!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φυλάκιση για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Φυλάκιση για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:58
Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 11:57 Αυτο το "κακοβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος" νομίζετε οτι έγινε προς χάρη του Πατρις Θρησκεία Οικογένεια, αγαπητοί μου, καθυστερημένοι, προοδευτικοί;
Ποιοι προοδευτικοί μωρέ;

Σαλταρισμένοι που πιάνονται από τα μόνα ιδεολογικά σωσίβια που τους έχουν απομείνει, είναι. :lol:
Αυτό τελοσπάντων.
κανείς χριστιανός δε θα πήγαινε τον άλλο στα δικαστήρια επειδή θα άκουγε χριστοπαναγίες, ίσως δυο τρεις σαλεμένοι της πύρινης ρομφαίας. Ο μουσλίμης όμως θα το κάνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:06
Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:53
vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:47
Τα θεία τα δικά μου ειναι ο Στάλιν και η Λάνα Ντελ Ρέι. Τί θα γίνει τώρα, θα πρέπει να μπορώ να κυνηγήσω νομικά εσένα και να σε πάω μπουζου για 2 χρονάκια (ή έστω και απλά να στα αρπάξω με τρελό πρόστιμο), μόνο και μόνο επειδή με πρόσβαλες όταν μου αποκάλεσες "μαλάκα δολοφόνο" τον έναν και "ατάλαντη μαλάκω" την άλλη? Και η σημαντική διαφορά, ειναι οτι οι δυο δικοί μου ειναι/ήταν υπαρκτά πρόσωπα στον υπαρκτό κόσμο, όχι μυθολογία και παραμύθια.
Και το λέω εγώ αυτό, που ποτέ μου δεν έχω βρίσει θεία, οχι απο σεβασμό και παπαριές, αλλα επειδη δεν μου βγαίνει, το θεωρώ αστείο, αισθανομαι σαν να βρίζω το μακαρονοτέρας. Αντι για χριστοπαναγίες όμως, κατεβάζω μουνιά μανάδων και σπίτια αν τα πάρω άγρια, κατι που ειναι μακράν χειρότερο απο τα "θεία", κι εκεί θα προτιμούσα μακράν αυστηρότερες ποινές.
Για το αλλο περί καλλιτεχνικης εκφρασης που εγραψες, συμφωνώ.
σωστος.

αν και εγω κατεβαζω χριστοπαναγιες, ακριβως επειδη δεν υπαρχουν και ειναι ανωδυνες. οπως λεμε "γαμω το βυζι της πεταλουδας"

απο το να σου βρισω τη μανα, προτιμω να σου βρισω την παναγια. ακριβως επειδη ειναι βρισια ανευ ουσιας, και μπορω να εκφρασω το θυμο μου χωρις πραγματικα να προσβαλω την ερμη τη μανουλα σου που δε μου φτιαει σε κατι.
Εγώ γι' αυτό δεν κατεβαζω χριστοπαναγίες, ακριβώς επειδή τις θεωρώ ανώδυνες (τις θεωρώ σε φάση "βρε άι κουρέψου" ξέρω 'γω, δεν τη νιώθω τη βρισιά γεμάτη ρε παιδι μου :lol: ) και επειδή γενικά δεν βρίζω, όταν τα πάρω τρομερά άγρια ομως και βγω εκτός εαυτού, θα σε βρίσω εσκεμμένα για να σε εξοργίσω, να σε ωθήσω να μου κανεις κι εσυ κατι αντίστοιχο χειρότερο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ισχυρά εναντίον σου, και συνεπώς θα προσπαθησω να σε χτυπήσω εκει που θα πονέσεις περισσότερο (ναι ειμαι μεγαλο μουνοπανο, το ξερω :oops: ).
αν απλι εσυ στραβωνεις πιο πολυ οταν σου βριζουν την ανυπαρκτη παναγια απο οτι την υπαρκτη μανα, κακο του κεφαλιου σου :102:
Καλά, αν καποιος στραβωνει περισσότερο με το να του βρίσεις ενα παραμύθι, από το να του βρίσεις τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο, είναι άρρωστος!
Δε νομίζω πως η πρόθεση αφορά εξύβριση πάνω σε διαπληκτισμό
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:03
Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:33 Κατ' αρχήν είναι μεγάλο καφριλίκι να βρίζεις τα θεία του άλλου, είτε αυτός είναι χριστιανός, είτε ζωροάστρης, ή μουσουλμάνος, ή ρασταφαριανός. Αλλά στην καλλιτεχνική έκφραση και στη σάτιρα , π.χ. γελοιογραφίες, τραγούδια, νούμερα επιθεωρήσεων , θα πρέπει να επιτρέπονται όλα.
Θα συμφωνούσα αν όντως ίσχυε για όλους.
Αλλά απλώς φαντάσου μια αντίστοιχη εκδοχή του Παστίτσιου σε Ιμάμη Μπαϊλντί.
Πόσα καλσόν θα σκίζονταν από την οργή, πόσα μεϊκάπια θα χάλαγαν από το κλάμα, πόσο καημό θα έβρεχε στην Ελλάδα.

Είναι σχεδόν αδιανόητο, έτσι; :lol:

Οπότε, για τι ακριβώς συζητάμε;
Θες τη δική μου γνώμη; Για μένα η ελευθερία στην καλλιτεχνική έκφραση και σάτιρα είναι για όλους και όλα. Δεν ξέρω ποιούς φαντάζεσαι, αλλά οι προοδευτικοί που εγώ γνωρίζω είχαν πρωτοσηκώσει την παντιέρα υπέρ του Charlie.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cavaliere την 12 Νοέμ 2019, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:47
Τα θεία τα δικά μου ειναι ο Στάλιν και η Λάνα Ντελ Ρέι. Τί θα γίνει τώρα, θα πρέπει να μπορώ να κυνηγήσω νομικά εσένα και να σε πάω μπουζου για 2 χρονάκια (ή έστω και απλά να στα αρπάξω με τρελό πρόστιμο), μόνο και μόνο επειδή με πρόσβαλες όταν μου αποκάλεσες "μαλάκα δολοφόνο" τον έναν και "ατάλαντη μαλάκω" την άλλη? Και η σημαντική διαφορά, ειναι οτι οι δυο δικοί μου ειναι/ήταν υπαρκτά πρόσωπα στον υπαρκτό κόσμο, όχι μυθολογία και παραμύθια.
Και το λέω εγώ αυτό, που ποτέ μου δεν έχω βρίσει θεία, οχι απο σεβασμό και παπαριές, αλλα επειδη δεν μου βγαίνει, το θεωρώ αστείο, αισθανομαι σαν να βρίζω το μακαρονοτέρας. Αντι για χριστοπαναγίες όμως, κατεβάζω μουνιά μανάδων και σπίτια αν τα πάρω άγρια, κατι που ειναι μακράν χειρότερο απο τα "θεία", κι εκεί θα προτιμούσα μακράν αυστηρότερες ποινές.
Για το αλλο περί καλλιτεχνικης εκφρασης που εγραψες, συμφωνώ.
σωστος.

αν και εγω κατεβαζω χριστοπαναγιες, ακριβως επειδη δεν υπαρχουν και ειναι ανωδυνες. οπως λεμε "γαμω το βυζι της πεταλουδας"

απο το να σου βρισω τη μανα, προτιμω να σου βρισω την παναγια. ακριβως επειδη ειναι βρισια ανευ ουσιας, και μπορω να εκφρασω το θυμο μου χωρις πραγματικα να προσβαλω την ερμη τη μανουλα σου που δε μου φτιαει σε κατι.
Εγώ γι' αυτό δεν κατεβαζω χριστοπαναγίες, ακριβώς επειδή τις θεωρώ ανώδυνες (τις θεωρώ σε φάση "βρε άι κουρέψου" ξέρω 'γω, δεν τη νιώθω τη βρισιά γεμάτη ρε παιδι μου :lol: ) και επειδή γενικά δεν βρίζω, όταν τα πάρω τρομερά άγρια ομως και βγω εκτός εαυτού, θα σε βρίσω εσκεμμένα για να σε εξοργίσω, να σε ωθήσω να μου κανεις κι εσυ κατι αντίστοιχο χειρότερο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ισχυρά εναντίον σου, και συνεπώς θα προσπαθησω να σε χτυπήσω εκει που θα πονέσεις περισσότερο (ναι ειμαι μεγαλο μουνοπανο, το ξερω :oops: ).
αν απλι εσυ στραβωνεις πιο πολυ οταν σου βριζουν την ανυπαρκτη παναγια απο οτι την υπαρκτη μανα, κακο του κεφαλιου σου :102:
Καλά, αν καποιος στραβωνει περισσότερο με το να του βρίσεις ενα παραμύθι, από το να του βρίσεις τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο, είναι άρρωστος!
Έχετε μια απολύτως αφελή προσέγγιση αμφότεροι. Η Παναγία είναι για όλους αποδεκτή ως ο ορισμός της μάνας.

Η νοοτροπία του μαμάκια είναι άλλο πράμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:09

σωστος.

Έχετε μια απολύτως αφελή προσέγγιση αμφότεροι. Η Παναγία είναι για όλους αποδεκτή ως ο ορισμός της μάνας.

Ο ορισμός της μάνας είναι του καθενός η μάνα! Τελεία, παύλα και θαυμαστικό. Η Παναγία, η Ήρα, η γιαγια της κοκκινοσκουφίτσας κτλ, ειναι άλλα θέματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:03
Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:33 Κατ' αρχήν είναι μεγάλο καφριλίκι να βρίζεις τα θεία του άλλου, είτε αυτός είναι χριστιανός, είτε ζωροάστρης, ή μουσουλμάνος, ή ρασταφαριανός. Αλλά στην καλλιτεχνική έκφραση και στη σάτιρα , π.χ. γελοιογραφίες, τραγούδια, νούμερα επιθεωρήσεων , θα πρέπει να επιτρέπονται όλα.
Θα συμφωνούσα αν όντως ίσχυε για όλους.
Αλλά απλώς φαντάσου μια αντίστοιχη εκδοχή του Παστίτσιου σε Ιμάμη Μπαϊλντί.
Πόσα καλσόν θα σκίζονταν από την οργή, πόσα μεϊκάπια θα χάλαγαν από το κλάμα, πόσο καημό θα έβρεχε στην Ελλάδα.

Είναι σχεδόν αδιανόητο, έτσι; :lol:

Οπότε, για τι ακριβώς συζητάμε;
Θες τη δική μου γνώμη; Για μένα η ελευθερία στην καλλιτεχνική έκφραση και σάτιρα είναι για όλους και όλα. Δεν ξέρω ποιούς φαντάζεσαι, αλλά οι προοδευτικοί που εγώ γνωρίζω είχαν πρωτοσηκώσει την παντιέρα υπέρ του Charlie.
Το θέμα δεν είναι ποιοι κουνάγανε τα ταμπελάκια αλλά ποιοι έχουν όντως πρόθεση να κουνήσουν την ισλαμική αχλαδιά. Κατά τη γνώμη μου, ελάχιστοι.
Και όσοι το κάνουν θα κατηγορηθούν ως μισαλλόδοξοι από τους περισσότερους ζεσουϊσαρλήδες.

