!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσύ θα τα έτρωγες όλα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Εσύ θα τα έτρωγες όλα;
Στερημένοι άνθρωποι είναι λογικό να κάνουν τέτοια πράγματα. Αν το συνδυάσεις και με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο τόσο του ιδιου οσο και του κυκλου του, είναι εκρηκτικός συνδυασμός.
Αλλά αυτός τουλάχιστον και έδωσε και ήταν και μικρό το ποσο.
Υπάρχουν αλλα παραδείγματα πάλι από Αγγλία που ο τύπος ξεπατωσε καμία 40αρια μύρια σε ναρκωτικά, πάρτυ και αμάξια.
Αλλά αυτός τουλάχιστον και έδωσε και ήταν και μικρό το ποσο.
Υπάρχουν αλλα παραδείγματα πάλι από Αγγλία που ο τύπος ξεπατωσε καμία 40αρια μύρια σε ναρκωτικά, πάρτυ και αμάξια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
μήπως τους τα έδωσε για να έχει πλάτες για δανεικά έχοντας
επίγνωση του πόσο ηλίθιος είναι; έξυπνο
επίγνωση του πόσο ηλίθιος είναι; έξυπνο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Μα δεν λέει πουθενά ότι αυτοί που τα έδωσε τα έφαγαν, αρβυλιά του σούπερ δρυμήτερου είναι.Otto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:43 Στερημένοι άνθρωποι είναι λογικό να κάνουν τέτοια πράγματα. Αν το συνδυάσεις και με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο τόσο του ιδιου οσο και του κυκλου του, είναι εκρηκτικός συνδυασμός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 19 Νοέμ 2019, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Ναι μισθωτή είμαι με προϊστάμενο κι από όλα. Αλλα το περιβάλλον είναι ο λόγος που θα συνέχιζα γιατί το αντικείμενο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σχετικά με σπουδές χόμπι κτλ αφού θα σχολαγα στην ώρα μου κ;ι δε θα είχα δεύτερη δουλειά θα είχα άπλετο χρόνοAntares έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:31Νομίζω έχεις γράψει ότι είσαι μισθωτή με προϊστάμενο, γι' αυτό το έγραψα. Για εμένα το ότι θα μπορούσα να παρατήσω την δουλειά μου θα ήταν το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Με ένα ιδιόκτητο σπίτι και αυτοκίνητο και χρήματα για να περνάω άνετα θα ήμουν μια χαρά. Από δουλειά θα μπορούσα να κάνω την δική μου επιχείρηση, να διδάσκω, να ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικής φύσης (ζωγραφική, φωτογραφία κλπ.), να γίνω συγγραφέας, να σπουδάσω περαιτέρω, τόσα πράγματα υπάρχουν.Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:23Εμένα μ' αρέσει η δουλειά μου όμωςAntares έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:59
Μόνο και μόνο για να μην πηγαίνω στην δουλειά που έχω τώρα θα ήθελα να κερδίσω το τζόκερ. Θα ήθελα να βοηθήσω και του δικούς μου, αλλά τέτοια δουλειά όχι. Τόσα πράγματα υπάρχουν για να ασχοληθώ ή να παίρνω και μισθό κιόλας ασχολούμενη με αυτά.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτο που ΔΕΝ με εξεπληξε, ειναι οτι αυτοι στους οποιους εδωσε τα μισα, δεν του κοβουν τωρα ενα χαρτζηλικι 2-3 κ το μηνα ναχει να πορευεται, εστω χωρις καθημερινη ντρογκα και πουταναριο, αλλα τουλαχιστον οχι στο ορυχειο.hades έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:58Ρε φίλε κράτα και μια καβάτζα για τα γεράματα να σαι άνετος. Εντάξει ήταν 19 όταν κέρδισε αλλά να μείνεις πανί με πανί και να είσαι σε χειρότερη θέση από πριν κερδίσεις είναι καθαρή βλακεία
Πάντως ότι έδωσε σχεδόν τα μισά σε γύρω του με εξέπληξε .
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν ηταν ομως τοσο παλιοχαρακτηρας που να μην τους δωσει δεκαρα.Πάνας έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:43Γιαυτό τον παράτησαν τώρα να δουλεύει στα ορυχεία, τέτοιος παλιοχαρακτήρας που ήταν καλά του έκαναν.
Είδες οι γράφει;
Έδωσε 1 εκατομμύριο στην ΠΕΘΕΡΑ του !!!
the end
μαλακας βεβαιως, παλιοχαρακτηρα δεν τον λες...
Ειρωνικό ήταν ρε Αξιοσέβαστε, Παλιοχαρακτήρας θα ήταν αν δεν τους έλεγε τίποτα, χώριζε την γυναίκα του και έβγαζε με αυτά άλλον ένα χρόνο.
the end
Εμένα το περιβάλλον μου έχει προκαλέσει από πονοκεφάλους, υψηλή πίεση έως καρκίνο. Επίσης δεν μένει πολύς χρόνος για χόμπι ή κάτι άλλο ακόμη και με το οκτάωρο. Οπότε αυτό θα ήταν το ωραιότερο δώρο που θα έκανα στον εαυτό μου.Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:50
Ναι μισθωτή είμαι με προϊστάμενο κι από όλα. Αλλα το περιβάλλον είναι ο λόγος που θα συνέχιζα γιατί το αντικείμενο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σχετικά με σπουδές χόμπι κτλ αφού θα σχολαγα στην ώρα μου κ;ι δε θα είχα δεύτερη δουλειά θα είχα άπλετο χρόνο![]()
Εγώ νομίζω ότι ένας άνθρωπος που δεν ξέρει πως βγαίνουν τα χρήματα, δεν ξέρει και να τα ξοδεύει.
Κάνει ότι νομίζει ότι πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χρήματα.
Το ότι όντως είναι γενναιόδωρος ως χαρακτήρας είναι δεδομένο.
Αυτό δεν αλλάζει στον άνθρωπο είτε έχει πολλά είτε έχει λίγα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η κακή διαχείριση του περιβάλλοντος σου στα προκαλεί αυτά. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Εάν είναι κάτι που σε επιβαρύνει ψυχικά φυσικά και το να φύγεις θα ήταν ανάσα ζωής.Antares έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 10:03Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:50
Ναι μισθωτή είμαι με προϊστάμενο κι από όλα. Αλλα το περιβάλλον είναι ο λόγος που θα συνέχιζα γιατί το αντικείμενο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Σχετικά με σπουδές χόμπι κτλ αφού θα σχολαγα στην ώρα μου κ;ι δε θα είχα δεύτερη δουλειά θα είχα άπλετο χρόνο![]()
Εμένα το περιβάλλον μου έχει προκαλέσει από πονοκεφάλους, υψηλή πίεση έως καρκίνο. Επίσης δεν μένει πολύς χρόνος για χόμπι ή κάτι άλλο ακόμη και με το οκτάωρο. Οπότε αυτό θα ήταν το ωραιότερο δώρο που θα έκανα στον εαυτό μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ενας που δεν ξέρει πως βγαίνουν τα χρήματα δεν ξερει να τα ξοδεύει αλλα επίσης δεν ξέρει και να τα συντηρήσει . Αν παράδειγμα ειχε κερδισει 10 μύρια ένας μεσίτης πιθανοτατα θα ειχε στησει με καποια απο τα χρήματα μια μπιζνα αυτοσυντηρουμενη (πχ ενοικιαζομενα ) ωστε να εχει σταθερο εισόδημα χωρίς να χρειάζεται να δουλεύει ( πολυ ) .ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 10:13 Εγώ νομίζω ότι ένας άνθρωπος που δεν ξέρει πως βγαίνουν τα χρήματα, δεν ξέρει και να τα ξοδεύει.
Επίσης το οτι εδωσε τα μισα τα οποια ειναι οντως τεράστιο ποσο πάλι δεν ειναι κατι το τραγικο . Εδωσε απο τα κερδισμένα σίγουρα το εχει μετανιώσει σιγουρα δε θα το παραδεχθει ποτε του και σίγουρα κρύβεται πίσω απ το δάχτυλο του
Τώρα δουλεύει σε ορυχείο επτά μέρες την εβδομάδα αλλά ορκίζεται ότι είναι «πιο ευτυχισμένος τώρα που έχει τη ζωή του πίσω»!
Εντάξει αν ειναι να προτιμας να εισαι αφραγκος και να δουλευεις σαν μαυρος σε ρωμαϊκή γαλέρα επειδη δε μπορεις να ελέγξεις τα πάθη σου
Δεν νομίζω να το έχει μετανοιώσει γιατί ξέρει καλά ότι και να μην τα έδινε πάλι θα τα έχανε.Νon4me έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 10:21 Επίσης το οτι εδωσε τα μισα τα οποια ειναι οντως τεράστιο ποσο πάλι δεν ειναι κατι το τραγικο . Εδωσε απο τα κερδισμένα σίγουρα το εχει μετανιώσει σιγουρα δε θα το παραδεχθει ποτε του και σίγουρα κρύβεται πίσω απ το δάχτυλο του
Τουλάχιστον, κάποια χρήματα έπιασαν τόπο αν δεν έχουν τα ίδια μυαλά και οι άλλοι.
Αναφορικά δε με τα "έζησα την εμπειρία κλπ" σαφώς και είναι δικαιολογίες.
Αν όντως νοιώθεις καλά με τη φτωχή ζωή, δεν ψάχνεσαι για εμπειρίες.
Η συνειδητή επιλογή της λιτότητας, είναι άλλο πράγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 10:13 Εγώ νομίζω ότι ένας άνθρωπος που δεν ξέρει πως βγαίνουν τα χρήματα, δεν ξέρει και να τα ξοδεύει.
Αυτα λες ωρες ωρες και ξελασπωνεις το καβαλοκαλάμι σου