Μαλάκα, κατάλαβες πώς βγήκε ο Τσίπρας πρωθυπουργός;enterprise-psi έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:28Βλέπεις την ζωή από λάθος πρίσμα , ποιος πληρώνει, ποιος είναι ανώτερος , τι μαλακίες είναι αυτές;
Ότι θέτε κάντε όπως θέτε πληρώστε , πάτε πηδηχτε μπας και στρώσουμε όλοι μαζί![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο μοιράζει τον λογαριασμό για να διευκολύνει την αμηχανία του πρώτου ραντεβού
Re: Εστιατόριο μοιράζει τον λογαριασμό για να διευκολύνει την αμηχανία του πρώτου ραντεβού
Ordem e Progresso.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Εστιατόριο μοιράζει τον λογαριασμό για να διευκολύνει την αμηχανία του πρώτου ραντεβού
Και τα προφυλακτικά ποιός τα πληρώνει? Μισά-μισά ή μόνο ο άντρας? Eδω να σας δωenterprise-psi έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:28Βλέπεις την ζωή από λάθος πρίσμα , ποιος πληρώνει, ποιος είναι ανώτερος , τι μαλακίες είναι αυτές;
Ότι θέτε κάντε όπως θέτε πληρώστε , πάτε πηδηχτε μπας και στρώσουμε όλοι μαζί![]()
Άλλο σοβαρό ερώτημα αυτό, ακούω απόψεις λοιπόν.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ο άνδρας τα πληρώνει , πρώτα απ' όλα δεν ξέρεις τι παίζει εκεί μέσα και δεύτερον δείχνεις ότι εμπνέεις εμπιστοσύνη και ωριμότηταvantono έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:32 Και τα προφυλακτικά ποιός τα πληρώνει? Μισά-μισά ή μόνο ο άντρας?![]()
Άλλο σοβαρό ερώτημα αυτό, ακούω απόψεις λοιπόν.![]()
![]()
τα βλέπω και ανεβάζω και πως βγήκαν τρίτοι οι ναζί. Πείτε κάποιος και για εμφύλιο για επικό εκτροχιασμό νήματος
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εμεις φυσικα ( και την τυροκαυτερηvantono έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:32Και τα προφυλακτικά ποιός τα πληρώνει? Μισά-μισά ή μόνο ο άντρας? Eδω να σας δωenterprise-psi έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:28Βλέπεις την ζωή από λάθος πρίσμα , ποιος πληρώνει, ποιος είναι ανώτερος , τι μαλακίες είναι αυτές;
![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
σούπερ δημήτριος
σπαμάρισε τις κάρτες ο βαντόνο ή ακόμα? 
Βίντεο: Σάλος με σποτ. Απεικονίζει γυναίκα να τρυπάει προφυλακτικό
https://www.news247.gr/kosmos/vinteo-sa ... 70294.html

