!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Antares έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 11:57
https://allthatsinteresting.com/rosenhan-experiment
Να πάω εγώ να υποστώ τέτοια πράγματα ενώ έχω ήδη περάσει καρκίνο; Για να γίνω καλά; Για να έχω όλο το μέλλον μπροστά μου; Χα χα. Όχι έχω άλλη άποψη, αυτήν https://irmaetos.org/auditory-targets-study/
Nεότερη πήγα, σε ιδιώτες βέβαια, όχι σε νοσοκομείο και έπαιρνα πολύ μικρή ποσότητα φαρμάκων. Δεν άλλαξαν πολλά. Ένας καλός ψυχίατρος κανονικά σε ένα λειτουργικό άτομο πρέπει να του πει να επιδιώξει να αλλάξει τρόπο ζωής, να αλλάξει επάγγελμα, να σπουδάσει περαιτέρω κλπ. Αυτά όμως για εμάς είναι πολυτέλειες, δεν έχουμε την δυνατότητα, οικονομική πρωτίστως, αν είχα έστω αυτή, δεν θα καθόμουν λεπτό παραπάνω ούτε στην δουλειά μου, ούτε στην χώρα. Επίσης η ψυχιατρική πρέπει να λάβει γνώση και να ερευνήσει σοβαρά τις καταγγελίες που γίνονται σε όλο τον κόσμο, όπως αναφέρεται στο παραπάνω link, αλλιώς είτε συμμετέχει σε εγκλήματα, είτε δεν πληρεί τις προυποθέσεις για καλές διαγνώσεις.
Αν αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο θα γίνει χαμός βέβαια. Αυτοί που τα κάνουν θα προκαλούσαν μέχρι και παγκόσμιο πόλεμο. Θα βλέπαμε κάτι αξιότιμα άτομα, άνδρες και γυναίκες, να έχουν κάνει πουστιές και πουτανιές που δεν τις βάζει ο νους του ανθρώπου, κοντά μας εννοώ. Προσωπικά, επειδή γνωρίζω ακριβώς τι έχουν κάνει σε εμένα και στην οικογένειά μου, θα το ευχαριστιόμουν πάρα πολύ, παρόλο που τα συμβάντα είναι για πέσεις κάτω από θλίψη ή να μην ξαναμιλήσεις σε κανέναν. Αλλά μήπως αυτό δεν γίνεται και τώρα, για εμένα τουλάχιστον;
το δευτερο λινκ ειναι μια σαχλαμαρα και μιση.

οι ψυχιατροι ξερουν καλυτερα απο σενα και μενα για το αν ειναι σωστο να σε ωθησουν να σπουδασεις να φυγεις απο τη χωρα, να παρατησεις τη δουλεια σου η οτι αλλο.

η τηλεπαθεια δεν υπαρχει, κανεις δεν εχει κανει κακο σε εσενα η την οικογενεια σου με τηλεπαθεια. ουτε παγκοσμιο πολεμο μπορουν να προκαλεσουν αυτες οι σαχλαμαρες.

παψε να πιστευεις σε ανοησιες, και ζησε στον κανονικο, υπαρκτο κοσμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ασέβαστος έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 10:27
οι ψυχιατροι ξερουν καλυτερα απο σενα και μενα για το αν ειναι σωστο να σε ωθησουν να σπουδασεις να φυγεις απο τη χωρα, να παρατησεις τη δουλεια σου η οτι αλλο.

η τηλεπαθεια δεν υπαρχει, κανεις δεν εχει κανει κακο σε εσενα η την οικογενεια σου με τηλεπαθεια. ουτε παγκοσμιο πολεμο μπορουν να προκαλεσουν αυτες οι σαχλαμαρες.

παψε να πιστευεις σε ανοησιες, και ζησε στον κανονικο, υπαρκτο κοσμο.
Στον υπαρκτό ζω. Συγγνώμη αν θέλω να κρατήσω ακόμη λίγα από αυτά που τον κάνουν άξιο για να ζει κανείς, όπως την ελευθερία.
Η τεχνολογία αυτή για μένα είναι σίγουρο ότι υπάρχει, επειδή όμως είναι απόρρητη μπορεί να υπερβάλλουν σε ορισμένα σημεία.
Εσύ είσαι σίγουρος ότι μαθαίνεις όσα θα ήθελες γι' αυτόν τον υπαρκτό κόσμο; Ζεις στον υπαρκτό κόσμο ή σε μια πλάνη; Πλάνη των αισθήσεων είναι σίγουρα, αλλά αυτό είναι εγγενής ιδιότητα του κόσμου. Η κοινωνική πλάνη, των ανθρώπινων κοινωνιών σου φαίνεται απίθανη;
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα σιγά μην πάω τρέχοντας σε ψυχιάτρους δημοσίων νοσοκομείων να με κάνουν φυτό, σίγουρα αυτός είναι και ένας από τους στόχους των ζώων που κάνουν τέτοια πράγματα (για όποιον τα πιστεύει).
Τουλάχιστον εργάζομαι, έχω κάποιο εισόδημα, φροντίζω τον εαυτό μου, διαβάζω κλπ. είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση έως καλή μετά από καρκίνο και χημειοθεραπείες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Antares έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 10:50

Στον υπαρκτό ζω. Συγγνώμη αν θέλω να κρατήσω ακόμη λίγα από αυτά που τον κάνουν άξιο για να ζει κανείς, όπως την ελευθερία.
Η τεχνολογία αυτή για μένα είναι σίγουρο ότι υπάρχει,
η τεχνολογια δεν υπαρχει. και αυτο ειναι σιγουρο, οχι "για μενα", απλως σιγουρο, για ολους.

ελευθερη θα εισαι οταν απελευθερωθεις απο ανοητες δοξασιες απατεωνων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Antares

Ασέβαστος έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 12:06
Antares έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 10:50

Η τεχνολογία αυτή για μένα είναι σίγουρο ότι υπάρχει,
η τεχνολογια δεν υπαρχει. και αυτο ειναι σιγουρο, οχι "για μενα", απλως σιγουρο, για ολους.

ελευθερη θα εισαι οταν απελευθερωθεις απο ανοητες δοξασιες απατεωνων.
Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις. Μόνο μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.
Aκούγονται κάπως έτσι από κάποιον που μαγνητοφώνησε μερικά, κατά δήλωσή του βέβαια, ότι τα ακούει όταν δεν υπάρχει κανείς γύρω του. Η χρήση ωτασπίδων ή ωτασπίδων ακουστικών βοηθάει.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

axilmar έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 15:04
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 23:47
axilmar έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 15:55

Εσυ γραφεις μαλακιες, που λες οτι η αναπαραγωγη μεσω ψηφιακων ηλεκτρονικων μεσων αναφερεται στο ...τηλεφωνημα.

Οντως δεν υπαρχει σωτηρια.
Εσύ που επιμένεις να κακοποιείς τη λογική εκτός από τα αυτιά μας; Για τι ακριβώς προσπαθείς να μας πείσεις; Ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν προκαλούν θόρυβο ή ότι δεν είναι ηλεκτρονικές συσκευές; :102:
Εσυ κακοποιεις την λογικη ρε φιλε. Πουθενα δεν ειπα οτι τα κινητα δεν προκαλουν θορυβο ή οτι δεν ειναι ηλεκτρονικες συσκευες. Αυτα ειναι αυθαιρετα συμπερασματα δικα σου. Εγω απλα λεω οτι οι κανονισμοι αναφερονται σε αναπαραγωγη.

Το να μιλας στο κινητο σου δεν ειναι αναπαραγωγη του οτιδηποτε. Εστω και εαν πεις οτι η συσκευη του κινητου αναπαραγει τον ηχο που δεχεται ως ηλεκτρονικο σημα, η ενταση της φωνης του αλλου στο κινητο ειναι τετοια που δεν ακουγεται παρα μονο εαν εισαι διπλα απο το κινητο.

Αυτος που "ενοχλει" με το κινητο του ειναι αυτος που μιλαει στο κινητο του, οχι αυτος που ειναι στο αλλο τηλεφωνο.

Οποτε, οταν λεει ο κανονισμος για αναπαραγωγη, εννοει το κινητο να παιζει μουσικη/βιντεο δυνατα.
Εντάξει. Είσαι κλινική περίπτωση. Δεν θέλεις να καταλάβεις.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 08:54

Εσύ που επιμένεις να κακοποιείς τη λογική εκτός από τα αυτιά μας; Για τι ακριβώς προσπαθείς να μας πείσεις; Ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν προκαλούν θόρυβο ή ότι δεν είναι ηλεκτρονικές συσκευές; :102:
Εσυ κακοποιεις την λογικη ρε φιλε. Πουθενα δεν ειπα οτι τα κινητα δεν προκαλουν θορυβο ή οτι δεν ειναι ηλεκτρονικες συσκευες. Αυτα ειναι αυθαιρετα συμπερασματα δικα σου. Εγω απλα λεω οτι οι κανονισμοι αναφερονται σε αναπαραγωγη.

Το να μιλας στο κινητο σου δεν ειναι αναπαραγωγη του οτιδηποτε. Εστω και εαν πεις οτι η συσκευη του κινητου αναπαραγει τον ηχο που δεχεται ως ηλεκτρονικο σημα, η ενταση της φωνης του αλλου στο κινητο ειναι τετοια που δεν ακουγεται παρα μονο εαν εισαι διπλα απο το κινητο.

Αυτος που "ενοχλει" με το κινητο του ειναι αυτος που μιλαει στο κινητο του, οχι αυτος που ειναι στο αλλο τηλεφωνο.

