Juno έγραψε: 06 Αύγ 2019, 15:38
Quelle décadence!
Αν το δω και αυτό και μάλιστα στη δουλειά, θα τα έχω δει όλα! Και δεν έχω δει και λίγα στη δουλειά.
Αυτό λέμε ρε, ότι το βλέπεις καθημερινά, απλά από γυναίκες.
Καλά δεν φοράμε και κατακόκκινο πια!
Αλλά αν επιμένετε, περάστε στην αντεπίθεση με όποιον τρόπο θέλετε. Γιά να σας δω!
Δύσκολο. Ας πούμε το αντίστοιχο με το πολύ κοντό γυναικείο σορτσάκι των τελευταίων ετών θα ήταν να κυκλοφορούσαμε με τα σώβρακα. Αλλά αυτό το απαγορεύει ο νόμος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτό λέμε ρε, ότι το βλέπεις καθημερινά, απλά από γυναίκες.
Καλά δεν φοράμε και κατακόκκινο πια!
Αλλά αν επιμένετε, περάστε στην αντεπίθεση με όποιον τρόπο θέλετε. Γιά να σας δω!
Δύσκολο. Ας πούμε το αντίστοιχο με το πολύ κοντό γυναικείο σορτσάκι των τελευταίων ετών θα ήταν να κυκλοφορούσαμε με τα σώβρακα. Αλλά αυτό το απαγορεύει ο νόμος.
Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 23:30
Επειδή την δοκίμασα θα πω ότι μυρίζει καταπληκτικά και αφήνει πολύ απαλά μαλλιά. Τα χτένισα πολύ εύκολα. Και είναι και οικονομική.
Πόσο κάνει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν είναι ακριβή. Άσε που τις έχουν και προσφορά κάθε τόσο.
Κι εδώ που τα λέμε, έχω τόσες πολλές που αν δεν είναι σε προσφορά πλέον δεν απλώνω χέρι γιατί δεν μου ταιριάζει καμία. Η μοναδική που μου ταίριαζε έχει καταργηθεί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 08:04
Δεν είναι ακριβή. Άσε που τις έχουν και προσφορά κάθε τόσο.
Κι εδώ που τα λέμε, έχω τόσες πολλές που αν δεν είναι σε προσφορά πλέον δεν απλώνω χέρι γιατί δεν μου ταιριάζει καμία. Η μοναδική που μου ταίριαζε έχει καταργηθεί.
Ακριβή δεν είναι για την ποσότητα της. Κι αυτή με έκπτωση ηταν. Αλλά έχει ένα άρωμα
Ποια λες εσύ;