https://www.news247.gr/kosmos/vinteo-sa ... 70294.html

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αποκλείεται.
Οκenterprise-psi έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:28Βλέπεις την ζωή από λάθος πρίσμα , ποιος πληρώνει, ποιος είναι ανώτερος , τι μαλακίες είναι αυτές;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν βρεις γυναίκα που θέλει να τα πληρώνει μόνο ο άντρας κόψε λάσπη . Είναι ηλίθια , πολύ κάτω του μέσου όρου.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:32Και τα προφυλακτικά ποιός τα πληρώνει? Μισά-μισά ή μόνο ο άντρας? Eδω να σας δωenterprise-psi έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:28Βλέπεις την ζωή από λάθος πρίσμα , ποιος πληρώνει, ποιος είναι ανώτερος , τι μαλακίες είναι αυτές;
![]()
![]()
~~¥~~
και γιατι οχι; αν ο ανθρωπος εχει χρημα για ξοδεμα, και διαλεγει να το ξοδεψει με αυτον τον τροπο, γουστο του καπελο του, και γιατι να μην τον συνοδεψεις;Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:16
-Αγάπη μου θες να σε πάω πάλι με το πανάκριβο αυτοκίνητο μου,, στο πανάκριβο μαγαζί να πιούμε ποτό κι ας μην μπορείς να το πληρώσεις. Πληρώνω εγω για εκατοστή φορά. Γιατί είμαι λεφτας και κιμπαρης.
-αχ ναι αγάπη μου,μισό να πάρω το 5ευρω μου μαζί μη τύχει τίποτα στον δρόμο.
το λαθος ειναι να τα γυρευεις αυτα τα εξοδα, σαν να ειναι υποχρεωμενος να τα κανει.
δηλαδη επειδη εσυ δεν εχεις αυτοκινητο, θα πληρωνεις καθε δευτερη εξοδο τη βενζινη, η θα το αφηνετε και θα πηγαινετε με ταξι για να το πληρωνεις εσυ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τι να σου πω , εγώ είμαι παράλογη. Μίλα με κανέναν λογικό.Ασέβαστος έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 18:25και γιατι οχι; αν ο ανθρωπος εχει χρημα για ξοδεμα, και διαλεγει να το ξοδεψει με αυτον τον τροπο, γουστο του καπελο του, και γιατι να μην τον συνοδεψεις;Naida έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:16
-Αγάπη μου θες να σε πάω πάλι με το πανάκριβο αυτοκίνητο μου,, στο πανάκριβο μαγαζί να πιούμε ποτό κι ας μην μπορείς να το πληρώσεις. Πληρώνω εγω για εκατοστή φορά. Γιατί είμαι λεφτας και κιμπαρης.
-αχ ναι αγάπη μου,μισό να πάρω το 5ευρω μου μαζί μη τύχει τίποτα στον δρόμο.
το λαθος ειναι να τα γυρευεις αυτα τα εξοδα, σαν να ειναι υποχρεωμενος να τα κανει.
δηλαδη επειδη εσυ δεν εχεις αυτοκινητο, θα πληρωνεις καθε δευτερη εξοδο τη βενζινη, η θα το αφηνετε και θα πηγαινετε με ταξι για να το πληρωνεις εσυ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ο ανδρας τα πληρωνει. επισης, ο αντρας παει και τα αγοραζει, και δεν τα αφηνει στα χερια της γυναικας μεχρι να χρησιμοποιηθουν. εναλλακτικα, εξαφανιζει ολες τις καρφιτσες απο το σπιτι.vantono έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:32Και τα προφυλακτικά ποιός τα πληρώνει? Μισά-μισά ή μόνο ο άντρας? Eδω να σας δωenterprise-psi έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 17:28Βλέπεις την ζωή από λάθος πρίσμα , ποιος πληρώνει, ποιος είναι ανώτερος , τι μαλακίες είναι αυτές;
![]()
και; οι ηλιθιες δεν κανουν καλο σεξ;
- Υπερκουλτουριάρης
Το μισά- μισά είναι πολύ ξενέρα φάση, τραγική. Καλύτερα να πιστολιάσεις τον λογαριασμό σαν άνδρας(τρέχουμε και οι δυο,πιασμένοι χέρι-χερι και έτσι),παρά να ζητάς λεφτά από την γυναίκα. Δεν πρέπει να λογαριάζει κανείς τα φραγκοδίφραγκα, ούτε όμως να πάει να αγοράσει καμία ή να εκμεταλευτεί κάποιον.
Πάμε όπου και όσο αντεχει η τσέπη μας. Έτσι και αλλιώς είναι αδιάφορο το αν θα πας για μοριακή γαστρονομία με κρασί του 1850 ή αν θα φας έναν λαχταριστό γύρο σε κυπριακή πίτα
, αλλά το πόσο θα ταιριάξεις με τον άλλο.
Πάμε όπου και όσο αντεχει η τσέπη μας. Έτσι και αλλιώς είναι αδιάφορο το αν θα πας για μοριακή γαστρονομία με κρασί του 1850 ή αν θα φας έναν λαχταριστό γύρο σε κυπριακή πίτα
Είναι η ίδια ηλίθια που της τον φοράς χωρίς προφυλακτικό κ βγάζεις τα σκουλίκια ένα ένα όταν πας μετά για κατούρημα .
Τι να σου πω ρε Ασεβαστε. Αν φοβάστε ότι θέλουν όλοι παιδί σας , ναι να παίρνεις μόνο εσυ.
Απλά ο μ.ο. σταματά μετά από καμία 4-5 σεξ . Είναι ο ίδιος πληθυσμός εν τω μεταξύ , δεν έχει αλλάξει. Οι ίδιοι που λένε ότι είναι οι προφυλακτικοι.
Περί ορέξεως
~~¥~~
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
lyna έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 18:54 Είναι η ίδια ηλίθια που της τον φοράς χωρίς προφυλακτικό κ βγάζεις τα σκουλίκια ένα ένα όταν πας μετά για κατούρημα .

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 111 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 7 Απαντήσεις