!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιά ιδεολογία έχω;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Re: Ποιά ιδεολογία έχω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Ήθελα κι εγώ από καιρό να ανοίξω αυτό το νήμα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Spiros252
Διαχειριστής

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:02
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να συμφωνεί η να διαφωνεί σε όλα με κάποιον άλλον άνθρωπο
Έχεις τις δικές σου προσωπικές ιδέες χωρίς να β;ζεις ταμπέλες

Προσωπικά με τίποτε δεν συμφωνώ εκατό τοις εκατό ούτε διαφωνώ εκατό τοις εκατό
Μπορώ να διαφωνώ σε ένα πραγμα και να διαφωνώ σε ένα άλλο τόσο με τους κομουνιστες όσο και με τους φασίστες τους χριστιανούς τους άθεους τους μωαμεθανούς κλπ κλπ κλπ
Πάντα είχα αυτή την απορία. Πώς γίνεται να συμφωνούν τόσοι πολλοί σε όλα με τα κόμματα τους, με τις θέσεις τους κ.λπ.
Προφανώς δεν γίνεται, αλλά με κάποιο τρόπο πιέζουν τον εαυτό τους, βάζουν τις ιδέες / απόψεις τους σε μια προκρουστεια κλίνη, ώστε να φαίνεται ότι είναι "μέσα σε όλα".
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:02 Το να βάζουμε ταμπέλες στις ιδέες και σκέψεις μας δεν βοηθάει

Από πολιτικής πλευράς ..είσαι αυτό που ψηφίζεις η αυτό στο οποίο έχεις συστρατευθεί :D
Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Κάθε άνθρωπος διατηρεί τις ιδέες του, το δικό του στίγμα πολιτικά. Άλλο αν δεν το εκφράζει ανοιχτά πάντα. Για λόγους στρατηγικής, και για την επίτευξη κάποιων σοβαρών στόχων μπορεί να στηρίξει κόμμα που δεν τον εκφράζει πλήρως ιδεολογικά. Άλλωστε κανένα κόμμα δεν εκφράζει 100% κάποιον.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Κεντροαριστερός πατριωτης που ισορροπεί ηθελημένα στον δυτικοευρωπαισμο και στον καραμπαμπισμο. Ξέρεις να εκτιμάς τις απολαύσεις και των δύο.
Spiros252
Διαχειριστής

Μια καινοτομία του Diem25 και του ΜέΡΑ25 του Βαρουφάκη είναι η ψηφοφορία από όλα τα μέλη για τη στάση του κόμματος σε κάθε πολιτικό θέμα. Πχ. έγινε ψηφοφορία για το αν θα αλλάξει ο κανόνας του καταστατικού του Diem25 που έλεγε ότι ο αρχηγός του κινήματος δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος σε κάποια χώρα. Αν τα μέλη ψήφιζαν ΟΧΙ δεν θα μπορούσε να είναι αρχηγός του ΜέΡΑ25.

Υπάρχουν κάποιες θεμελιώδεις αρχές στο κόμμα αλλά τα μέλη έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Αν κάτι πλειοψηφικά δεν γίνεται δεκτό υποχρεώνει όλο το κόμμα να αλλάξει στάση.
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Εσύ Σπύρο είσαι δημοκράτης, γιαυτό και συγκλίνεις με το Μέρα 25. Λίγο πολύ στον ίδιο χώρο κινούμαι και γω. Σε μιά ΕΕ όπως είναι αυτή την στιγμή αμφιβάλω αν μπορεί να σταθεί η δημοκρατία. Τουλάχιστον για τις παροικίες όπως εμείς.
the end
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Και κάτι άλλο
Ειδικά στην πολιτική , οι πλατιές λαϊκές μάζες , οι οπαδοί ενός πολιτικού κόμματος
Ακολουθούν το κομμα η τον ηγέτη και όχι τις ιδέες του κόμματος έτσι γενικά και αόριστα
Έτσι όταν ένα κόμμα κάνει αλλαγές πολιτικής η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων οπαδών δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Spiros252 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 07:27
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να συμφωνεί η να διαφωνεί σε όλα με κάποιον άλλον άνθρωπο

Μπορώ να διαφωνώ σε ένα πραγμα και να διαφωνώ σε ένα άλλο τόσο με τους κομουνιστες όσο και με τους φασίστες τους χριστιανούς τους άθεους τους μωαμεθανούς κλπ κλπ κλπ
Πάντα είχα αυτή την απορία. Πώς γίνεται να συμφωνούν τόσοι πολλοί σε όλα με τα κόμματα τους, με τις θέσεις τους κ.λπ.
Προφανώς δεν γίνεται, αλλά με κάποιο τρόπο πιέζουν τον εαυτό τους, βάζουν τις ιδέες / απόψεις τους σε μια προκρουστεια κλίνη, ώστε να φαίνεται ότι είναι "μέσα σε όλα".
Σε ένα πολιτικό κόμμα ΥΠΑΚΟΥΣ στην κομματική γραμμή και στη ηγεσία του κόμματος , δεν εκφράζεις προσωπικές αποψεις η ιδέες :D
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 08:06
Spiros252 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 07:27

Σε ένα πολιτικό κόμμα ΥΠΑΚΟΥΣ στην κομματική γραμμή και στη ηγεσία του κόμματος , δεν εκφράζεις προσωπικές αποψεις η ιδέες :D
Ε, ναι ρε φίλε, αν βάζει στον συνδυασμό τον κάθε τυχάρπαστο και πεινασμένο χωρίς βασικές αρχές και αξίες για να τσιμπίσει το πεντοχίλιαρο κάθε μήνα είναι φυσικό.
Αυτοί που σέβονται τον εαυτό τους παραιτούνται.
Ελπίζω να κατάλαβες και να μην θες να φέρω παραδείγματα και να θυμηθούμε το 2015...
the end
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Cavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:03
Ερμής έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:01 ΠΑΚ ισως και το πασοκ στις αρχες, το ορθοδοξο το ισιο το καραμπαμπικο το σωστο το σερνικο, κιμπαρης και γλεντζες.
Άκης των σεβεντις
Δεν είμαι αντάξιος αυτού του μεγάλου ανδρός.
Παπαθεμελής τότε, αλλά ορθόδοξος πασοκτζης. Σύμφωνα με τον Ερμή.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Από τη στιγμή που κατοικείς στην Ευρώπη δεν μπορείς να μην στηρίζεις τις ιδέες του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Βλέποντας όμως ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο κόμμα αντάξιο αυτών των ιδεών, το ΚΚΕ είναι μονόδρομος για εσένα.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Καμία πολιτική ιδεολογία , καμιά κατεύθυνση , δίκιο έχω μόνο εγώ . Ορθός είναι μόνο ο λόγος μου.

Ποια ιδεολογία έχω; 😬😁
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Σοσιαλφιλελεύθερη ευρωπαϊκή αριστερά

Στη δουλειά σε φαντάζομαι λίγο πιο ολοκληρωτικό, με λιγότερη υπομονή. :lol:
Μπορεί να είμαι τελείως λάθος βεβαια
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

enterprise-psi έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 08:29 Καμία πολιτική ιδεολογία , καμιά κατεύθυνση , δίκιο έχω μόνο εγώ . Ορθός είναι μόνο ο λόγος μου.

Ποια ιδεολογία έχω; 😬😁
Σεβασμιε γέροντα :smt047 την ευλογία σας :D
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Λαικος Ναρκισσισμος.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Ευρωπαϊκό κκ με ολιγο συντηρητισμό
Απάντηση