Γενικώς, αλλού ο παπάς αλλού τα ράσα αλλού η σάτιρα. :lol:

Όσοι δεν παραδέχονται τη συγκεκριμένη πραγματικότητα, είναι ανόητοι ή ψεύτες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Maspoli έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:08
και τι αφορα;

αν κανουμε δηλαδη μια νηφαλια συζητηση, οπου εγω λεω οτι η παναγια, για να γκαστρωθηκε, εφαγε πουτσα, δε γινεται αλλιως, θα ειμαι για τη μπουζου;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Είναι ξεκάθαρο πως ήρθαν για να μείνουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ποιους "ολους"

σιγουρα οχι για μενα η τον βαντονο...
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:20
Maspoli έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:08
και τι αφορα;

αν κανουμε δηλαδη μια νηφαλια συζητηση, οπου εγω λεω οτι η παναγια, για να γκαστρωθηκε, εφαγε πουτσα, δε γινεται αλλιως, θα ειμαι για τη μπουζου;
Έδωσα παράδειγμα. Πάει κάποιος έξω από ένα λατρευτικό χώρο μουσουλμάνων βγάζει επιδεικτικά ένα κοράνι και αρχίζει να το πατάει ή να το σκίζει. Πάει άλλος έξω από εκκλησία και πατάει, καίει σταυρούς κτλ.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:21

ποιους "ολους"

σιγουρα οχι για μενα η τον βαντονο...
Εμένα όμως είναι. Όποιος βρίζει την Παναγία, βρίζει τη μάνα μου.

Είμαι ο Χριστός :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:06
Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 11:57 Αυτο το "κακοβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος" νομίζετε οτι έγινε προς χάρη του Πατρις Θρησκεία Οικογένεια, αγαπητοί μου, καθυστερημένοι, προοδευτικοί;
Ποιοι προοδευτικοί μωρέ;

Σαλταρισμένοι που πιάνονται από τα μόνα ιδεολογικά σωσίβια που τους έχουν απομείνει, είναι. :lol:
Αυτό τελοσπάντων.
κανείς χριστιανός δε θα πήγαινε τον άλλο στα δικαστήρια επειδή θα άκουγε χριστοπαναγίες, ίσως δυο τρεις σαλεμένοι της πύρινης ρομφαίας. Ο μουσλίμης όμως θα το κάνει.

προς το παρόν έχουμε καταδίκη της σατιρικής σελίδας Γέρων Παστίτσιος στο Ταλιμπανάτο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ο ορισμός της μάνας είναι του καθενός η μάνα! Τελεία, παύλα και θαυμαστικό. Η Παναγία, η Ήρα, η γιαγια της κοκκινοσκουφίτσας κτλ, ειναι άλλα θέματα.
Ε και λοιπόν; Από πότε η μητρική ιδιότητα αποτελεί εχέγγυο σωστού ανθρώπου ή καλής μάνας;

Στην τελική μαγκίτες μου, κι εγώ μάνα είμαι. :lol:

Βάλτε τις τελείες, τις παύλες και τα θαυμαστικά σας όπου θέτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:24
Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:06

Ποιοι προοδευτικοί μωρέ;

Αυτό τελοσπάντων.

προς το παρόν έχουμε καταδίκη της σατιρικής σελίδας Γέρων Παστίτσιος στο Ταλιμπανάτο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Προσωπικά συμφωνώ το να ποινικοποιείται η προσβολή στα πιστεύω του άλλου, είτε σε χριστιανούς, είτε σε μουσλίμηδες, είτε σε βουδιστές.
ξαναλέω, η ευθεία προσβολή, όχι το να υπάρχουν χοιρινά ή μοσχάρια στις ταβέρνες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 13:06 Αυτό τελοσπάντων.
σαλεμενοι υπαρχουν και απο τις δυο μεριες

ως τωρα αυτοι που εχουν σηκωσει τον περισσοτερο καπνο ειναι οι χριστιανοταλιμπαν τυπου παστιτσιου η παναγιωταρου που ειχε κανει τον χαμο εξω απο το χυτηριο

το πατημα που εδινε η επιμαχη διαταξη οπως ηταν διατυπωμενη δεν ηταν τοσο ο κινδυνος να κανουν μηνυση οι μουσουλμανοι οσο να κανουν μηνυση οι διαφοροι δημητραδες :wink

βεβαια αυτο ειναι υποθεση οσο και αν καποιοι πανε να το παρουσιασουν σαν πραγματικοτητα :wink
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”