Οποτε, οταν λεει ο κανονισμος για αναπαραγωγη, εννοει το κινητο να παιζει μουσικη/βιντεο δυνατα.
Εσυ εισαι κλινικη περιπτωση ρε φιλε. Εντελως λαθος αυτο που λες.
Εμπεδοκλής

axilmar έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 12:37

Ποιο είναι το λάθος; Ότι απαγορεύεται να κάνεις φασαρία στα ΜΜΜ; Έχεις χαζέψει; Έως και τον κανονισμό σου έφερα και βάλθηκες να μας πείσεις ότι το κινητό δεν είναι ηλεκτρονική συσκευή...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

axilmar έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 15:55

Εσυ γραφεις μαλακιες, που λες οτι η αναπαραγωγη μεσω ψηφιακων ηλεκτρονικων μεσων αναφερεται στο ...τηλεφωνημα.

Οντως δεν υπαρχει σωτηρια.

Τρολάκι είναι, κανείς δεν είναι τόσο εγκεφαλικά νεκρός.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Εμπεδοκλής

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 19:17

Τρολάκι είναι, κανείς δεν είναι τόσο εγκεφαλικά νεκρός.
:102:
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 19:07

Ποιο είναι το λάθος; Ότι απαγορεύεται να κάνεις φασαρία στα ΜΜΜ; Έχεις χαζέψει; Έως και τον κανονισμό σου έφερα και βάλθηκες να μας πείσεις ότι το κινητό δεν είναι ηλεκτρονική συσκευή...
Ο κανονισμος δεν λεει οτι απαγορευεται να μιλας, λεει οτι απαγορευεται συγκεκριμενου ειδους φασαρια, απο αναπαραγωγη πολυμεσων.

εσυ θες να απαγορευτει η ομιλια στα ΜΜΜ. Ε δεν ειναι λογικο αυτο.
Εμπεδοκλής

axilmar έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 15:39
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 19:07

Ο κανονισμος δεν λεει οτι απαγορευεται να μιλας, λεει οτι απαγορευεται συγκεκριμενου ειδους φασαρια, απο αναπαραγωγη πολυμεσων.

εσυ θες να απαγορευτει η ομιλια στα ΜΜΜ. Ε δεν ειναι λογικο αυτο.
Τον κανονισμό εγώ στον έδωσα. Και μιλά για ηλεκτρονικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου αλλά εσύ πιστεύεις ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι κάτι μαγικό...
Άβαταρ μέλους
Antares

Σήμερα στην τελευταία συγκοινωνία που πήρα (λεωφορείο) καθόμουν σε μια θέση και φορούσα ωτασπίδες ακουστικά. Στις πίσω θέσεις κάθισαν δύο γυναίκες. Η μια ξεκίνησε να μιλάει σαν πολυβόλο την στιγμή που ξεκίνησε το λεωφορείο ακριβώς πίσω από το κεφάλι μου. Έκανα υπομονή ώσπου σε κάποιο σημείο έσπασαν τα νεύρα μου και έβγαλα ένα στιλό με το οποίο χτυπούσα ρυθμικά το πλαίσιο του παραθύρου. Το έκανα λίγες φορές όταν μιλούσε, ώσπου συμμορφώθηκε.
Φυσικά μας άκουσε όλο το λεωφορείο. Αυτό πια είναι πόλεμος μέσα στην πόλη. Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό σε κάτι τέτοιο. Είναι εσκεμμένο.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Antares έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 19:22 Σήμερα στην τελευταία συγκοινωνία που πήρα (λεωφορείο) καθόμουν σε μια θέση και φορούσα ωτασπίδες ακουστικά. Στις πίσω θέσεις κάθισαν δύο γυναίκες. Η μια ξεκίνησε να μιλάει σαν πολυβόλο την στιγμή που ξεκίνησε το λεωφορείο ακριβώς πίσω από το κεφάλι μου. Έκανα υπομονή ώσπου σε κάποιο σημείο έσπασαν τα νεύρα μου και έβγαλα ένα στιλό με το οποίο χτυπούσα ρυθμικά το πλαίσιο του παραθύρου. Το έκανα λίγες φορές όταν μιλούσε, ώσπου συμμορφώθηκε.
Φυσικά μας άκουσε όλο το λεωφορείο. Αυτό πια είναι πόλεμος μέσα στην πόλη. Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό σε κάτι τέτοιο. Είναι εσκεμμένο.
Σωστά τα λες.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Antares

waldorf έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 20:21 Σωστά τα λες.
Αν είχα κανένα όπλο θα της την άναβα στα πισινά. Μόνο ένας σκατολαός στη Γη τα κάνει αυτά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Όχι,να μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες που μπορούν να βλάψουν τον σκοπό.
Να περιμένεις υπομονετικά τι θα σου πουν οι ..... (ξέρεις ποιοί,δεν χρειάζεται να τους πιάνουμε στο στόμα μας συνέχεια).
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”