!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκοτζιλάκι στρατού-unboxing
Re: Γκοτζιλάκι στρατού-unboxing
+1 Πολύ ωραία κοπέλα παρεπιπτόντως!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- wooded glade
Κγμ ήταν στην 124 ΠΒΕ.
Από κάτι γατοκέφαλα που έχει στην Αθήνα καλύτερα.
Από κάτι γατοκέφαλα που έχει στην Αθήνα καλύτερα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Kαλά εσύ πες στη μαμα να σου σιδερώσει τα σωβρακα μινέρβα και να πανε απο δω.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
https://agones.gr/news/1007240/ayto_ein ... s_patridas
Το αμερικανικό πακέτο περιέχει κέικ με αμύγδαλο και παπαρουνόσπορο, κράνμπερι, μηλίτη, φυστικοβούτυρο και κράκερ. Για κυρίως περιλαμβάνει ένα πιάτο λιγότερο παραδοσιακό -ζυμαρικά με λαχανικά και κόκκινη σάλτσα. Εντυπωσιακή όμως είναι η μέθοδος για να το ζεστάνεις: προσθέτεις νερό στη σκόνη μέσα σε μια πλαστική σακούλα και παράγει αρκετή θερμότητα για να ζεστάνεις το σακουλάκι με το γεύμα.
Το γαλλικό πακέτο είναι ιδιαιτέρως σοφιστικέ, αλλά και κομψό ταυτόχρονα. Το σιτηρέσιο προσφέρει στους στρατιώτες πατέ ελαφιού, κασουλέ με κονφί πάπιας, χοιρινό αλά κρεόλ και πουτίγκα σοκολάτας. Περιλαμβάνει ακόμα συσκευή για ζέσταμα μιας χρήσης, καφέ, μούσλι για πρωινό και καραμέλες.
Το πακέτο της Αυστραλίας έχει περισσότερες μικρές λιχουδιές από οποιοδήποτε άλλο, από Vegemite (άλειμμα μαγιάς), μέχρι μπισκότα σάντουιτς με μαρμελάδα και ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα. Το κυρίως πιάτο είναι κεφτέδες και ζυμαρικά με τσίλι και τόνο. Ακόμα περιέχει τυρί τσένταρ, διάφορα γλυκά και αναψυκτικά και σοκολάτα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
aspergillus
Μα είναι αισχρός. Είδες τι λέει πιο πάνω; Αμα συνεχίσει έτσι θα το πω στη μαμά του να του βάλει πιπέρι στο στόμα.
-
aspergillus
Πάντως η κοπέλα είναι ωραία όντως.Yochanan έγραψε: 03 Ιουν 2018, 19:29Μα είναι αισχρός. Είδες τι λέει πιο πάνω; Αμα συνεχίσει έτσι θα το πω στη μαμά του να του βάλει πιπέρι στο στόμα.
Μην παρεξηγείς τον κόσμο, οι περισσότεροι πάνε με μοντέλα και έχουν υψηλό γούστο.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ωραιο το γιαπωνι.
Στα πακετα εκστρατειας δεν επρεπε να βαζουν και καμια τσοντα μεσα.Πως θα βγαλει το βραδυ του ο φανταρος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καλή μαγκιά αυτό με τη βάση που ζεσταίνεις την κονσέρβα.
Μα την παναγιά, αν βρισκόμουν ποτέ σε survivor situation δεν θα μου πήγαινε ποτέ το μυαλό τι είναι αυτό.
Θα νόμιζα ότι είναι αστεράκι για νίντζα.
Μα την παναγιά, αν βρισκόμουν ποτέ σε survivor situation δεν θα μου πήγαινε ποτέ το μυαλό τι είναι αυτό.
Θα νόμιζα ότι είναι αστεράκι για νίντζα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 3623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 28 Απαντήσεις