Θέλει ακαδημαϊκή μόρφωση για να σκεφτείς να δίνεις στο ταμείο λίγα-λίγα πράγματα και να κόψεις δύο ή τρεις ή δεκατρείς αποδείξεις.Feindflug έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:31Κρίμα ρε τύπε και θα ερχόμουν στο μαγαζί σου να κάνω μεγάλη κατανάλωση και να πληρώσω κασεράτα.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:24Δεν είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν, ειδικά αν η αξία των πραγμάτων είναι μικρό ποσοστό του χαρτονομίσματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 19:36 Ήμουν μόλις τώρα στο σουπερμάρκετ και μπροστά μου μια Κάρεν με Airpods στ αυτιά. Λεει στην ταμία "σας προειδοποιώ ότι έχω 500ευρω". Περίμενα μέχρι να ενώσουν όλα τα ταμεία της δυνάμεις τους για να της φέρουν ρέστα.
Σε νέο νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί, απαγορεύεται πλέον η αγορά αγαθών αξίας άνω των 300 ευρώ με χαρτονομίσματα. Δεν ισχύει ακόμα αλλά θα ισχύσει οσονούπω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το φαινόμενο Karen και η παρουσία του στο πχορουμ
Re: Το φαινόμενο Karen και η παρουσία του στο πχορουμ
- hellegennes
500 Lenor;Feindflug έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:31Κρίμα ρε τύπε και θα ερχόμουν στο μαγαζί σου να κάνω μεγάλη κατανάλωση και να πληρώσω κασεράτα.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:24Δεν είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν, ειδικά αν η αξία των πραγμάτων είναι μικρό ποσοστό του χαρτονομίσματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 19:36 Ήμουν μόλις τώρα στο σουπερμάρκετ και μπροστά μου μια Κάρεν με Airpods στ αυτιά. Λεει στην ταμία "σας προειδοποιώ ότι έχω 500ευρω". Περίμενα μέχρι να ενώσουν όλα τα ταμεία της δυνάμεις τους για να της φέρουν ρέστα.
Σε νέο νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί, απαγορεύεται πλέον η αγορά αγαθών αξίας άνω των 300 ευρώ με χαρτονομίσματα. Δεν ισχύει ακόμα αλλά θα ισχύσει οσονούπω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Προφανώς η κύρια χρήση αυτού του νόμου δεν είναι τα ΣΜ.Μηχανικός έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:45Θέλει ακαδημαϊκή μόρφωση για να σκεφτείς να δίνεις στο ταμείο λίγα-λίγα πράγματα και να κόψεις δύο ή τρεις ή δεκατρείς αποδείξεις.Feindflug έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:31Κρίμα ρε τύπε και θα ερχόμουν στο μαγαζί σου να κάνω μεγάλη κατανάλωση και να πληρώσω κασεράτα.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:24
Δεν είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν, ειδικά αν η αξία των πραγμάτων είναι μικρό ποσοστό του χαρτονομίσματος.
Σε νέο νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί, απαγορεύεται πλέον η αγορά αγαθών αξίας άνω των 300 ευρώ με χαρτονομίσματα. Δεν ισχύει ακόμα αλλά θα ισχύσει οσονούπω.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εντάξει, δεν είναι υπερβολή, τότε, και δεν νομίζω να είχε πρόβλημα το κατάστημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:4490κάτι ευρώ αγόρασε.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:24Δεν είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν, ειδικά αν η αξία των πραγμάτων είναι μικρό ποσοστό του χαρτονομίσματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 19:36 Ήμουν μόλις τώρα στο σουπερμάρκετ και μπροστά μου μια Κάρεν με Airpods στ αυτιά. Λεει στην ταμία "σας προειδοποιώ ότι έχω 500ευρω". Περίμενα μέχρι να ενώσουν όλα τα ταμεία της δυνάμεις τους για να της φέρουν ρέστα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν με λένε Γιαννόπουλο ρε τύπε.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:50500 Lenor;Feindflug έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:31Κρίμα ρε τύπε και θα ερχόμουν στο μαγαζί σου να κάνω μεγάλη κατανάλωση και να πληρώσω κασεράτα.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:24
Δεν είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν, ειδικά αν η αξία των πραγμάτων είναι μικρό ποσοστό του χαρτονομίσματος.
Θα έπαιρνα γαριδάκια για να δώσω στα παιδιά με πρόβλημα ανάπτυξης.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 20:20Αυτό είναι όντως ωραίο μαλλί.Antares έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 20:17Στα μικρά κοριτσάκια είναι συνήθως ωραία τα μαλλιά χωρίς να κάνουν τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 19:36
Σαφώς και υπάρχει. Για την ακρίβεια υπάρχουν γυναίκες με όμορφα φυσικά μαλλιά (είτε ίσια είτε μπουκλωτά) που δείχνουν όμορφα χωρίς να χρειάζονται στάιλινγκ, μους, αφρούς ή ηλεκτρικές επεμβάσεις. Τα κουρέματα ενίοτε ενισχύουν τη φυσική ωραιότητα της κόμης και ενίοτε αποκρύπτουν τις αδυναμίες της. Αλλά τα όμορφα μαλλιά είναι σαν το όμορφο σώμα ή το όμορφο πρόσωπο. Παίζουν και χωρίς πατερίτσες.
Για το πλούσιο φυσικό μαλλί χωρίς προιόντα και χωρίς κουρέματα κάποιος μου είχε για τις γυναίκες της προηγούμενης γενιάς.
Επίσης όπως έβλεπα την ταινία Wonder Woman λέω τι μαλλί είναι αυτό (αν και υποθέτω ότι είναι φτιαγμένο στην ταινία αλλά φαίνεται φυσικό). Μοντέλο είναι εξάλλου η ηθοποιός, ισραηλινή με μεσογειακή ομορφιά.
[img]https://i.postimg.cc/Qx2LQ2Dg/wond ... .jpg[/img]
Αλλά αυτό είναι ακόμα πιο ωραίο.
![]()

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ε όχι κύριοι. Είσασθε άμπαλοι και άγουστοι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 20:59Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 20:20Αυτό είναι όντως ωραίο μαλλί.Antares έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 20:17
Στα μικρά κοριτσάκια είναι συνήθως ωραία τα μαλλιά χωρίς να κάνουν τίποτα.
Για το πλούσιο φυσικό μαλλί χωρίς προιόντα και χωρίς κουρέματα κάποιος μου είχε για τις γυναίκες της προηγούμενης γενιάς.
Επίσης όπως έβλεπα την ταινία Wonder Woman λέω τι μαλλί είναι αυτό (αν και υποθέτω ότι είναι φτιαγμένο στην ταινία αλλά φαίνεται φυσικό). Μοντέλο είναι εξάλλου η ηθοποιός, ισραηλινή με μεσογειακή ομορφιά.
[img]https://i.postimg.cc/Qx2LQ2Dg/wond ... .jpg[/img]
Αλλά αυτό είναι ακόμα πιο ωραίο.
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Εμένα πάλι αυτά τα μαλλιά μου θυμίζουν τον σκατιαρη τον Φελαϊνι.
Ευτυχώς εποσταρισθει στον νημα η κα.Victoria Adams με το σωστό κούρεμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ασε μας καλέ που σου θυμίζει Φελαϊνι.Ερμής έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 21:03 Εμένα πάλι αυτά τα μαλλιά μου θυμίζουν τον σκατιαρη τον Φελαϊνι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Βαλντεραμα ισως;
Άλλος από εδώ... Αλλά ναι μπορούν να χρησιμεύσουν αντί για σακούλα στα μούτρα.
Νιώστε ρε

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 2111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---