πως φαίνεται ότι οι 2 πρώτοι μπάτσοι δεν έχουν εκπαιδευτεί καθόλου για τέτοιες καταστάσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Καλησπέρα, αστυνομία είμαστε"
-
Nero
"Καλησπέρα, αστυνομία είμαστε"
πως φαίνεται ότι οι 2 πρώτοι μπάτσοι δεν έχουν εκπαιδευτεί καθόλου για τέτοιες καταστάσεις
Re: "Καλησπέρα, αστυνομία είμαστε"
Καλούλης ήτανε ο μπάτσος. Λίκε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Nero
μπα, απλά ήξερε τη δουλειά του. Αν ήμουν κλέφτης και μου ούρλιαζε έτσι ο πρώτος, δεν υπήρχε περίπτωση να βγω
Έστω. Καλός στη δουλειά του. Αλλά φαντάσου να πίνεις καμιά μπυρίτσα μαζί του. Θα σου πει κάνα δυο γλυκά πράγματα. Δεν είναι σαν τις φορυμίτισσες ας πούμε.
-
Nero
πονεμένη ιστορία φίλεΧαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 14:23Έστω. Καλός στη δουλειά του. Αλλά φαντάσου να πίνεις καμιά μπυρίτσα μαζί του. Θα σου πει κάνα δυο γλυκά πράγματα. Δεν είναι σαν τις φορυμίτισσες ας πούμε.
Προτείνω σ' αυτούς που γουστάρουν γλυκόλογα να κρύβονται στη ντουλάπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σωστός, έπρεπε να τον ηρεμήσει τον κλέφτη. Έτσι πρέπει.
Ordem e Progresso.
Σ' αρέσουν κι εσένα οι κρυψώνες. Άστα τώραΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 14:37 Προτείνω σ' αυτούς που γουστάρουν γλυκόλογα να κρύβονται στη ντουλάπα.
Σ' εμένα έκανε περισσότερη εντύπωση η κατάσταση του σπιτιού.
Ήταν έτσι από την αρχή ή έγινε έτσι μετά την επίσκεψη του αναξιοπαθούντος συνανθρώπου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί καλός ρε, τον ρώταγε από πού είναι, ο ρατσίσταρος! Δεν ντρέπεται λίγο να υπονοεί οτι είναι από άλλη χώρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μου είχε τύχει παλιά. Κοιμόμουν και η πόρτα του σπιτιού έμενε ανοιχτή, επειδή αφαιρέθηκα. Ο γείτονας φοβήθηκε να φωνάξει, ή να δει, και πήρε την αστυνομία, όταν ξύπνησα ήταν δύο με πιστόλια και μου λέγαν, " μην τρομάζετε, αστυνομία". Στην αρχή, πριν μου μιλήσουν πήγα να τραβήξω από το μαξιλάρι το 45, -πλάκα κάνω, χέστηκα πάνω μου.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση