Σκατά ήταν ,έκανα έφοδο στον άλλον ως αξιωματικός φυλακής κι ούτε τα συνθηματικά δεν ήξερεΠάνας έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:35Μερικοί ναι, δεν ήταν όλοι έτσι. Οι μπατζήδες και στην μοίρα μεταφορών ήταν σε πλειοψηφία αυτό που περιγράφεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίστρατος
Re: Επίστρατος
Εγώ τους τραβούσα να ξυπνήσουν και ήμουν περίπολο με τζιπ... σε έναν ζήτησα αλλαγή και μεταφορά του στο ιατρείο γιατί ήταν λιπόθυμος από τα ξίδια... την επόμενη μέρα τον τιμώρησαν χοντρά αλλά δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι 3 η ώρα τη νύχτα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 16 Νοέμ 2019, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Εν τω μεταξύ αυτά τα αρχίδια πληρώνονται με 1100 και βάλε το μήνα! Πληρώστε ΜΑΛΑΚΕΣ για να ξύνουν τ' αρχίδια τους οι ΕΠΟΠ !Πάνας έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:42 Εγώ τους τραβούσα να ξυπνήσουν και ήμουν περίπολο με τζιπ... σε έναν ζήτησα αλλαγή και μεταφορά του στο ιατρείο γιατί ήταν λιπόθυμος από τα ξίδια... την επόμενη μέρα τον τιμώρησαν αλλά δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι 3 η ώρα τη νύχτα..
Δεν είναι ακριβώς έτσι... ο σουρωμένος ήταν βράδυ Σαββάτου... οι άλλοι που τους έπαιρνε ο ύπνος ήταν στην δουλειά από το πρωί 8ώρο, έκαναν και απογευματινή βάρδια στο πόστο τους άλλο ένα 8ώρο και το βράδυ σκοπιά... με 1100 όπως λες και χωρίς όφφ την άλλη μέρα το πρωί πάλι 8ωρο στην πίεση, εσύ το έκανες;Στύγιος έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:52Εν τω μεταξύ αυτά τα αρχίδια πληρώνονται με 1100 και βάλε το μήνα! Πληρώστε ΜΑΛΑΚΕΣ για να ξύνουν τ' αρχίδια τους οι ΕΠΟΠ !Πάνας έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:42 Εγώ τους τραβούσα να ξυπνήσουν και ήμουν περίπολο με τζιπ... σε έναν ζήτησα αλλαγή και μεταφορά του στο ιατρείο γιατί ήταν λιπόθυμος από τα ξίδια... την επόμενη μέρα τον τιμώρησαν αλλά δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι 3 η ώρα τη νύχτα..
Αρχίδια..ούτε στον ύπνο σου κάτι τέτοιο. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν τους έβγαζα στην σέντρα.
Δηλαδή έκαναν υπηρεσία απογευματινή και σκοπιά το βράδυ, και κανονικά τα 8ώρα τους το πρωί, δεν υπήρχε κόσμος... ούτε ακόμα υπάρχει, έτσι δουλεύουν, μια φορά την εβδομάδα.
the end
Ρε μη μου λες παπαριές και δε βγαίνουν τα νούμερα , συφυλιάζω : το ωράριο είναι 7-3 και η υπηρεσία κυλιόμενη 4 ώρη ή σκοπιά.Πάνας έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:56Δεν είναι ακριβώς έτσι... ο σουρωμένος ήταν βράδυ Σαββάτου... οι άλλοι που τους έπαιρνε ο ύπνος ήταν στην δουλειά από το πρωί 8ώρο,έκαναν και απογευματινή βάρδια στο πόστο τους άλλο ένα 8ώρο και το βράδυ σκοπιά... με 1100 όπως λες και χωρίς όφφ την άλλη μέρα το πρωί πάλι 8ωρο στην πίεση, εσύ το έκανες;Στύγιος έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:52Εν τω μεταξύ αυτά τα αρχίδια πληρώνονται με 1100 και βάλε το μήνα! Πληρώστε ΜΑΛΑΚΕΣ για να ξύνουν τ' αρχίδια τους οι ΕΠΟΠ !Πάνας έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:42 Εγώ τους τραβούσα να ξυπνήσουν και ήμουν περίπολο με τζιπ... σε έναν ζήτησα αλλαγή και μεταφορά του στο ιατρείο γιατί ήταν λιπόθυμος από τα ξίδια... την επόμενη μέρα τον τιμώρησαν αλλά δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι 3 η ώρα τη νύχτα..
Αρχίδια..ούτε στον ύπνο σου κάτι τέτοιο.
Έβγαζα υπηρεσίες για 60 σμηνίτες.
Που και πότε ρε φίλε για πες μου, σε ποια μονάδα; Γιατί δεν μιλάς με κάποιον άσχετο. Πού βρήκες 60 σμηνίτες; τόσους δεν έχει ούτε η 112ΠΜ στο σύνολό της.. που είναι από τις μονάδες με τον περισσότερο κόσμο.Στύγιος έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 01:05Ρε μη μου λες παπαριές και δε βγαίνουν τα νούμερα , συφυλιάζω : το ωράριο είναι 7-3 και η υπηρεσία κυλιόμενη 4 ώρη ή σκοπιά.Πάνας έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:56Δεν είναι ακριβώς έτσι... ο σουρωμένος ήταν βράδυ Σαββάτου... οι άλλοι που τους έπαιρνε ο ύπνος ήταν στην δουλειά από το πρωί 8ώρο,έκαναν και απογευματινή βάρδια στο πόστο τους άλλο ένα 8ώρο και το βράδυ σκοπιά... με 1100 όπως λες και χωρίς όφφ την άλλη μέρα το πρωί πάλι 8ωρο στην πίεση, εσύ το έκανες;Στύγιος έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:52
Εν τω μεταξύ αυτά τα αρχίδια πληρώνονται με 1100 και βάλε το μήνα! Πληρώστε ΜΑΛΑΚΕΣ για να ξύνουν τ' αρχίδια τους οι ΕΠΟΠ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 16 Νοέμ 2019, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
110 ΠΜ 1995 ,ικανοποιήθηκες;Πάνας έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 01:07Που και πότε ρε φίλε για πες μου, σε ποια μονάδα; Γιατί δεν μιλάς με κάποιον άσχετο. Πού βρήκες 60 σμηνίτες; τόσους δεν έχει ούτε η 112ΠΜ στο σύνολό της..Στύγιος έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 01:05Ρε μη μου λες παπαριές και δε βγαίνουν τα νούμερα , συφυλιάζω : το ωράριο είναι 7-3 και η υπηρεσία κυλιόμενη 4 ώρη ή σκοπιά.Πάνας έγραψε: 16 Νοέμ 2019, 00:56
Δεν είναι ακριβώς έτσι... ο σουρωμένος ήταν βράδυ Σαββάτου... οι άλλοι που τους έπαιρνε ο ύπνος ήταν στην δουλειά από το πρωί 8ώρο,έκαναν και απογευματινή βάρδια στο πόστο τους άλλο ένα 8ώρο και το βράδυ σκοπιά... με 1100 όπως λες και χωρίς όφφ την άλλη μέρα το πρωί πάλι 8ωρο στην πίεση, εσύ το έκανες;
Είστε νέοπες.