Antigeist έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 13:29
Βασικά η μεταναστευτική πλημμυρίδα είναι η γλυκότερη εκδίκηση της μοίρας απέναντι σε έναν λαό που έδιωξε από τη βουλή τον μόνο που θα μπορούσε πραγματικά να τον βοηθήσει να αναχαιτιστούν οι ορδές, την ΧΑ.
Βασικά η μεταναστευτική πλημμυρίδα είναι η γλυκότερη εκδίκηση της μοίρας απέναντι σε έναν λαό που έδιωξε από τη βουλή τον μόνο που θα μπορούσε πραγματικά να τον βοηθήσει να αναχαιτιστούν οι ορδές, την ΧΑ.
Εννοείς τους μόνους ουρακοτάγκους, μπράβους, φουσκωτούς με εγκέφαλο μπιζέλι που γνωρίζουν πως να μαχαιρώνουν ανυπεράσπιστους ξένους και έλληνες; Πολύ μας έλειψαν φιλαράκι. Ποιος θα δέρνει τώρα την Κανέλη;
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 13:34
Όποιος θεωρεί ότι η ΧΑ μπορούσε όντως να κυβερνήσει και να λύσει τα οικονομικά και εθνικά θέματα της Ελλάδας, αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται.
Όσο για τις ροδοκόκκινες παρενθέσεις της ιστορίας, το μόνο που τους μένει πια είναι να διακωμωδούν τα δεξιά δρώμενα για να ξεχάσουν τη δική τους αποτυχία. Είναι απολύτως κατανοητή αντίδραση.
Γιατί να μπορούν όλοι οι προηγούμενοι και όχι η ΧΑ; Σιγά την υψηλή καταγωγή των πολιτικών δυναστειών του τόπου. Σιγά το μεγάλο κεφάλι του Τσίπρα.
Τώρα όποιος κοτάει να φύγουμε από το ευρώ απλώς επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι Τούρκοι ότι οι Έλληνες πουλάνε την τιμή τους για δύο δεκάρες παραπάνω.
Είναι ίσως μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) επενδύσεις στον ελλαδικό χώρο, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία των αρχαίων προγόνων μας (Ελληνική Φιλοξενία κτλ), με σεβασμό ακόμα και στο περιβάλλον. Αλλά κάποιοι τον μπαμπά Γεώργιο, προφανώς και θα πρέπει να τον χάσετε για να τον εκτιμήσετε. Σε αυτή τη ζωή, κανένας δεν σε εκτιμάει. Άνετα εκοβα 5 χρονάκια απο τη δική μου ζωή, να τα δώσω στον κύριο Γιώργο. Όταν δυστυχώς μας αποχαιρετήσει, μετά να δείτε που θα λέτε κι εσείς "αχ να έδινα κι εγώ άλλα 5 απ' την δική μου για να τον φέρω πίσω".
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 13:21
την Ελλάδα τη ρώτησε αν θέλει να εγκατασταθούν μόνιμα πρόσφυγες και μετανάστες εδώ;
ο τύπος συμπεριφέρεται λες και του ανήκει ο πλανήτης
True. Εδώ κυριολεκτικά ταιριάζει το «ας τους πάρει στο σπίτι του».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 13:46
Είναι ίσως μια από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) επενδύσεις στον ελλαδικό χώρο, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία των αρχαίων προγόνων μας (Ελληνική Φιλοξενία κτλ), με σεβασμό ακόμα και στο περιβάλλον. Αλλά κάποιοι τον μπαμπά Γεώργιο, προφανώς και θα πρέπει να τον χάσετε για να τον εκτιμήσετε. Σε αυτή τη ζωή, κανένας δεν σε εκτιμάει. Άνετα εκοβα 5 χρονάκια απο τη δική μου ζωή, να τα δώσω στον κύριο Γιώργο. Όταν δυστυχώς μας αποχαιρετήσει, μετά να δείτε που θα λέτε κι εσείς "αχ να έδινα κι εγώ άλλα 5 απ' την δική μου για να τον φέρω πίσω".
Με ρεγουλα το LSD
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εννοείς τους μόνους ουρακοτάγκους, μπράβους, φουσκωτούς με εγκέφαλο μπιζέλι που γνωρίζουν πως να μαχαιρώνουν ανυπεράσπιστους ξένους και έλληνες; Πολύ μας έλειψαν φιλαράκι. Ποιος θα δέρνει τώρα την Κανέλη;
Η ΧΑ λέει σκληρά πράγματα. Δεν απευθύνεται σε γελοίους αγαθιάρηδες που θεωρούν ότι το χειρότερο πράγμα στη ζωή είναι να τρώει λίγες κλοτσιές ένας Πακιστανός.
την Ελλάδα τη ρώτησε αν θέλει να εγκατασταθούν μόνιμα πρόσφυγες και μετανάστες εδώ;
vantono έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 13:46
Mην ανησυχείς, έχει κόψει αρκετά χρονάκια από πολλούς ανθρώπους, θα του έφταναν για να ζήσει πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια. Επειδή αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει όμως, τα έχει μοιράσει στους τυχερούς. Έτσι πάνε αυτά. Ο θάνατός σου, η ζωή μου. Μόνο που δεν γουστάρω η ζωή παρείσακτων και εγκληματικών στοιχείων στην χώρα μου, να γίνει ο θάνατος των δικών μου.
technically, σπίτια του θα τους πάρει
είναι πολίτης της Ελλάδας;
σπίτι του θα τους έπαιρνε αν τα σπίτια αυτά τα έχτιζε στην Ουγγαρία ή στις ΗΠΑ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Antares έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 13:51
θα του έφταναν για να ζήσει πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια. Επειδή αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει όμως
μην είσαι σίγουρη ότι δεν μπορεί. Εβραίος είναι εξάλλου
Και τι δουλειά έχει ένας Εβραίος να χτίζει σπίτια για μουσουλμάνους στην Ελλάδα; Μήπως κάτι δεν πάει καλά εδώ; Είχαν καλή συνεργασία κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας γνωρίζουμε βεβαίως.
.
Αν αυτά πού θά χτίσει είναι δικά του..... ναί....
Μάς άκουσε καί μάς κάνει τη χάρη..... .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία