ασημαντο.Στύγιος έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 14:04 Στα σχόλια υπάρχει κι η αιτία:
Shocker that they forgot to include the part of the video where the student hits the teacher in the face first
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
μπουκετα καθηγητριας σε μαθητρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: μπουκετα καθηγητριας σε μαθητρια
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
το παρατήρησα κι εγώ ότι η μποξέρ φέρνει προς τραβέλι
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
η δουλεια μου δεν ειναι εκπαιδευτικος. αν ηταν, θα επρεπε να ειμαι εκπαιδευμενος ετσι ωστε να μη τους φερνω σε σημειο να με σφαλιαρωνουν , και αν το κανουν να μην αποπειραθω να τους σκοτωσω.
στη δουλεια μου, η και εκτος αυτης, αν με σφαλιαρωσει ενα 16χρονο παντως, δεν θα το σκοτωσω στο ξυλο.
- hellegennes
Το βίντεο ξεκινάει στο σημείο που η καθηγήτρια είναι μέσα στα μούτρα της μαθήτριας και της φωνάζει και μάλλον την κρατάει απ' την μπλούζα (δεν φαίνεται, λόγω γωνίας). Ε, ναι, εκεί η μαθήτρια τής ρίχνει σφαλιάρα. Προσωπικά, αν μου έκανε τέτοιο πράγμα καθηγητής, θα του έριχνα μπουκέτο, όχι σφαλιάρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είναι απίστευτο το πχώρουμ
μέχρι κι εδώ βρέθηκαν κάποιοι να υποστηρίξουν την τρελή
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Να προσθέσω εδώ ότι το κορίτσι πάσχει από επιληψία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
χαλαρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 14:32 είναι απίστευτο το πχώρουμ
και τον καθηγητη-ναπολεοντα που εσφαξε τη μικρη να βαλουμε, καποιος θα βρεθει να τον στηριξει.
Μάντεψε ,όσο εκπαιδευμένος και να είσαι και 20 και 30 χρόνια υπηρεσίας να έχεις, δεν μπορείς ποτέ να υπολογίσεις το απρόβλεπτο, το ξαφνικό, ειδικά με εφήβους, τις οικογένειες τους κλπ.Ασέβαστος έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 14:25η δουλεια μου δεν ειναι εκπαιδευτικος. αν ηταν, θα επρεπε να ειμαι εκπαιδευμενος ετσι ωστε να μη τους φερνω σε σημειο να με σφαλιαρωνουν , και αν το κανουν να μην αποπειραθω να τους σκοτωσω.
στη δουλεια μου, η και εκτος αυτης, αν με σφαλιαρωσει ενα 16χρονο παντως, δεν θα το σκοτωσω στο ξυλο.
Η άλλη η μαθήτρια σε 5θήμερη εκδρομή με Γ 'Λυκείου πριν αρκετά χρόνια ήθελε να πάει να πνιγεί στην πισίνα επειδή νόμιζε ότι την αντιπαθώ.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 14:32 είναι απίστευτο το πχώρουμ
Στύγιος έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 13:53
Είπαμε, αυτή είναι ψυχάκι και εν δυνάμει δολοφόνος. Απορώ πως πέρασε τα τεστ και προσελήφθη έστω και ως αναπληρώτρια.
ότι και να αντιμετωπισε αντεδρασε με εξαιρετικη βια και κεινο το χτυπημα με το ποδι...
ζαβη εντελως
ζαβη εντελως
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Κι εγώ πέρυσι είχα παιδί με αυτισμό στην τάξη ( που ήταν κανονικά για ειδικό σχολείο). Υπέφερα κι εγώ απ' τις διακοπές στο μάθημα κι οι συνάδελφοι και οι συμμαθητές ,αλλά όλοι δείξαμε ευαισθησία και κατανόηση.
-
Γιάννης
Για τις ΗΠΑ πρόκειται - δεν υπάρχει θέμα εκεί που να μην έχει *και* φυλετική χροιά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 14:12απλά λέω πως πάλι μπλέκουμε με τα φυλετικά και θα ξεφύγουμε από το θέμα του νήματοςΓιάννης έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 14:07Αμφισβητείς;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 13:58
και ναι, μπορεί να αργήσαμε αλλά τελικά αρχίσαμε τις μαλακίες
-
Γιάννης
Δεν ξέρω ποιον εννοείς - αν εννοείς εμένα τότε μάλλον με παρεξήγησες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 14:32 είναι απίστευτο το πχώρουμ
Ξεκαθαρίζω, η "καθηγήτρια" είναι για μπουζού, ό,τι κι αν έχει προηγηθεί.
- wooded glade
Η μαύρη είναι τρελή και όρμηξε ή μήπως ήταν ιστορία τύπου "to sir with love" ;
Πάντως οι Αμερικάνοι τα έχουν κάνει τα σχολεία μοντεσοριανά εκπαιδευτήρια χωρίς corporal punishment και η μαύρη μη έχοντας άλλη δυνατότητα όρμηξε στη μαθήτρια.
Κανονικά πρέπει να υπάρχει corporal punishment αλλά από τον γυμνασιάρχη:
Πάντως οι Αμερικάνοι τα έχουν κάνει τα σχολεία μοντεσοριανά εκπαιδευτήρια χωρίς corporal punishment και η μαύρη μη έχοντας άλλη δυνατότητα όρμηξε στη μαθήτρια.
Κανονικά πρέπει να υπάρχει corporal punishment αλλά από τον γυμνασιάρχη:
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο