μπορεί να είναι πληγωμένος πρώην τηςNero έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:10που τις ξέρεις όλες αυτές τις λεπτομέρειες?Υδράργυρος έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:06 Τσοκαρο-αποφοιτος της θεολογικης, που εκανε υον πλουσιο γαμο με μπουκη-γονο εργολαβικης οικογενειας![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
-
Nero
Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Πολύ θάψιμο πάντως. λες να έχει κι άλλους πληγωμένους πρώην της το νήμα?Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:16μπορεί να είναι πληγωμένος πρώην τηςNero έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:10που τις ξέρεις όλες αυτές τις λεπτομέρειες?Υδράργυρος έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:06 Τσοκαρο-αποφοιτος της θεολογικης, που εκανε υον πλουσιο γαμο με μπουκη-γονο εργολαβικης οικογενειας![]()
![]()
Αν βρεις εσύ κάποια φεμινιστική πηγή που να έχει ίσο αριθμό αναρτήσεων που καταδικάζουν τον γυναικείο "μισογυνισμό" με αυτές που καταδικάζουν τον αντρικό "μισογυνισμό", να μου πεις, μήπως και αλλάξω γνώμη.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:11Α καλά εντάξει.Alien666 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:07Ολες οι φεμινίστριες μου το είπαν έμμεσα. Επειδή ακόμη και σε αυτό το ζήτημα δεν έχουν διαχωρίσει τη θέση τους. Το 1/20 των δημοσιεύσεων τους αναφέρεται σε "εσωτερικευμένο μισογυνισμό" και τα υπόλοιπα 19/20 αναφέρονται στη τοξική αρρενοπώτητα της αντρικής φύσεως.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:59
Τα έχεις κάνει λίγο αχταρμα στο μυαλό σου νομίζω;
Η Ρουμελιώτη σου λέει ξεκάθαρα θέλει να είναι κατωτερη από τον άντρα της. Τι θέση έχει με κάποια που θέλει την ισότητα μεταξύ των φύλων; (Να διευκρινίσω ότι εννοώ στην νοοτροπία μην αρχίσετε πάλι περί νόμων.)
Ποιος σου είπε ότι όλες οι γυναίκες θέλουν την πραγματική ισότητα που σε πολλές περιπτώσεις θα τις ξεβολέψει;
Από την άλλη, όσες ινφλούενσερς είναι της άποψης ότι το κάθε φύλο θα πρέπει να έχει τον δικό του ρόλο σε μία σχέση, δεν έχουν πει ποτέ κακό λόγο για τις φεμινίστριες (αναφέρομαι στις ελληνίδες γιατί αυτές των ΗΠΑ έχουν ήδη πάρει θέση).
Αρα τι έχουμε εδώ; Συνεργασία και αλληλοκάλυψη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
μια πληγή είμαστε όλοι μαζίNero έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:18Πολύ θάψιμο πάντως. λες να έχει κι άλλους πληγωμένους πρώην της το νήμα?![]()
Εντάξει αν βρω θα σου πω για να αλλάξεις οπτική.Alien666 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:19Αν βρεις εσύ κάποια φεμινιστική πηγή που να έχει ίσο αριθμό αναρτήσεων που καταδικάζουν τον γυναικείο "μισογυνισμό" με αυτές που καταδικάζουν τον αντρικό "μισογυνισμό", να μου πεις, μήπως και αλλάξω γνώμη.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:11Α καλά εντάξει.Alien666 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:07
Ολες οι φεμινίστριες μου το είπαν έμμεσα. Επειδή ακόμη και σε αυτό το ζήτημα δεν έχουν διαχωρίσει τη θέση τους. Το 1/20 των δημοσιεύσεων τους αναφέρεται σε "εσωτερικευμένο μισογυνισμό" και τα υπόλοιπα 19/20 αναφέρονται στη τοξική αρρενοπώτητα της αντρικής φύσεως.
Από την άλλη, όσες ινφλούενσερς είναι της άποψης ότι το κάθε φύλο θα πρέπει να έχει τον δικό του ρόλο σε μία σχέση, δεν έχουν πει ποτέ κακό λόγο για τις φεμινίστριες (αναφέρομαι στις ελληνίδες γιατί αυτές των ΗΠΑ έχουν ήδη πάρει θέση).
Αρα τι έχουμε εδώ; Συνεργασία και αλληλοκάλυψη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ
ΜΟΝΟ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
μην ψάχνεις άδικα, δεν θα βρεις, μαγείρεψε καλύτερα τα ραπανακια να μην πικρίζουν
ισως στην συμπαθη ηθοποιο βγαινει μια μικρη δοση συντηρητισμού λόγω συγγένειας με τον γνωστό Ρουμελιώτη
run
run
Εγώ πάντως μαζί σου είμαι, με την έννοια ότι προτιμώ την απόλυτη ισότητα σε όλα, παρά αυτό που δηλώνει αυτή η κυρία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα αναφορικά με την ισότητα, τα έχω ήδη ξεκαθαρίσει. Οπότε, ειλικρινά δεν καταλαβαίω σε ποια "δύναμη" αναφέρεσαι. Στην φοβερή και τρομερή δύναμη που δίνει η εργασία στη γυναίκα, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και βαθμού ικανοτήτων, δυσκολίας ή κούρασης; Σιγά το δύσκολο στην τελική.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:05Μα δεν μίλησα για την εργασία της γυναικας. Μίλησα για οικονομικη ανεξαρτησία της γυναίκας. Αυτή της δίνει την δύναμη να βλέπει τον άντρα ίσο απεναντι της. Άμα εξαρτάσαι από τον άλλο ακόμα και για να πάρεις τις σερβιέτες σου @@ ίση θα αισθανθείς. Κι εκεί φυσικά θα σου βγει το κόμπλεξ, το μίσος, κτλ κτλ γιατί υποχρεώνεσαι να είσαι υπό.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:56Η εργασία δεν συνεπάγεται πάντα οικονομική ανεξαρτησία και πολύ περισσότερο δεν συνεπάγεται ισχύ.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:46
Το αντίθετο νομίζω. Η οικονομική ανασφάλεια είναι αυτή που παράγει τις απόψεις άντρας = δύναμη, ισχύς κτλ η γυναίκα που είναι οικονομικά ανεξάρτητη δεν μπορεί να δει κάποιον ισχυρότερο της. Γνώμη μου.
Ακόμη και στο παρελθόν περισσότερη ισχύ είχε μια γυναίκα με μεγάλη προίκα απέναντι στον "φτωχό" εργαζόμενο σύζυγο της.
Και ας μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει ο ισχυρός και ο ανίσχυρος μεταξύ των εργαζομένων.
Κι εδώ δεν παίζει διαχωρισμός των φύλων.
Και συνήθως την οικον. Ανεξαρτησία στην παρέχει η εργασία σου.
Ακόμη και ως γυναίκα, περισσότερο θα εκτιμήσω τις ικανότητες μιας γυναίκας που μπορεί να κουμαντάρει μόνη της ένα σπίτι, από μία που κάθεται 9-5 σ' ένα γραφείο. Με την ίδια ακριβώς λογική που θα σκεφτώ για τον οποιονδήποτε άντρα.
Προσωπικώς, δεν θα ένοιωθα καθόλου μειονεκτικά αν για τον χ ή ψ λόγο έπρεπε να μείνω σπίτι.
Γιατί να νοιώσω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πες ταDaje έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:24 ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι βέβαια μπαμ κάνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
naida εναντιον γαλης
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
Spoiler
Γιατί θα ζητάς από τον άνδρα σου λεφτά για να αγοράσεις σερβιέτες, κι αυτός δεν θα σου δίνει. Γι' αυτό!ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:28
Προσωπικώς, δεν θα ένοιωθα καθόλου μειονεκτικά αν για τον χ ή ψ λόγο έπρεπε να μείνω σπίτι.
Γιατί να νοιώσω;![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αυτό το χιχιχιιχι είναι είναι πολύ θηλυπρεπές, να το προσέξεις.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:32 naida εναντιον γαλης
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
Spoiler
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 490 Προβολές
-