσε Βατραχε να μπει καλα ο χειμωνας και μην κοιτας μονο μια μεριδα μαγαζιων. Και ενα 20% των μαγαζιων να πεσει οικονομικα και ενα 10% εγω σου λεω η κυβερνηση θα εχει μεγαλο προβλημα. Τα μαγαζια απο την αλλη με τη φορολογια που εχουν, δεν εχουν καθολου περιθωρια να χανουν πελατες και θα βαρεσουν καμπανακι καποιοι πολυ γρηγορα. Αυτο που θα γινει ειναι οτι και πριν. Θα προσπαθησουν οι μαγαζατορες να συμμορφωθουν, οπως το καναν και παλιοτερα, θα χανουν πελατες, θα παραβαινουν σιγα σιγα τον νομο οσο ταυτοχρονα το κρατος θα αρχισει να κανει τα στραβα ματια και ο νομος θα πεσει σε ανενεργεια. Ηδη ειχαμε αντικαπνιστικο νομο σε πληρη ανενεργεια, ερχεται και ο επομενος. Και αυτο γιατι προσπαθουν με αυξημενα προστημα να βαλουν σε ισχυ εναν νομο που δεν σεβεται ουτε τους καπνιστες, ουτε τα μαγαζια που τα υποχρεωνει σε μεγαλυτερη οικονομικη επιβαρυνση.
τα λεφτα που δεν θα ξοδεψεις σε αυτα, θα τα ξοδεψεις καπου αλλου. καποια αλλα μαγαζια θα κονομησουνε, και το κρατος θα μαζεψει τους φορους απο εκει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πρέπει να δεις τη γενικότερη εικόνα.BILLO έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 23:22Κατσε Βατραχε να μπει καλα ο χειμωνας και μην κοιτας μονο μια μεριδα μαγαζιων. Και ενα 20% των μαγαζιων να πεσει οικονομικα και ενα 10% εγω σου λεω η κυβερνηση θα εχει μεγαλο προβλημα. Τα μαγαζια απο την αλλη με τη φορολογια που εχουν, δεν εχουν καθολου περιθωρια να χανουν πελατες και θα βαρεσουν καμπανακι καποιοι πολυ γρηγορα. Αυτο που θα γινει ειναι οτι και πριν. Θα προσπαθησουν οι μαγαζατορες να συμμορφωθουν, οπως το καναν και παλιοτερα, θα χανουν πελατες, θα παραβαινουν σιγα σιγα τον νομο οσο ταυτοχρονα το κρατος θα αρχισει να κανει τα στραβα ματια και ο νομος θα πεσει σε ανενεργεια. Ηδη ειχαμε αντικαπνιστικο νομο σε πληρη ανενεργεια, ερχεται και ο επομενος. Και αυτο γιατι προσπαθουν με αυξημενα προστημα να βαλουν σε ισχυ εναν νομο που δεν σεβεται ουτε τους καπνιστες, ουτε τα μαγαζια που τα υποχρεωνει σε μεγαλυτερη οικονομικη επιβαρυνση.vatraxos έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 17:29Το προηγούμενο Σάββατο πήγα σε μουσική σκηνή. "Τασάκια" κάτι μεταλλικά δοχεία.BILLO έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 17:14
Κανενα πηξιμο. Ο νομος δε θα περασει γιατι απλα δεν μπορει να περασει ετσι.
Δεν άναψε τσιγάρο ούτε ένας. Στο διάλειμμα οι μισοί βγήκαν έξω για τσιγάρο.
That simple.
Αυτή τη φορά έχει τελειώσει το πανηγύρι.
Και στο λέω εγώ ως ατμιστής που χαλιέμαι να μη μπορώ να ατμίσω σε κλειστό χώρο.
https://www.kathimerini.gr/1047299/arti ... thn-ellada
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μην διασκεδάζετε σε καταστήματα οι καπνιστές και να μένετε σπίτι. Ας βγούμε οι υπόλοιποι που μέχρι τώρα δεν μας επιτρέπονταν.BILLO έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 16:58 Οι βλακες που κυβερνανε για ακομα μια φορα δεν καταλαβαν (πεμπτη-εκτη φορα;), οτι ο καπνιστης εχει και την επιλογη να κατσει σπιτι του. Η εξοδος δεν γινεται εξ αναγκης οπως η εργασια για να στριμωξεις με το ετσι θελω τον κοσμο, αλλα για διασκεδαση. Εκ των πραγματων εαν ενα μαγαζι δε μου επιπτρεπει να καπνισω στον καφε μου, θα παω να πιω καφε σπιτι μου. Οχι γιατι ειμαι κακος και εκδικητικος αλλα γιατι δεν κανω αγγαρεια στην εξοδο, ουτε κανω χαρη σε κανεναν μαγαζατορα, βγαινω εξω για να διασκεδασω και ετσι δυστυχως δεν διασκεδαζω.
