!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω τη γνώμη σας
Re: Θέλω τη γνώμη σας
Αν διαλεξεις τη 2η λυση -------> Θα μειωθει η παρουσια σου στο φορουμ κατα 60%
Αν διαλεξεις τη 1η λυση -------> Θα αυξηθει η παρουσια σου στο φορουμ κατα 30%
Αν διαλεξεις τη 1η λυση -------> Θα αυξηθει η παρουσια σου στο φορουμ κατα 30%
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Χα χα το μλκ !
Σκέψου όμως ότι και στις δύο θα αυξηθεί η θέαση κορμιών με μπικίνι κατά 90 με 100%.
Σκέψου όμως ότι και στις δύο θα αυξηθεί η θέαση κορμιών με μπικίνι κατά 90 με 100%.
H πρώτη λύση είναι λιγότερο αγχωτική
Στη δευτερη έχεις περισσότερες υποχρεώσεις
Αλλά στη δεύτερη μπορείς να δημιουργήσεις εμπειρία με διάδοχη κατάσταση
Στη δευτερη έχεις περισσότερες υποχρεώσεις
Αλλά στη δεύτερη μπορείς να δημιουργήσεις εμπειρία με διάδοχη κατάσταση
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
παπαΤζον 10 μέρες πριν δε ψάχνεις έτσι μαιτρ.. θα μπορουσε να εβαζε καποιον παλιο πολυ καλο σερβιτορο..σε πολλα μαγαζια το κανουν.
α)δεν έχει τέτοιο άτομο
β)ακριβώς επειδη δεν είναι μαγαζι αλλά 5αστερο ξενοδοχείο δε θα κάνει μπακαλιστικα αλλά θα απευθυνθεί σε ένα ατομο που έχει εμπειρία στην εστίαση/σίτιση ακόμα κι αν δεν είναι εξειδικευμένο σε ξενοδοχείο.. κακά τα ψέματα ποντάρει! και με ποντάρισμα ότι
α)εχεις αναγκη τη δουλειά
β)είσαι προθυμος και δουλευταράς
μπορεί να σε πλάσει όπως θέλει αυτός κι όχι να του πετάς ''εγω ξέρω'' κτλ!!
α)δεν έχει τέτοιο άτομο
β)ακριβώς επειδη δεν είναι μαγαζι αλλά 5αστερο ξενοδοχείο δε θα κάνει μπακαλιστικα αλλά θα απευθυνθεί σε ένα ατομο που έχει εμπειρία στην εστίαση/σίτιση ακόμα κι αν δεν είναι εξειδικευμένο σε ξενοδοχείο.. κακά τα ψέματα ποντάρει! και με ποντάρισμα ότι
α)εχεις αναγκη τη δουλειά
β)είσαι προθυμος και δουλευταράς
μπορεί να σε πλάσει όπως θέλει αυτός κι όχι να του πετάς ''εγω ξέρω'' κτλ!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Αν δε πας να δεις απο κοντά τι καθήκοντα θα έχεις(μπορεί να θέλουν να ρουφ), τι απαιτήσεις θα έχουν, το υπόλοιπο προσωπικό κτλ ότι σενάρια και να κάνεις δε ξέρεις αν είναι αληθινά. Ύποπτο είναι όντως πάντως γιατί είναι καλή δουλειά και θα μάζευαν φουλ βιογραφικά με προϋπηρεσια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Σπαστό και χωρίς ρεπό; Ναι, με άγχωσε. Κι εγώ έχω δουλέψει μήνες ολόκληρους χωρίς ημέρα διακοπής, αλλά όχι γι' αυτά τα λεφτά.Papa John έγραψε: 06 Απρ 2018, 11:15 Πάνω κάτω εκεί κινούμαι κι εγώ.Καλό και χρυσό το φιλικό κλίμα αλλά όπως λέει και ο Ασέβαστος,στη δεύτερη οι προοπτικές θα είναι καλλίτερες για το μέλλον.Επίσης δεν μπορώ να παραβλέψω τη διαφορά στο μισθό.Το άγχος βέβαια παραμένει.
Γιατί ρε Χέλη και Custom σας άγχωσε η πρώτη ; Λόγω της μη-ύπαρξης ρεπό ; Στη Ζάκυνθο που δούλεψα πριν πάω στη Γερμανία,το έκανα συνεχόμενα για έξι μήνες και μάλιστα για δύο σαιζόν.Τα έχει αυτά ο τουρισμός αλλά συνηθίζεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ηράκλειτος
- †
Τρεις μήνες είναι, όχι τέσσερις. Κατά τα άλλα, η δεύτερη δουλειά φαίνεται πολύ καλύτερη, αν και είναι ύποπτη η σπουδή από το ξενοδοχείο.Papa John έγραψε: 06 Απρ 2018, 02:24...Διάρκεια από 15 Ιούνη μέχρι 15 Σεπτέμβρη,τέσσερις μήνες ακριβώς...
God.exe is missing. Universe will restart.
Σόρι,15 Οκτώβρη βρε.Λάθος το έγραψα.
Όσο για το ξενοδοχείο,τίποτα το ύποπτο.Σήμερα μίλησα τηλεφωνικώς με τον διευθυντή και από όσα συζητήσαμε μπορώ να πω ότι κατά 99% έχω κλείσει τη δουλειά.
Ένα μόνο πράγμα μένει να κανονίσω (ιατρικές εξετάσεις) και μετά θα είμαι έτοιμος...πιστεύω,Θεού θέλοντος.
Όσο για το ξενοδοχείο,τίποτα το ύποπτο.Σήμερα μίλησα τηλεφωνικώς με τον διευθυντή και από όσα συζητήσαμε μπορώ να πω ότι κατά 99% έχω κλείσει τη δουλειά.
Ένα μόνο πράγμα μένει να κανονίσω (ιατρικές εξετάσεις) και μετά θα είμαι έτοιμος...πιστεύω,Θεού θέλοντος.
-
mec
Ξενοδοχείο. Είναι ευκαιρια και για σένα και για αυτούς. Για σένα λόγω ευκαιρίας ανέλιξης, για αυτούς γιατι τους έρχεσαι φτηνά. Μέτρ με προυπηρεσία στην εστίαση και στον ποιοτικό έλεγχο με 1400 για 5αστερο είναι αστείος μισθός (από την δική τους οπτική γωνία). Αυτοί είδαν ότι έχεις καλή προύπηρεσία. Τα άλλα θα στα μάθουν επιτοπου.
-
casper quantum
Αυτό. Κι' εγώ κάπως έτσι το σκέφτηκα αρχικά. Τους συμφέρεις, σου συμφέρει (οικονομικά ΚΑΙ επαγγελματικά λόγω ανέλιξης), θα στερηθείς όμως οικογένεια και ξεκούραση. Για λίγους μήνες σε βλέπω πρόθυμο, μιας και αξίζει τον κόπο. Τους άρεσε το βιογραφικό σου και όπως είπαν και κι ίδιοι θα μάθεις και στην πορεία. Εφόσον είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να συνεργαστούν, όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς. Όπως λες έχεις δουλέψει και σε χειρότερη πίεση. Καλές δουλειές.mec_ έγραψε: 08 Απρ 2018, 00:02 Ξενοδοχείο. Είναι ευκαιρια και για σένα και για αυτούς. Για σένα λόγω ευκαιρίας ανέλιξης, για αυτούς γιατι τους έρχεσαι φτηνά. Μέτρ με προυπηρεσία στην εστίαση και στον ποιοτικό έλεγχο με 1400 για 5αστερο είναι αστείος μισθός (από την δική τους οπτική γωνία). Αυτοί είδαν ότι έχεις καλή προύπηρεσία. Τα άλλα θα στα μάθουν επιτοπου.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Έλα,τι ;
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
BigChiefWahoo έγραψε: 01 Μάιος 2023, 08:03Έλα,τι ;
Τι έγινε τελικά
Κι εμένα η δεύτερη περίπτωση, μου φαίνεται καλύτερη. Έκανε και σε μένα εντύπωση η ευκολία πρόσληψης αλλά ίσως ο μέλλων εργοδότης κατάλαβε ότι είσαι αξιόπιστο άτομο και χρειάζεται κάτι τέτοιο και όχι φούμαρα. Αναφορικά δε με τον χρόνο που θα λείψεις, δεν νομίζω ότι είναι τεράστιο χρονικό διάστημα και φυσικά θα εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα. Αυτά.
Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη.
Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο άνθρωπος ρώτησε το 2018. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις