!!! DEVELOPMENT MODE !!!
17χρονος άφησε την 77χρονη κοπέλα του για μια νεότερη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 17χρονος άφησε την 77χρονη κοπέλα του για μια νεότερη γυναίκα
Το έχω διαβάσει κι εγώ εδώ κ καμία βδομάδα και το δικαιολογώ απόλυτα το παιδί .
Είναι τρελοί. Τα έχουν όλα και ψάχνουν τη διαφορετικότητα σε μλκιες. Τρελή απογοήτευση :-/
Είναι τρελοί. Τα έχουν όλα και ψάχνουν τη διαφορετικότητα σε μλκιες. Τρελή απογοήτευση :-/
~~¥~~
Αυτή δεν νομίζω να είναι τρελή, αυτής λαχείο της έκατσε, ο πιτσιρίκος χρειάζεται βοήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 16 Νοέμ 2019, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
-
Nero
Σωστά. Φαντάσου πως ένοιωσε η 77 όταν την παράτησε για τη μικρότερη...lyna έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 19:24 Το έχω διαβάσει κι εγώ εδώ κ καμία βδομάδα και το δικαιολογώ απόλυτα το παιδί .
- Dwarven Blacksmith

- Eθνικοκοινωνιστης
με το νομο περι τεντιμποισμου λαιμαι 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 16 Νοέμ 2019, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γουι χαβ ολρεντι ητεν δε καμελ, γουι ναου χαβ δε κιου
Στημένη λεμονόκουπα ; Ούπς .. ήταν κ χωρίς αυτόν . :-/Nero έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 19:28Σωστά. Φαντάσου πως ένοιωσε η 77 όταν την παράτησε για τη μικρότερη...lyna έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 19:24 Το έχω διαβάσει κι εγώ εδώ κ καμία βδομάδα και το δικαιολογώ απόλυτα το παιδί .
Αλλά φεύ , κι εγώ 67 χρ παιδούλα είμαι . Θα μπορούσα να είμαι η
επόμενη
~~¥~~
Γκόμενα έψαχνε ή μάνα;
Τι περιουσία έχει η κυρία;
Τι περιουσία έχει η κυρία;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
πέρα απ'την πλάκα μια χαρά τον βρίσκω και τον νεαρό.
ξέρετε πόσοι 21χρονοι είναι παρθένοι;
δηλαδή αν τον έπαιζε με τα πορνχάμπς και τα εξχάμστερς όλη μέρα, όπως κάνει το 70% των συνομηλίκων του θα λέγαμε όλα καλά...
πάω στοίχημα ότι και στο σεξ θα είναι αστέρι η κυρία. και θα τον φροντίζει και θα αγαπιούνται.
και ας πήζετε εσείς σκατόψυχοι.
δηλαδή αν τον έπαιζε με τα πορνχάμπς και τα εξχάμστερς όλη μέρα, όπως κάνει το 70% των συνομηλίκων του θα λέγαμε όλα καλά...
πάω στοίχημα ότι και στο σεξ θα είναι αστέρι η κυρία. και θα τον φροντίζει και θα αγαπιούνται.
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Συμφωνώ απόλυτα. Η αλήθεια να λέγεται ,φτάνει να μην γκρινιάζει όμως παιδιά,άμα του γκρίνιαζει άστο καλύτερα ...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
-
Nero
Ούτε καν. Ο Μακρον με τη δικιά του έχουν διαφορά κάτω απο 25 χρόνια. Ο τύπος στο OP τα είχε στα 17 του με μία 60 χρόνια μεγαλύτερη
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 20:03 πέρα απ'την πλάκα μια χαρά τον βρίσκω και τον νεαρό.
Τι άλλο είναι οι 21 χρόνοι ; Όχι εσυ .
~~¥~~
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
μακάρι να ήμουν 21 κι ας ήμουν και παρθένοςlyna έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 20:05Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 20:03 πέρα απ'την πλάκα μια χαρά τον βρίσκω και τον νεαρό.
και ας πήζετε εσείς σκατόψυχοι.![]()
![]()
Τι άλλο είναι οι 21 χρόνοι ; Όχι εσυ .
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 20:03 πέρα απ'την πλάκα μια χαρά τον βρίσκω και τον νεαρό.
.
Μή τούς βλέπεις στά λόγια ρε τά λαμόγια....
Αμα τούς τά άνοιγε ή άμα τούς τόν χούφτωνε....σά σκυλάκια θά κουνάγανε τήν ουρά..... .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση