Το κρέας ερχόταν στην καρότσα φορτηγών και ξεφορτωνόταν από φαντάρους. Δύο φορές ξεφόρτωσα.
Οι σφραγίδες δεν έγραφαν κάποιο συνθηματικό νουμερο. Έγραφαν 1952
Άρα δεν ήταν τα σάπια του Μπαλόπουλου. Ήταν σάπια του 50
Το κρέας ερχόταν στην καρότσα φορτηγών και ξεφορτωνόταν από φαντάρους. Δύο φορές ξεφόρτωσα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τώρα που το λες,στο βιδεο-που δε σχολιάζει κανείς- αναφέρει ότι το τσάι είναι συσκευασμένο στη Σρι Λανκαdna replication έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:46 ο γκοτζιλας πρέπει να είναι μυθος πολύ περασμένων δεκαετιών
σε μας ήταν βοειο Ιταλίας πρόσφατο, ενός έτους, σε κατεψυγμένα ορθογώνια και κάτι αρρωστιάρικα κοτόπουλα Χάϊφας halal slaughtered
ποιός ξέρει σε ποιόν απίθανο διαγωνισμό μειοδότησαν
βαλε οτι θελεις εγω δεν λεω μουσια ,το ιθανοτερο ειναι οτι σας εμεινε η μαλακι απο αυτα που ακουγατε καιτην μεταφερετε ,ο Μπερια αστον ειναι αλλη κατηγορια απο μονος του.Πάνας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:51 Ενώ όταν το λέει ο Περσέας είναι γκαραντί μπορούμε να βάλουμε και το πουλί μας.
Επιβιώσαμε πάντως, νοιώθω Σπαρτιάτης που έπινε μέλανα ζωμό.
στα σχολια το λεει ενας ειναι απο την πατριδα μου το τσαι.Τώρα που το λες,στο βιδεο-που δε σχολιάζει κανείς- αναφέρει ότι το τσάι είναι συσκευασμένο στη Σρι Λανκα
Ο μέλανας ηταν παουερ φουντ.Πάνας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:51 Ενώ όταν το λέει ο Περσέας είναι γκαραντί μπορούμε να βάλουμε και το πουλί μας.
το πιο xtreme που ακουσα είναι οτι στο Καρατάσου τη δεκαετία του '80 που λειτουργούσε ακόμα
ο μάγειρας ξεπάγωνε τα κοτόπουλα μέσα στο γάλα του πρωινού
Βύσμα ήταν, δόκιμος.Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:55Ο μέλανας ηταν παουερ φουντ.Πάνας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:51 Ενώ όταν το λέει ο Περσέας είναι γκαραντί μπορούμε να βάλουμε και το πουλί μας.
Ο Πολ Ποτ εκανε θητεία στο σαλόνι του σπιτιού του και στην κουζίνα της μανούλας του ;
Δεν απαντάς όμως ποτέ υπηρέτησες και κυρίως πούperseus έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:53βαλε οτι θελεις εγω δεν λεω μουσια ,το ιθανοτερο ειναι οτι σας εμεινε η μαλακι απο αυτα που ακουγατε καιτην μεταφερετε ,ο Μπερια αστον ειναι αλλη κατηγορια απο μονος του.Πάνας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:51 Ενώ όταν το λέει ο Περσέας είναι γκαραντί μπορούμε να βάλουμε και το πουλί μας.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εγώ έμπαινα συχνά συνοδηγός στα ώνια (ήμουν γραφέας κινήσεως και όποτε βαριόμουν ή ήθελα να πάω για... "ψώνια" στην ΠΑΥΠ με έβαζα συνοδηγό).Beria έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:50Το κρέας ερχόταν στην καρότσα φορτηγών και ξεφορτωνόταν από φαντάρους. Δύο φορές ξεφόρτωσα.
Θα ήθελα πολύ να σε πιστέψω, αλλά ο Περσέας δεν μου το επιτρέπειshrike έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:56Εγώ έμπαινα συχνά συνοδηγός στα ώνια (ήμουν γραφέας κινήσεως και όποτε βαριόμουν ή ήθελα να πάω για... "ψώνια" στην ΠΑΥΠ με έβαζα συνοδηγό).Beria έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:50Το κρέας ερχόταν στην καρότσα φορτηγών και ξεφορτωνόταν από φαντάρους. Δύο φορές ξεφόρτωσα.
Είχα πάει πάρα πολλές φορές στα ψυγεία, σε μονάδα που είχε την διανομή για όλη τη γύρω περιοχή (Θεσσαλονίκη). Μας προμηθεύανε σύμφωνα με την δύναμη της μονάδας, οπότε έπεφτε πριονοκορδέλα για να βγούνε τα κιλά. Σου λέω, δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα (αν ήταν '51 ή '52 ή '55) τώρα, αλλά θυμάμαι ότι βλέπαμε τις σφραγίδες και λέγαμε "οκ, 32 χρονών αυτός" ή "34 ο απέθαντος σήμερα" κλπ.
Αρκετοί είμασταν - αλλά δεν ζήσαμε αυτά που γράφει.Εκτος αν ηταν μονιμα αδειούχος και πήγαινε αραιά και που να πιεί τον καφέ του και να πεί ένα γεια.Πάνας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:56Βύσμα ήταν, δόκιμος.Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:55Ο μέλανας ηταν παουερ φουντ.Πάνας έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:51 Ενώ όταν το λέει ο Περσέας είναι γκαραντί μπορούμε να βάλουμε και το πουλί μας.
Ο Πολ Ποτ εκανε θητεία στο σαλόνι του σπιτιού του και στην κουζίνα της μανούλας του ;
Και εσύ βύσμα Άγι μας; Ε, που να τα δεις αν τρως στην αξιωματικών;Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 21:59Αρκετοί είμασταν - αλλά δεν ζήσαμε αυτά που γράφει.Εκτος αν ηταν μονιμα αδειούχος και πήγαινε αραιά και που να πιεί τον καφέ του και να πεί ένα γεια.