Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 20:46
shrike έγραψε: 03 Ιουν 2018, 20:41
Αγις έγραψε: 03 Ιουν 2018, 20:35
Ουτε για ποντικοπαγίδες δεν έκανε το ''τυρί'' κονσέρβας.
Από γεύση ήταν παντελώς αδιάφορο. Το μόνο καλό που είχε ήταν ότι έλιωνε εύκολα.
Μισό καρβέλι ψωμί, αφαιρείς μεγάλο μέρος της ψίχας, χύνεις μέσα το τυρί που έλιωσες νωρίτερα στη σόμπα, ξαναβάζεις κομμάτι της ψίχας σαν πώμα και φεύγεις για σκοπιά.
Αυτά που γαμούσαν σε γεύση ήταν κονσέρβα μπιζέλια (και σκέτα, και με κρέας) και τα φασόλια.
Λογικό , αφού ήταν στο φούλ απο χημικό ελ - γλουταμινικό .
Να σου πω. Όταν παρουσιάστηκα το 87, τα τυράκια που μας έδιναν στο κέντρο ήταν διαφορετικά απ' αυτά που είχαμε στην υπόλοιπη θητεία μου.
Ήταν λίγο πιο στενόμακρη η κονσέρβα και είχαν τυπωμένα επάνω (όχι χαρτί, απ' ευθείας στον τενεκέ) ημερομηνία και χώρα παραγωγής.
Άααααν θυμάμαι καλά, ήταν Δανίας. Σίγουρα όχι ελληνικές και έχω την εντύπωση ότι ήταν δανέζικες, κάτι τέτοιο θυμάμαι. Από γεύση ήταν καλύτερες πάντως από τις άλλες, αλλά είχαν πιο έντονη μυρωδιά και κολλούσαν λίγο στο στόμα. Οι ελληνικές που παίρναμε μετά, ήταν όπως είπα, ψιλο-αδιάφορες.
Yochanan έγραψε: 03 Ιουν 2018, 20:49
κανανε δουλειά εκείνα τα εμβόλια τελικά!
Σαφώς. Όπως και τα αντι-κούκου χάπια. Παίρνουν χρόνια να αρχίζουν να δουλεύουν, αλλά άμα αρχίσουν... δουλεύουν καλά.