Να διαβάζω απόψεις από το unbabel blog? Ναι οκ. Θα μπορούσα. Κάποια στιγμη στο μέλλον.Alien666 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:35 Εντωμεταξύ κάθε φορά που βρίσκω τέτοια άρθρα, θα τα βάζω στη Νάιδα να τα βλέπει.
"πρέπει να αλλάξει η γλώσσα ώστε να χρησιμοποιούνται πιο ουδέτερες λέξεις;"
https://unbabel.com/blog/language-gender-neutral/
Από "σοβαρό" ΜΜΕ. Δεν το λέει κάποια τρελή στον δρόμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Απλώς σε χρησιμοποιώ ως πιόνι, καλή μου.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:46 Κάτσε, κάτσε να καταλάβω, κάπου συνέπεσε αυτό που είπα με κάτι στην ζωή σου κι από κει έβγαλες το συμπέρασμα ότι κάτι ξέρω για σένα και γι' αυτό είπα κ. Γαλή κτλ και γι' αυτό αφήνιασες.
Μλκ μου τι λες τώρα![]()
Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ας είναι. Παίξε καλά όμως να παρουμε τουλάχιστο την παρτίδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:49Απλώς σε χρησιμοποιώ ως πιόνι, καλή μου.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:46 Κάτσε, κάτσε να καταλάβω, κάπου συνέπεσε αυτό που είπα με κάτι στην ζωή σου κι από κει έβγαλες το συμπέρασμα ότι κάτι ξέρω για σένα και γι' αυτό είπα κ. Γαλή κτλ και γι' αυτό αφήνιασες.
Μλκ μου τι λες τώρα![]()
Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
fagano3
Δεν ειναι θεμα νοοτροπιας ειναι θεμα βιολογιας. Και η βιολογια δεν μπορει να αλλαξει με τους ρυθμους που αλλαζει η κοινωνια.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:06
Αυτό είναι θέμα νοοτροπίας. Οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν έχουν ακόμη καταφέρει να απεξαρτηθούν από τις όποιες καταβολές έχουν για τη γνώμη της κενωνίας, του σογιού τους κλπ
Οι άντρες δεν είχαν ποτέ τέτοια προβλήματα. Και παλιότερα το "πτυχίο" ήταν μεγάλη ταξική αναβάθμιση.
Σήμερα, δεν νομίζω ότι ισχύει το ίδιο, ακόμη και για τους γιατρούς.
Η κοινωνια σημερα κανει πλυση εγκεφαλου με τις φεμινιστικες μπουρδες.
Παρολη την πλυση ομως εγκεφαλου οι γυναικες που δεν βρισκουν καποιον τουλαχιστον ισο οικονομικα, κοινωνικα και μορφωτικα εχουν μεγαλο κομπλεξ.
Το αντιστοιχο για τους ανδρες ειναι να βρουν γυναικα που θεωρειται πιο ασχημη απο αυτους.Καλη, χρυση, πλουσια, μορφωμενη κλπ κλπ να ειναι μια γυναικα αν θεωρειται πιο ασχημη απο αυτον θα εχει κομπλεξ.
Το πτυχιο μπορει πλεον να μην ειναι τοσο μεγαλη ταξικη αναβαθμιση το να παντρευτει ομως καποια με πτυχιο καποιον που δεν εχει εξακολουθει να ειναι ταξικη υποβαθμιση. Και επειδη ακριβως στη σημερινη εποχη οι γυναικες με πτυχιο ειναι περισσοτερες απο τους ανδρες οι πτυχιουχοι εξακολουθουν να εχουν μεγαλη ζητηση.
Δεν πρόκειται να πάρουμε κάποια παρτίδα γιατί παίζουμε σε άλλο πεδίο σκέψης και δράσης.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:51Ας είναι. Παίξε καλά όμως να παρουμε τουλάχιστο την παρτίδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:49Απλώς σε χρησιμοποιώ ως πιόνι, καλή μου.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:46 Κάτσε, κάτσε να καταλάβω, κάπου συνέπεσε αυτό που είπα με κάτι στην ζωή σου κι από κει έβγαλες το συμπέρασμα ότι κάτι ξέρω για σένα και γι' αυτό είπα κ. Γαλή κτλ και γι' αυτό αφήνιασες.
Μλκ μου τι λες τώρα![]()
Εγώ πάντα γούσταρα να σιδερώνω αντρικά μποξεράκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:55Δεν πρόκειται να πάρουμε κάποια παρτίδα γιατί παίζουμε σε άλλο πεδίο σκέψης και δράσης.
Εγώ πάντα γούσταρα να σιδερώνω αντρικά μποξεράκια.
Ε τότε γιατί με χρησιμοποιείς για πιονι;
Τσάκιση κάνεις στα μποξεράκια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:59Ε τότε γιατί με χρησιμοποιείς για πιονι;![]()
Τσάκιση κάνεις στα μποξεράκια;
Απαντώ στο ερώτημα που θεωρώ σοβαρό, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
fagano3
δεν κανεις τσακιση αλλα το κανεις ολο καθετο. ΠΟτε οριζοντιο γιατι χαλαρωνει.
Good, goodNaida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:51Ας είναι. Παίξε καλά όμως να παρουμε τουλάχιστο την παρτίδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:49Απλώς σε χρησιμοποιώ ως πιόνι, καλή μου.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:46 Κάτσε, κάτσε να καταλάβω, κάπου συνέπεσε αυτό που είπα με κάτι στην ζωή σου κι από κει έβγαλες το συμπέρασμα ότι κάτι ξέρω για σένα και γι' αυτό είπα κ. Γαλή κτλ και γι' αυτό αφήνιασες.
Μλκ μου τι λες τώρα![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπορεί να συμφωνώ 100% με τη Γαλή και να διαφωνώ 80% με τη Νάιδα, αλλά αυτό που είπε η Νάιδα, εξέλαβα ότι το είπε γενικά και όχι επί προσωπικού για τη Γαλή. Το δεύτερο πρόσωπο χρησιμοποιήθηκε με γενικό σκοπό και όχι συγκεκριμένα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα αντρικά σώβρακα πλένονται στο χέρι με σκάφη.
Ordem e Progresso.
Φυσικά και δεν το έγραψα επί προσωπικού. Κάνει μπαμ ότι πάνω στη ροή του λόγου αναφέρθηκαν στο ονομά της ,για τα υπόλοιπα που λέει δεν έχω καν ιδεα σε τι αναφέρεται. Αλλά όταν βάζει κάτι κάποιος στο μυαλό του,δύσκολα ξεγράφει.Alien666 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 17:13 Μπορεί να συμφωνώ 100% με τη Γαλή και να διαφωνώ 80% με τη Νάιδα, αλλά αυτό που είπε η Νάιδα, εξέλαβα ότι το είπε γενικά και όχι επί προσωπικού για τη Γαλή. Το δεύτερο πρόσωπο χρησιμοποιήθηκε με γενικό σκοπό και όχι συγκεκριμένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Με πράσινο σαπούνι και αν είναι λευκά με αλισίβα και τα απλώνεις στο φως του φεγγαριού να στεγνώσουν και τα μαζεύεις πριν ο ήλιος περάσει τις 9 το πρωί, να μη τα κάψει και τα κιτρινίσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-