Μα δεν αυτοπροσδιορίστηκα. Θέλω να καταλάβω το Effekt μου. Για σοβαρό λόγο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:09Και . Νίκο![]()
Μπορείς απλά να είσαι ο εαυτός σου στον τρόπο που σκέφτεσαι χωρίς να του βάζεις ταμπέλες
Άφησε τους άλλους να σου βάζουν ταμπέλες
Σε ένα θέμα μπορεί να συμφωνώ με τους δεξιούς και σε ένα άλλο να συμφωνώ με τους κομουνιστες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιά ιδεολογία έχω;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιά ιδεολογία έχω;
Ordem e Progresso.
Δεν μπορώ να σε κατατάξω κάπου πολύ συγκεκριμένα.
Θα έλεγα, με όρους μεσοπολέμου, Λαϊκομετωπικός ή ΕΑΜικος στην Κατοχή.
Μεταπολεμικά θα ψήφιζες ΕΔΑ. Καραμανλή το '74 και Μαύρο το '77. ΚΚΕ από το '81 και Εσωτερικού αργότερα.
Για να είναι δίκαιο το παιχνίδι, θα πρέπει κι εσύ να γράφεις για το ιδεολογικό αποτύπωμα του εκάστοτε φορουμίτη, που μπαίνει στο κόπο να σου απαντήσει.
Μεταπολεμικά θα ψήφιζες ΕΔΑ. Καραμανλή το '74 και Μαύρο το '77. ΚΚΕ από το '81 και Εσωτερικού αργότερα.
Για να είναι δίκαιο το παιχνίδι, θα πρέπει κι εσύ να γράφεις για το ιδεολογικό αποτύπωμα του εκάστοτε φορουμίτη, που μπαίνει στο κόπο να σου απαντήσει.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Σούμα: Πατριωτικό σοσιαλδημοκρατικό κέντρο?ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:16 Δεν μπορώ να σε κατατάξω κάπου πολύ συγκεκριμένα.
Ordem e Progresso.
Gut, ανταποκρίνομαι, κι εγώ, σε κόβω για σοσιαλδημοκράτη. Με την ευρωπαϊκή έννοια.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:16 Δεν μπορώ να σε κατατάξω κάπου πολύ συγκεκριμένα.
Μεταπολεμικά θα ψήφιζες ΕΔΑ. εγώ, Καραμανλή το '74 και Μαύρο το '77. ΚΚΕ από το '81 και Εσωτερικού αργότερα.
Ordem e Progresso.
Ναι. Σαφέστατα.Cavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:18Σούμα: Πατριωτικό σοσιαλδημοκρατικό κέντρο?ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:16 Δεν μπορώ να σε κατατάξω κάπου πολύ συγκεκριμένα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Τα επίθετα πατριώτης χριστιανός κομμουνιστής που αναφέρουν οι συνπχωρουμίτες τα έχω συνδέσει με την Εθνολαικιστική-πανοκαμμενική ιδεολογία.Όχι στο δημοψίφισμα σίγουρα
Μόλις Αυτό μπήκα να γράψω. Με πρόλαβες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:16 .
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εσένα, σε κατατάσσω στους συντηρητικούς φιλελεύθερους αστούς δημοκράτες.
Ordem e Progresso.
Grazie belloCavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 23:29Εσένα, σε κατατάσσω στους συντηρητικούς φιλελεύθερους αστούς δημοκράτες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δύσκολο να σε κατατάξω. Δεν παρακολούθησα, συγγνώμη. Ευχαριστώ, πάντως.
Ordem e Progresso.
-
the comet the course the tail
Η ναρκισσιστική διαταραχή της προσωπικότητάς σας επισκιάζει την όποια εκτίμηση περί ιδεολογίας.
- Golden Age
Σοσιαλφιλελεύθερος στο εξωτερικό, κομμουνιστής πίσω "στο χωριό".Cavaliere έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 22:27 Πέρα του, τι ψηφίζουμε, στις καθημερινές μας δραστηριότητες έχουμε μια στάση. Αυτό είναι η βαθιά μας πολιτική ταυτότητα. Από περιέργεια που αποσκοπεί και κάπου, πείτε μου σας παρακαλώ, κι όχι από αυτό που ψηφίζω αλλά από τη φορουμική μου συμπεριφορά και γενικότερες θέσεις μου, πού θα με κατατάσσατε, ιδεολογικώς; Π.χ. φιλελεύθερος, σοσιαλδημοκράτης, κομουνιστής, ναζί, κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Κάτι σαν τους παλιούς ομογενείς, που αδημονούν να έλθει ο Δεκαπενταύγουστος για να έλθουν στα πάτρια και να πάνε στο πανηγύρι του χωριού τους ν' απολαύσουν κλαρίνο.
Σε ομαλες συνθήκες: κεντροδεξιός, έντιμων προθέσεων, με ορισμενες κοινωνικές ευαισθησίες αλλά και με πάντα παρόντα έναν πολιτικό και κοινωνικό οπορτουνισμό, απότοκο του εγγενούς φιλελευθερισμού σου. Αν ήταν να κάνω αναγωγή σε πρόσωπο, θα σε τοποθετούσα ως Θανάση Κανελλοπουλο

Σε έκτακτες περιστασεις (πχ Κατοχή) : Θα εμφάνιζες μια α ριζοσπαστικοποίηση, θα είχε όμως συγκεκριμένα (και ανυπέρβλητα) όρια. Κάτι σαν Ηλ. Τσιριμωκος της εποχής (δεν το λέω τόσο αρνητικά, όσο ίσως το εκλάβεις αρχικά) .

Σε έκτακτες περιστασεις (πχ Κατοχή) : Θα εμφάνιζες μια α ριζοσπαστικοποίηση, θα είχε όμως συγκεκριμένα (και ανυπέρβλητα) όρια. Κάτι σαν Ηλ. Τσιριμωκος της εποχής (δεν το λέω τόσο αρνητικά, όσο ίσως το εκλάβεις αρχικά) .

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 1468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 183 Απαντήσεις