Οποτε οσο ο χειμωνας προχωραει θα αρχισουν πολλα μαγαζια που βασιζοντε σε μεγαλο ποσοστο καπνιστων να εχουν σοβαρο προβλημα, στη συνεχεια θα εχουν σοβαρο προβλημα και οι βλακες της κυβερνησης γιατι η χωρα που κυβερνανε δεν σηκωνει κι αλλη υφεση και ετσι ο αντικαπνιστικος 5.0 θα μας χαιρετησει και παλι.![]()
Υγ. Την προηγούμενη φορά το κατάστημα που δούλευα εφάρμοσε τον αντικαπνιστικο και απαγόρευσε το τσιγάρο. Η κίνηση ανέβηκε σε αντίθεση με αυτούς που δηλώνουν ότι θα πέσει, θα καταστραφούμε κτλ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μα το λογικό είναι να ανέβει, και όχι να πέσει, οπως ισχυρίζονται καποιοι ανίδεοι. Το έχω ξαναγράψει και πιο πίσω viewtopic.php?p=753709#p753709τεν τεν έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 12:38Έχεις απόλυτο δίκιο. Μην διασκεδάζετε σε καταστήματα οι καπνιστές και να μένετε σπίτι. Ας βγούμε οι υπόλοιποι που μέχρι τώρα δεν μας επιτρέπονταν.BILLO έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 16:58 Οι βλακες που κυβερνανε για ακομα μια φορα δεν καταλαβαν (πεμπτη-εκτη φορα;), οτι ο καπνιστης εχει και την επιλογη να κατσει σπιτι του. Η εξοδος δεν γινεται εξ αναγκης οπως η εργασια για να στριμωξεις με το ετσι θελω τον κοσμο, αλλα για διασκεδαση. Εκ των πραγματων εαν ενα μαγαζι δε μου επιπτρεπει να καπνισω στον καφε μου, θα παω να πιω καφε σπιτι μου. Οχι γιατι ειμαι κακος και εκδικητικος αλλα γιατι δεν κανω αγγαρεια στην εξοδο, ουτε κανω χαρη σε κανεναν μαγαζατορα, βγαινω εξω για να διασκεδασω και ετσι δυστυχως δεν διασκεδαζω.
Οποτε οσο ο χειμωνας προχωραει θα αρχισουν πολλα μαγαζια που βασιζοντε σε μεγαλο ποσοστο καπνιστων να εχουν σοβαρο προβλημα, στη συνεχεια θα εχουν σοβαρο προβλημα και οι βλακες της κυβερνησης γιατι η χωρα που κυβερνανε δεν σηκωνει κι αλλη υφεση και ετσι ο αντικαπνιστικος 5.0 θα μας χαιρετησει και παλι.![]()
Υγ. Την προηγούμενη φορά το κατάστημα που δούλευα εφάρμοσε τον αντικαπνιστικο και απαγόρευσε το τσιγάρο. Η κίνηση ανέβηκε σε αντίθεση με αυτούς που δηλώνουν ότι θα πέσει, θα καταστραφούμε κτλ
Όταν ο άλλος δεν μπορεί πλέον να καθεται να ψωλοβροντάει αμέριμνος με το πάφα-πούφα ανάβοντας 50 τσιγάρα το ένα πίσω απ'το άλλο και λιβανίζοντας μισό ποτό/καφέ για ενα 2ωρο+(όπως σχεδόν όλοι οι καπνιστές έκαναν μέχρι πρόσφατα), καποια στιγμή λογικό να βαρεθεί πιο γρήγορα και να σηκωθεί να φύγει πιο νωρίς απ'ότι θα έφευγε, με αποτέλεσμα να σου ανανεώνεται η πελατεία. Δεν ξέρω σε τι είδους κατάστημα δουλεύεις, πάντως αυτός ο νόμος κι εγώ παρατηρώ ότι περισσότερο καλό κάνει στα καταστήματα, όπως ειχα προβλέψει, παρά κακό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 19 Νοέμ 2019, 13:06, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis