!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Πολύ καλό marble score. Νομίζω ότι είναι φωτο google και όχι πραγματική φωτο. Αν είναι πραγματική πες μου από που το πήρες και πόσο το πλήρωσες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Υποτιθεται οτι ειναι το wagyu.Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:19 Πολύ καλό marble score. Νομίζω ότι είναι φωτο google και όχι πραγματική φωτο. Αν είναι πραγματική πες μου από που το πήρες και πόσο το πλήρωσες
Λες να με κορόιδεψαν;
Πες μου εναν γαμημενο λογο να ποσταρω μια φωτο του γουγλη και οχι αληθινη.
Το πηρα απο το Käfer στο Μοναχο.
Nαι.Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:30Υποτιθεται οτι ειναι το wagyu.Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:19 Πολύ καλό marble score. Νομίζω ότι είναι φωτο google και όχι πραγματική φωτο. Αν είναι πραγματική πες μου από που το πήρες και πόσο το πλήρωσες
Λες να με κορόιδεψαν;
Δείχνει κ πολυ λεπτα κομμενη,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγω το εκοψα ρε μπαγλαμα. Αλλα γενικα δεν ειχε σχημα-μεγεθος οπως στην τιβιΑγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:36Nαι.Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:30Υποτιθεται οτι ειναι το wagyu.Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:19 Πολύ καλό marble score. Νομίζω ότι είναι φωτο google και όχι πραγματική φωτο. Αν είναι πραγματική πες μου από που το πήρες και πόσο το πλήρωσες
Λες να με κορόιδεψαν;
Δείχνει κ πολυ λεπτα κομμενη,
Λαθος κοπή - κριμαPedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:38Εγω το εκοψα ρε μπαγλαμα. Αλλα γενικα δεν ειχε σχημα-μεγεθος οπως στην τιβι![]()
Για τα υπολοιπα αναζητησε Wagyu myths
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πόσο το πληρωσες;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:30Υποτιθεται οτι ειναι το wagyu.Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:19 Πολύ καλό marble score. Νομίζω ότι είναι φωτο google και όχι πραγματική φωτο. Αν είναι πραγματική πες μου από που το πήρες και πόσο το πλήρωσες
Λες να με κορόιδεψαν;
Σημείωση. Το wagyu δεν είναι kobe. Αν σου είπαν για kobe Τότε σε κορόιδεψαν. Γι'αυτό ρωτάω πόσο το πλήρωσες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θα πω αυριο να τους ταρακουνισωΕρμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:43Πόσο το πληρωσες;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:30Υποτιθεται οτι ειναι το wagyu.Ερμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:19 Πολύ καλό marble score. Νομίζω ότι είναι φωτο google και όχι πραγματική φωτο. Αν είναι πραγματική πες μου από που το πήρες και πόσο το πλήρωσες
Λες να με κορόιδεψαν;
Σημείωση. Το wagyu δεν είναι kobe. Αν σου είπαν για kobe Τότε σε κορόιδεψαν. Γι'αυτό ρωτάω πόσο το πλήρωσες

One of the most common misconceptions about Kobe beef is that they are all Wagyu beef. The truth is, only 0.06% of the beef consumed in Japan has the Kobe distinction, with only 3,000 cows certified as Kobe grade. Wagyu beef classifications are named after the region from which the cows are raised. The best Wagyu marbling is found in Matsusaka, Kobe and Ohmi.
There are countries outside Japan that are now rearing Wagyu crossbreeds. However, to avoid being scammed, there are only four facilities in Japan that are certified to export Wagyu beef in the United States alone. Also, the slab of beef should bear the Japanese chrysanthemum seal. But, just to be safe the best place to eat authentic Wagyu is still in Japan.
There are countries outside Japan that are now rearing Wagyu crossbreeds. However, to avoid being scammed, there are only four facilities in Japan that are certified to export Wagyu beef in the United States alone. Also, the slab of beef should bear the Japanese chrysanthemum seal. But, just to be safe the best place to eat authentic Wagyu is still in Japan.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έδωσες 479€ ή δεν βλέπω καλά;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:51Θα πω αυριο να τους ταρακουνισωΕρμής έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:43Πόσο το πληρωσες;Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:30
Υποτιθεται οτι ειναι το wagyu.
Λες να με κορόιδεψαν;
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 15:25Τα ραπανάκια τα τρως ωμά ;δεν ειναι πίκρα;Sid Vicious έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 01:07 Να πριν λίγο έφτιαξα κάτι λιτό και ελαφρύ για το βράδυ, λίγα ραπανάκια και ανανα ίσα να με κρατήσουν βραδιάτικα.
[img]https://i.postimg.cc/wxfN8YWd/7536 ... .jpg[/img]
Απάντηση δεν παίρνω.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:11Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2019, 15:25Τα ραπανάκια τα τρως ωμά ;δεν ειναι πίκρα;Sid Vicious έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 01:07 Να πριν λίγο έφτιαξα κάτι λιτό και ελαφρύ για το βράδυ, λίγα ραπανάκια και ανανα ίσα να με κρατήσουν βραδιάτικα.
[img]https://i.postimg.cc/wxfN8YWd/7536 ... .jpg[/img]![]()
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
υπάρχει κάποιο λινκ της αγικής σύνοψης ή το όλο συμβάν έλαβε χώρα μέσω προσωπικής συζήτησης;
Οκ!Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:05 One of the most common misconceptions about Kobe beef is that they are all Wagyu beef. The truth is, only 0.06% of the beef consumed in Japan has the Kobe distinction, with only 3,000 cows certified as Kobe grade. Wagyu beef classifications are named after the region from which the cows are raised. The best Wagyu marbling is found in Matsusaka, Kobe and Ohmi.
Οπως κ ναχει νοστιμο ηταν.
Pedro έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:33Οκ!Αγις έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:05 One of the most common misconceptions about Kobe beef is that they are all Wagyu beef. The truth is, only 0.06% of the beef consumed in Japan has the Kobe distinction, with only 3,000 cows certified as Kobe grade. Wagyu beef classifications are named after the region from which the cows are raised. The best Wagyu marbling is found in Matsusaka, Kobe and Ohmi.
Οπως κ ναχει νοστιμο ηταν.
απαντα λιγο στην ναιδα, εδωσες 500αρι;
Καλα βλεπεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές