Η γυναίκα του, τους είχε παρατήσει. Ήταν κι αυτή περιπτωσαρα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 18:24 Από ότι ξέρω μεγάλωνε μόνος του την κόρη του. Ένας άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση πως;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άσιμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Άσιμος
Χαοτικέ, Μακάρι. Δεν είμαι ψυχίατρος, αλλά σίγουρα, στην εποχή μας θα έχουμε καλύτερες θεραπείες. Δεν λέω πως να πάθεις έναν καρκίνο ή μια σκλήρυνση είναι απλούστερο, αλλά να χάσεις και τον ευατό σου... Δεν ξέρω. Παρακολουθώντας βιογραφίες ανθρώπων σαν του μακαρίτη, με πιάνει δέος και τρόμος στο τι παθαίνει και υποφέρει μια ψυχή.
Ordem e Progresso.
Θυμάσαι την τύπισσα που βάραγε την γκραγκάσα; Αυτή ήταν γκόμενα του που της φερότανε άσχημα όπως μας έλεγε.Beria έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:15 Ναι ρε συ
Τον έβλεπα συνέχεια στα Εξάρχεια, είχα περπατήσει και σε μια πορεία ΚΡΟΚανθρώπων![]()
Τον είχα δει και δυο φορές όταν έπαιξε σε μαγαζί και σε συναυλίες
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άμα επανήλθε η λογική είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν άντεξε όμως το βάρος των πράξεών του και αυτοκτόνησε.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:27Πάνας έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:00 Αυτό παιδιά με τους σαμάνους και τα ρέστα (χάσιμο λογικής κλπ) μου θυμίζει Κάρλος Καστανιέδα και χρήση ντάτουρας, ο οποίος ήταν πολύ διαδεδομένος εκείνη την εποχή.
Είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό.
Αν κόψεις την χρήση της μπορεί να επανέλθεις μπορεί και όχι.
Ήταν κολλημένος με τον Καστανέντα και μετά τον έκραζε. Καλά έκανε βέβαια.
the end
Έχουμε και καλύτερα φάρμακα και καλύτερη πολιτική για την ψι υγεία. Τέλος πάντων γιατί να μελετάμε τις αρρώστιες τώρα;Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:30 Χαοτικέ, Μακάρι. Δεν είμαι ψυχίατρος, αλλά σίγουρα, στην εποχή μας θα έχουμε καλύτερες θεραπείες. Δεν λέω πως να πάθεις έναν καρκίνο ή μια σκλήρυνση είναι απλούστερο, αλλά να χάσεις και τον ευατό σου... Δεν ξέρω. Παρακολουθώντας βιογραφίες ανθρώπων σαν του μακαρίτη, με πιάνει δέος και τρόμος στο τι παθαίνει και υποφέρει μια ψυχή.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ο Πανουσης το μόνο που υπήρξε ήταν ένα καλοπληρωμένο φτηνό κακέκτυπο του Ασιμου.
Απορώ που δεν το βλέπεις.
Πάνας έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:00 Αυτό παιδιά με τους σαμάνους και τα ρέστα (χάσιμο λογικής κλπ) μου θυμίζει Κάρλος Καστανιέδα και χρήση ντάτουρας, ο οποίος ήταν πολύ διαδεδομένος εκείνη την εποχή.
.
Αυτός ο Καστανιέτας δέν είναι αυτός πού είπε ότι .....
Αυτά πού έγραψα μού τά είπε ο Σαμάνος ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό; Ο ένας ήταν κομμουνιστής, αργότερα αναρχοκομμουνιστής και ο άλλος κομουνιστοφάγος από την αρχή.Maspoli έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:33Ο Πανουσης το μόνο που υπήρξε ήταν ένα καλοπληρωμένο φτηνό κακέκτυπο του Ασιμου.
the end
Toν είχα δει αρκετές φορές σε λάιβ καθημερινότητα στα Εξάρχεια. Αυτό που μου έχει μείνει είναι το μαγαζί στην Καλλιδρομίου, που είχε κάποια παιδικά παλιά ξύλινα παιχνίδια, το ότι κάποιες φορές κυκλοφορούσε με γυαλιά χωρίς φακούς και το ότι κρατούσε κάποια επίσης παιδικά πλαστικά όπλα με στρακαστρούκες πυροβολώντας στον αέρα.
Είχα την τύχη ή την ατυχία* να γνωρίσω αρκετούς πολύ πιο στέρεους αναρχικούς εκείνη την περίοδο, ώστε να μην τον θεωρώ αναρχικό είδωλο αλλά ένα ακόμη παιδί που δεν είχε το κουράγιο να ενηλικωθεί, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Τον έχω συνδέσει με αυτό το τραγούδι.
*Ατυχία γιατί είναι όντως θλιβερές οι συγκρίσεις με το σήμερα.
Είχα την τύχη ή την ατυχία* να γνωρίσω αρκετούς πολύ πιο στέρεους αναρχικούς εκείνη την περίοδο, ώστε να μην τον θεωρώ αναρχικό είδωλο αλλά ένα ακόμη παιδί που δεν είχε το κουράγιο να ενηλικωθεί, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Τον έχω συνδέσει με αυτό το τραγούδι.
*Ατυχία γιατί είναι όντως θλιβερές οι συγκρίσεις με το σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου αρέσει που απορείς κι όλαςMaspoli έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:33Ο Πανουσης το μόνο που υπήρξε ήταν ένα καλοπληρωμένο φτηνό κακέκτυπο του Ασιμου.
Ρε συ μην το κάνεις αυτό.
Αυτό το ύφος σε συνδυασμό με άγνοια των γεγονότων είναι κωμικό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι ο Δον Χουάν όπως τον ονόμαζε, έζησε δίπλα του για αρκετό καιρό όπου ο Δον Χουάν τον μύησε.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:35Πάνας έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:00 Αυτό παιδιά με τους σαμάνους και τα ρέστα (χάσιμο λογικής κλπ) μου θυμίζει Κάρλος Καστανιέδα και χρήση ντάτουρας, ο οποίος ήταν πολύ διαδεδομένος εκείνη την εποχή.
.
Αυτός ο Καστανιέτας δέν είναι αυτός πού είπε ότι .....
Αυτά πού έγραψα μού τά είπε ο Σαμάνος ;;; .![]()
.
the end
Πάνας έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:37Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό; Ο ένας ήταν κομμουνιστής, αργότερα αναρχοκομμουνιστής και ο άλλος κομουνιστοφάγος από Κνίτης στην αρχή.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πάνας έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:32Άμα επανήλθε η λογική είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν άντεξε όμως το βάρος των πράξεών του και αυτοκτόνησε.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:27Πάνας έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:00 Αυτό παιδιά με τους σαμάνους και τα ρέστα (χάσιμο λογικής κλπ) μου θυμίζει Κάρλος Καστανιέδα και χρήση ντάτουρας, ο οποίος ήταν πολύ διαδεδομένος εκείνη την εποχή.
Ήταν κολλημένος με τον Καστανέντα και μετά τον έκραζε. Καλά έκανε βέβαια.
.
Καί τό βάρος τής κατάκρισης της κάθε κυρα Κατίνας...... .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Ρε σεις
Είχε βιάσει γυναίκα
ποια κατάκριση κυρα Κατίνας;
Beria έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:39Πάνας έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:37Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό; Ο ένας ήταν κομμουνιστής, αργότερα αναρχοκομμουνιστής και ο άλλος κομουνιστοφάγος από Κνίτης στην αρχή.Maspoli έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 19:33
Ο Πανουσης το μόνο που υπήρξε ήταν ένα καλοπληρωμένο φτηνό κακέκτυπο του Ασιμου.
Απορώ που δεν το βλέπεις.![]()
Πόσο στην αρχή... ο πρώτος του δίσκος ήταν το ντίσκο τσουτσούνι όπου το περιεχόμενο είναι γνωστό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 12 Νοέμ 2019, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end