!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φυλάκιση για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Φυλάκιση για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος
Είμαι ξεκάθαρα κατά γιατί α) ο όρος βλασφημία είναι τελείως αόριστος και επιτρέπει στον κάθε παρανοϊκό να διεκδικεί συλλήψεις με το παραμικρό που ισχυρίζεται οτι βρίσκει βλάσφημο και β) είμαι κατά όλων των περιορισμών στο λόγο και την ελεύθερη σκέψη και έκφραση.
Βέβαια ευτυχώς από ότι φαίνεται δεν θα περάσει, αλλά αν περάσει κάτι παρόμοιο δηλώνω οτι θα ιδρύσω νόμιμα θρησκεία που αναγνωρίζει την ομιλία σαν βλασφημία και θα διεκδικήσω αποζημιώσεις. Αν το σύστημα θέλει να μας τρολάρει θα το τρολάρουμε εμείς πρώτοι.
Βέβαια ευτυχώς από ότι φαίνεται δεν θα περάσει, αλλά αν περάσει κάτι παρόμοιο δηλώνω οτι θα ιδρύσω νόμιμα θρησκεία που αναγνωρίζει την ομιλία σαν βλασφημία και θα διεκδικήσω αποζημιώσεις. Αν το σύστημα θέλει να μας τρολάρει θα το τρολάρουμε εμείς πρώτοι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αυτά τα έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες, που διακωμωδούσαν και σατίριζαν συνέχεια τους θεούς και μετά διαδόθηκε ότι οι θεοί κάνουν όλα αυτά τα πράγματα.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:33 Κατ' αρχήν είναι μεγάλο καφριλίκι να βρίζεις τα θεία του άλλου, είτε αυτός είναι χριστιανός, είτε ζωροάστρης, ή μουσουλμάνος, ή ρασταφαριανός. Αλλά στην καλλιτεχνική έκφραση και στη σάτιρα , π.χ. γελοιογραφίες, τραγούδια, νούμερα επιθεωρήσεων , θα πρέπει να επιτρέπονται όλα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τα θεία τα δικά μου ειναι ο Στάλιν και η Λάνα Ντελ Ρέι. Τί θα γίνει τώρα, θα πρέπει να μπορώ να κυνηγήσω νομικά εσένα και να σε πάω μπουζου για 2 χρονάκια (ή έστω και απλά να στα αρπάξω με τρελό πρόστιμο), μόνο και μόνο επειδή με πρόσβαλες όταν μου αποκάλεσες "μαλάκα δολοφόνο" τον έναν και "ατάλαντη μαλάκω" την άλλη? Και η σημαντική διαφορά, ειναι οτι οι δυο δικοί μου ειναι/ήταν υπαρκτά πρόσωπα στον υπαρκτό κόσμο, όχι μυθολογία και παραμύθια.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:33 Κατ' αρχήν είναι μεγάλο καφριλίκι να βρίζεις τα θεία του άλλου, είτε αυτός είναι χριστιανός, είτε ζωροάστρης, ή μουσουλμάνος, ή ρασταφαριανός. Αλλά στην καλλιτεχνική έκφραση και στη σάτιρα , π.χ. γελοιογραφίες, τραγούδια, νούμερα επιθεωρήσεων , θα πρέπει να επιτρέπονται όλα.
Και το λέω εγώ αυτό, που ποτέ μου δεν έχω βρίσει θεία, οχι απο σεβασμό και παπαριές, αλλα επειδη δεν μου βγαίνει, το θεωρώ αστείο, αισθανομαι σαν να βρίζω το μακαρονοτέρας. Αντι για χριστοπαναγίες όμως, κατεβάζω μουνιά μανάδων και σπίτια αν τα πάρω άγρια, κατι που ειναι μακράν χειρότερο απο τα "θεία", κι εκεί θα προτιμούσα μακράν αυστηρότερες ποινές για οσους το κανουν (και για τον εαυτό μου).
Για το αλλο περί καλλιτεχνικης εκφρασης που εγραψες, συμφωνώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 12 Νοέμ 2019, 12:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
Awesomatic έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:43 Είμαι ξεκάθαρα κατά γιατί α) ο όρος βλασφημία είναι τελείως αόριστος και επιτρέπει στον κάθε παρανοϊκό να διεκδικεί συλλήψεις με το παραμικρό που ισχυρίζεται οτι βρίσκει βλάσφημο και β) είμαι κατά όλων των περιορισμών στο λόγο και την ελεύθερη σκέψη και έκφραση.

να κανουμε θρησκεια ψαραδων και κυνηγων, και να μπουζουριαζουνε τους βιγκαν που θα μας λενε δολοφονους.Awesomatic έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:43 Είμαι ξεκάθαρα κατά γιατί α) ο όρος βλασφημία είναι τελείως αόριστος και επιτρέπει στον κάθε παρανοϊκό να διεκδικεί συλλήψεις με το παραμικρό που ισχυρίζεται οτι βρίσκει βλάσφημο και β) είμαι κατά όλων των περιορισμών στο λόγο και την ελεύθερη σκέψη και έκφραση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:49Awesomatic έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:43 Είμαι ξεκάθαρα κατά γιατί α) ο όρος βλασφημία είναι τελείως αόριστος και επιτρέπει στον κάθε παρανοϊκό να διεκδικεί συλλήψεις με το παραμικρό που ισχυρίζεται οτι βρίσκει βλάσφημο και β) είμαι κατά όλων των περιορισμών στο λόγο και την ελεύθερη σκέψη και έκφραση.
Βέβαια ευτυχώς από ότι φαίνεται δεν θα περάσει, αλλά αν περάσει κάτι παρόμοιο δηλώνω οτι θα ιδρύσω νόμιμα θρησκεία που αναγνωρίζει την ομιλία σαν βλασφημία και θα διεκδικήσω αποζημιώσεις. Αν το σύστημα θέλει να μας τρολάρει θα το τρολάρουμε εμείς πρώτοι.![]()
Πολύ σωστό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το να κατεβάσεις Παναγίες δεν είναι κολάσιμο, το να μου βρίσεις τα Θεία για να με πονέσεις, είναι. Καντήλια ρίχνουμε όλοι στα νεύρα μας. Δεν το κάνουμε όμως μεσ' στην Εκκλησία, καλεσμένοι στον Γάμο του γείτονα, για να πικάρουμε τους πιστούς.vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:47Τα θεία τα δικά μου ειναι ο Στάλιν και η Λάνα Ντελ Ρέι. Τί θα γίνει τώρα, θα πρέπει να μπορώ να κυνηγήσω νομικά εσένα και να σε πάω μπουζου για 2 χρονάκια (ή έστω και απλά να στα αρπάξω με τρελό πρόστιμο), μόνο και μόνο επειδή με πρόσβαλες όταν μου αποκάλεσες "μαλάκα δολοφόνο" τον έναν και "ατάλαντη μαλάκω" την άλλη? Και η σημαντική διαφορά, ειναι οτι οι δυο δικοί μου ειναι/ήταν υπαρκτά πρόσωπα στον υπαρκτό κόσμο, όχι μυθολογία και παραμύθια.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:33 Κατ' αρχήν είναι μεγάλο καφριλίκι να βρίζεις τα θεία του άλλου, είτε αυτός είναι χριστιανός, είτε ζωροάστρης, ή μουσουλμάνος, ή ρασταφαριανός. Αλλά στην καλλιτεχνική έκφραση και στη σάτιρα , π.χ. γελοιογραφίες, τραγούδια, νούμερα επιθεωρήσεων , θα πρέπει να επιτρέπονται όλα.
Και το λέω εγώ αυτό, που ποτέ μου δεν έχω βρίσει θεία, οχι απο σεβασμό και παπαριές, αλλα επειδη δεν μου βγαίνει, το θεωρώ αστείο, αισθανομαι σαν να βρίζω το μακαρονοτέρας. Αντι για χριστοπαναγίες όμως, κατεβάζω μουνιά μανάδων και σπίτια αν τα πάρω άγρια, κατι που ειναι μακράν χειρότερο απο τα "θεία", κι εκεί θα προτιμούσα μακράν αυστηρότερες ποινές.
Ordem e Progresso.
σωστος.vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:47Τα θεία τα δικά μου ειναι ο Στάλιν και η Λάνα Ντελ Ρέι. Τί θα γίνει τώρα, θα πρέπει να μπορώ να κυνηγήσω νομικά εσένα και να σε πάω μπουζου για 2 χρονάκια (ή έστω και απλά να στα αρπάξω με τρελό πρόστιμο), μόνο και μόνο επειδή με πρόσβαλες όταν μου αποκάλεσες "μαλάκα δολοφόνο" τον έναν και "ατάλαντη μαλάκω" την άλλη? Και η σημαντική διαφορά, ειναι οτι οι δυο δικοί μου ειναι/ήταν υπαρκτά πρόσωπα στον υπαρκτό κόσμο, όχι μυθολογία και παραμύθια.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:33 Κατ' αρχήν είναι μεγάλο καφριλίκι να βρίζεις τα θεία του άλλου, είτε αυτός είναι χριστιανός, είτε ζωροάστρης, ή μουσουλμάνος, ή ρασταφαριανός. Αλλά στην καλλιτεχνική έκφραση και στη σάτιρα , π.χ. γελοιογραφίες, τραγούδια, νούμερα επιθεωρήσεων , θα πρέπει να επιτρέπονται όλα.
Και το λέω εγώ αυτό, που ποτέ μου δεν έχω βρίσει θεία, οχι απο σεβασμό και παπαριές, αλλα επειδη δεν μου βγαίνει, το θεωρώ αστείο, αισθανομαι σαν να βρίζω το μακαρονοτέρας. Αντι για χριστοπαναγίες όμως, κατεβάζω μουνιά μανάδων και σπίτια αν τα πάρω άγρια, κατι που ειναι μακράν χειρότερο απο τα "θεία", κι εκεί θα προτιμούσα μακράν αυστηρότερες ποινές.
αν και εγω κατεβαζω χριστοπαναγιες, ακριβως επειδη δεν υπαρχουν και ειναι ανωδυνες. οπως λεμε "γαμω το βυζι της πεταλουδας"
απο το να σου βρισω τη μανα, προτιμω να σου βρισω την παναγια. ακριβως επειδη ειναι βρισια ανευ ουσιας, και μπορω να εκφρασω το θυμο μου χωρις πραγματικα να προσβαλω την ερμη τη μανουλα σου που δε μου φτιαει σε κατι.
αν απλι εσυ στραβωνεις πιο πολυ οταν σου βριζουν την ανυπαρκτη παναγια απο οτι την υπαρκτη μανα, κακο του κεφαλιου σου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Έλα βρε καρδιά μου, που θα μας χρεώσεις και τον Δημητρά.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 11:47Να χαρώ εγώ μπουχέσες που βρήκαν παιχνίδι να απασχολούνται και το έβγαλαν ΜακεδονίαΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 11:34Αντιθέτως, χαίρομαι ιδιαιτέρως που επιτέλους ξεκαθαρίζεται η θέση σας.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 11:26
Πήζεις που κυριαρχεί η ιδεολογική και πολιτιστική μας ηγεμονία;
![]()
Από τη μία οι κακοχυμένοι "μακεδονομάχοι" και από την άλλη η επιβλητική βαράγγειος φρουρά του Δημητρά.
Τα χάσαμε τα κορμιά πατριωτ.![]()
Τον Δημητρά τι μου τον φέρνεις εδώ; Κράτα τον κάτω από το μαξιλάρι σου. Ένα πράγμα είσαστε. Και τον κερφάρχη πως τον λένε, δεν θυμάμαι. Ίδια βλακέια σας δέρνει.
Αυτός είναι δικός σας με σφραγίδα. Ο ένας και μοναδικός αντιεθνικιστής Θεός σας.
Προσκυνήστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε ακολούθα λέμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ποιοι προοδευτικοί μωρέ;Ερμής έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 11:57 Αυτο το "κακοβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκεύματος" νομίζετε οτι έγινε προς χάρη του Πατρις Θρησκεία Οικογένεια, αγαπητοί μου, καθυστερημένοι, προοδευτικοί;
Σαλταρισμένοι που πιάνονται από τα μόνα ιδεολογικά σωσίβια που τους έχουν απομείνει, είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
H πρόθεση του νόμου θεωρώ πως είναι σωστή.
Και το θεωρώ διότι έβαλαν το κακόβουλη. Είναι πλεονασμός (δεν υπάρχει προφανώς καλόβουλη βλασφημία) μεν, ενδεικτικός όμως της πρόθεσης δε. Και ίσως χρειάζεται διότι η προσπάθεια έξαψης παθών είναι αχρείαστη σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν πάνε δηλαδή τίποτα τσόγλανοι να κάψουν ένα κοράνι έξω από ένα λατρευτικό χώρο ή πάνε έξω από μια εκκλησία και πατάνε σταυρούς τι θα έπρεπε να γίνει; Να υπάρχει κάποιος νόμος που να προσπαθεί να το αποτρέπει αυτό ή να αφεθεί το πράγμα στην αυτοδικία;
Και το θεωρώ διότι έβαλαν το κακόβουλη. Είναι πλεονασμός (δεν υπάρχει προφανώς καλόβουλη βλασφημία) μεν, ενδεικτικός όμως της πρόθεσης δε. Και ίσως χρειάζεται διότι η προσπάθεια έξαψης παθών είναι αχρείαστη σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν πάνε δηλαδή τίποτα τσόγλανοι να κάψουν ένα κοράνι έξω από ένα λατρευτικό χώρο ή πάνε έξω από μια εκκλησία και πατάνε σταυρούς τι θα έπρεπε να γίνει; Να υπάρχει κάποιος νόμος που να προσπαθεί να το αποτρέπει αυτό ή να αφεθεί το πράγμα στην αυτοδικία;
Φυσικά, η όλη ιστορία γίνεται για τον προφήτη, ε?
Ordem e Progresso.
Θα συμφωνούσα αν όντως ίσχυε για όλους.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:33 Κατ' αρχήν είναι μεγάλο καφριλίκι να βρίζεις τα θεία του άλλου, είτε αυτός είναι χριστιανός, είτε ζωροάστρης, ή μουσουλμάνος, ή ρασταφαριανός. Αλλά στην καλλιτεχνική έκφραση και στη σάτιρα , π.χ. γελοιογραφίες, τραγούδια, νούμερα επιθεωρήσεων , θα πρέπει να επιτρέπονται όλα.
Αλλά απλώς φαντάσου μια αντίστοιχη εκδοχή του Παστίτσιου σε Ιμάμη Μπαϊλντί.
Πόσα καλσόν θα σκίζονταν από την οργή, πόσα μεϊκάπια θα χάλαγαν από το κλάμα, πόσο καημό θα έβρεχε στην Ελλάδα.
Είναι σχεδόν αδιανόητο, έτσι;
Οπότε, για τι ακριβώς συζητάμε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Εγώ γι' αυτό δεν κατεβαζω χριστοπαναγίες, ακριβώς επειδή τις θεωρώ ανώδυνες (τις θεωρώ σε φάση "βρε άι κουρέψου" ξέρω 'γω, δεν τη νιώθω τη βρισιά γεμάτη ρε παιδι μουΑσέβαστος έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:53σωστος.vantono έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:47Τα θεία τα δικά μου ειναι ο Στάλιν και η Λάνα Ντελ Ρέι. Τί θα γίνει τώρα, θα πρέπει να μπορώ να κυνηγήσω νομικά εσένα και να σε πάω μπουζου για 2 χρονάκια (ή έστω και απλά να στα αρπάξω με τρελό πρόστιμο), μόνο και μόνο επειδή με πρόσβαλες όταν μου αποκάλεσες "μαλάκα δολοφόνο" τον έναν και "ατάλαντη μαλάκω" την άλλη? Και η σημαντική διαφορά, ειναι οτι οι δυο δικοί μου ειναι/ήταν υπαρκτά πρόσωπα στον υπαρκτό κόσμο, όχι μυθολογία και παραμύθια.Cavaliere έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 12:33 Κατ' αρχήν είναι μεγάλο καφριλίκι να βρίζεις τα θεία του άλλου, είτε αυτός είναι χριστιανός, είτε ζωροάστρης, ή μουσουλμάνος, ή ρασταφαριανός. Αλλά στην καλλιτεχνική έκφραση και στη σάτιρα , π.χ. γελοιογραφίες, τραγούδια, νούμερα επιθεωρήσεων , θα πρέπει να επιτρέπονται όλα.
αν και εγω κατεβαζω χριστοπαναγιες, ακριβως επειδη δεν υπαρχουν και ειναι ανωδυνες. οπως λεμε "γαμω το βυζι της πεταλουδας"
απο το να σου βρισω τη μανα, προτιμω να σου βρισω την παναγια. ακριβως επειδη ειναι βρισια ανευ ουσιας, και μπορω να εκφρασω το θυμο μου χωρις πραγματικα να προσβαλω την ερμη τη μανουλα σου που δε μου φτιαει σε κατι.
Καλά, αν καποιος στραβωνει περισσότερο με το να του βρίσεις ενα παραμύθι, από το να του βρίσεις τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο, είναι άρρωστος!αν απλι εσυ στραβωνεις πιο πολυ οταν σου βριζουν την ανυπαρκτη παναγια απο οτι την υπαρκτη μανα, κακο του κεφαλιου σου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση