σακεδβ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκοτζιλάκι στρατού-unboxing
Re: Γκοτζιλάκι στρατού-unboxing
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αλλο τροπο δεν ειχες επρεπε να εχεις κινητο?Beria έγραψε: 03 Ιουν 2018, 22:10Γιατί μας παίρναν τα κινητά το 1987perseus έγραψε: 03 Ιουν 2018, 22:09 εσυ σε ποοιο γραφειο υπηρετησες Πανα?
λογικη ερωτηση ,οπως και η δικαι μου μια φωτογραφια γιατι δεν υπαρχει?Γιατί να μην υπάρχει η περίπτωση, σε άλλες περιοχές να παίζει το ένα σενάριο και σε άλλες το άλλο;
![]()
Να τους πω να το κρατήσουν να το βγάλω δαγεροτυπια;
Μαλακαμου γιαννοπουλίζεις άσχημα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχει;perseus έγραψε: 03 Ιουν 2018, 22:09 εσυ σε ποοιο γραφειο υπηρετησες Πανα?
λογικη ερωτηση ,οπως και η δικαι μου μια φωτογραφια γιατι δεν υπαρχει?Γιατί να μην υπάρχει η περίπτωση, σε άλλες περιοχές να παίζει το ένα σενάριο και σε άλλες το άλλο;
Που σημαίνει ότι μόνο στην βασική εκπαίδευση έφαγες από καζάνι σε στρατόπεδο.perseus έγραψε: 03 Ιουν 2018, 22:03 παρουσιαστηκα στο Κιλκις ,υεα στην Κρητη ,αρχηγος ΔΕΑ βαρυοπλιτων στην χαλκιδα
ρε πουστη μου ατυχια μονο εδω μεσα 5-6 ειδατε τις ημερομηνιες τοσες χιλιαδες φανταροι ,μια γαμω φωτογραφια δεν μπορεσε να παρει κανενας?
Ξέρεις κάποτε δεν είχαμε κινητά στον στρατό και η φωτογραφική μηχανή ήταν λίγο άβολη όταν έκανες αγγαρεία στα μαγειρεία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αν θα πήγαινα αγγαρεία στα μαγειριά με κρεμασμένη στον λαιμό φωτογραφική μηχανή σαν Κινέζος τουρίστας θα με έβαζαν να καθαρίσω και τις τουαλέτες λέμε!
the end
Δεν αποκλείεται να έχω σε φιλμ η εκτυπωμένες το σημάδι του γκοτζίλα .Πάνας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 22:27 Αν θα πήγαινα αγγαρεία στα μαγειριά με κρεμασμένη στον λαιμό φωτογραφική μηχανή σαν τον Κινέζο θα με έβαζαν να καθαρίσω και τις τουαλέτες λέμε!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Λοιπόν, εώ είχα δει στο στρατό το κόλπο που βράζανε τις κονσέρβες μέσα στο καζάνι και μας δίνανε μια καυτή κονσερβα να φάμε.
Κλείνουν τα σχολεία, την άλλη μέρα η γυναικα παίρνει τα παιδιά και πάει Ικαρία, μένω μόνος, όλο το καλοκαίρι, κάθε Παρασκευή και εγώ, σχόλαγα, έπαιρνα το καράβι, πήγαινα Ικαρία και επέστρεφα Δευτέρα πρωί. Στο σπίτι μόνος όλο το μεσοβδόμαδο. Πίτσες και σουβλάκια, μου την βαράει, λέω, σήμερα θα φάω κανονικό φαί, την πίστη μου μέσα... βρίσκω μια κονσερβούλα, την βάζω στο τσουκάλι με νερό να βράσει, ξαπλώνω λίγο με τηλεόραση, περνάει λίγος χρόνος με εγεφαλική λειτουργία σε κύματα Α, ξαφνικά εκεί που πορπατάω μες στο δάσος, βλέπω ένα λαγό, μπαμ του ρίχνω μία με το ντουφέκι, τέζα ο λαγός, όμως το μπαμ ήταν πολύ "ζωντανό" ρε παιδάκι μου, ξυπνάω απ τον λήθαργο, πάω κουζίνα, έχει εξατμισθεί το νερό, έχει σκάσει η κονσέρβα και έχουν χτυπήσει οι σάλτσες και τα λάδια ταβάνι, στάζουν, οι τοίχοι δεξιά, οι μπρίζες γεμάτες κόκινη σάλτσα, ο απορροφητήρας βουλωμένος θέλει αλαγή φίλτρου, αρχίζω το καθάρισμα, παράγειλα και μια πίτσα εν τω μεταξύ, το μάθημα που έμαθα εκείνο το βράδι, τα όνειρα είναι κλάσματα δευτερολέπτου, πότε άκουσα στον ύπνο μου το μπαμ και πότε πρόλαβα να δω όνειρο ότι είμαι κηνυγός σε δάσος και χτύπησα λαγό, ποτέ μου δεν το κατάλαβα....
Κλείνουν τα σχολεία, την άλλη μέρα η γυναικα παίρνει τα παιδιά και πάει Ικαρία, μένω μόνος, όλο το καλοκαίρι, κάθε Παρασκευή και εγώ, σχόλαγα, έπαιρνα το καράβι, πήγαινα Ικαρία και επέστρεφα Δευτέρα πρωί. Στο σπίτι μόνος όλο το μεσοβδόμαδο. Πίτσες και σουβλάκια, μου την βαράει, λέω, σήμερα θα φάω κανονικό φαί, την πίστη μου μέσα... βρίσκω μια κονσερβούλα, την βάζω στο τσουκάλι με νερό να βράσει, ξαπλώνω λίγο με τηλεόραση, περνάει λίγος χρόνος με εγεφαλική λειτουργία σε κύματα Α, ξαφνικά εκεί που πορπατάω μες στο δάσος, βλέπω ένα λαγό, μπαμ του ρίχνω μία με το ντουφέκι, τέζα ο λαγός, όμως το μπαμ ήταν πολύ "ζωντανό" ρε παιδάκι μου, ξυπνάω απ τον λήθαργο, πάω κουζίνα, έχει εξατμισθεί το νερό, έχει σκάσει η κονσέρβα και έχουν χτυπήσει οι σάλτσες και τα λάδια ταβάνι, στάζουν, οι τοίχοι δεξιά, οι μπρίζες γεμάτες κόκινη σάλτσα, ο απορροφητήρας βουλωμένος θέλει αλαγή φίλτρου, αρχίζω το καθάρισμα, παράγειλα και μια πίτσα εν τω μεταξύ, το μάθημα που έμαθα εκείνο το βράδι, τα όνειρα είναι κλάσματα δευτερολέπτου, πότε άκουσα στον ύπνο μου το μπαμ και πότε πρόλαβα να δω όνειρο ότι είμαι κηνυγός σε δάσος και χτύπησα λαγό, ποτέ μου δεν το κατάλαβα....
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
δεν ξέρω πού μπορεί, πάντως εκεί που ήμαν είχαμε κάτι κούτες αμερικάνικες και φυσικά τσίμπησα ένα κουτάκι. Μέιντ ιν οκλαχόμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2018, 22:16 Σίγουρα δεν συμβαίνει πια, κάποτε μπορεί.
Έχω μια ερώτηση όμως, που μπορεί κάποιος να βρει meal rations σε μορφή μπάρας; Είναι φτηνότερα από τις μπάρες πρωτεϊνης;
Ούτε ίχνος αέρα. Μπάρες ό,τι θες συμπιεσμένες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 3623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-