Οι αρχες τους εχουνε μαντρωσει εκει..Δεν νομιζω να θελανε να μεινουνε στη Σαμο..
το τι θέλουν είναι αδιάφορο
περάσανε παράνομα τα σύνορα, κανονικά δεν θα έπρεπε να τους έχουν εγκλωβίσει αλλά θα έπρεπε να τους έχουν ήδη επιστρέψει στη Τουρκία
Αυτο ειναι θεμα κυβερνησης οχι λαθρομεταναστων..
ακριβώς
γι'αυτό γράφω ότι το πού θέλουν να πάνε οι λαθρομετανάστες είναι αδιάφορο, εφόσον κινούνται παρανόμως και δεν ακολουθούν τη νόμιμη οδό.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
και πως να μην είναι όταν η μεταπολιτευτικη ταξη και δη ΠΑΣΟΚ συριζα κκε και οι νεοφιλ που προερχονται από την αριστερα εχουν τις ιδεοληψίες του κκε παραρτημα ΚΚΣΕ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Northern Spirit έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:20
Τους εχουνε εγκλωβισει μεσα στο δασος και προσπαθουνε να επιβιωσουνε φτιαχνοντας μικρα σπιτια (παραγκες θα τις ελεγα εγω η παραπηγματα).
Αυτο ο παπατζης χελωνος το βαφτισε "χτιζουνε μεσα σε δασικες εκτασεις οι λαθρο".
όπως θέλουμε θα το βαφτίζουμε.
Χεστήκαμε για τους λάθρους.
Northern Spirit έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 22:20
Τους εχουνε εγκλωβισει μεσα στο δασος και προσπαθουνε να επιβιωσουνε φτιαχνοντας μικρα σπιτια (παραγκες θα τις ελεγα εγω η παραπηγματα).
Αυτο ο παπατζης χελωνος το βαφτισε "χτιζουνε μεσα σε δασικες εκτασεις οι λαθρο".
όπως θέλουμε θα το βαφτίζουμε.
Χεστήκαμε για τους λάθρους.
500 νήματα ανοίγετε, πιο πολύ μοιάζει να έχετε χάσει τον ύπνο σας
εννοεις οτι οι αρχες τους αφησανε να κινουνται ελευθερα;
Γιατί, τους είχανε ποτέ περιορισμένους? Ο,τι θέλουν κάνουν. Τώρα το κατάλαβες?
η ελευθερία της μετακίνησης είναι ανθρώπινο δικαίωμα, εσυ αν δε θες να κυκλοφορείς κάτσε μεσα στο σπιτι σου.
Υπάρχει νόμος κατά της παράνομης εισόδου στη χώρα.
Υπόψην, κι εγώ θέλω να μετακινηθώ και να έρθω πχ μέσα στο σπίτι σου, μπορώ?
Δεν πιστεύω να σε πειράζει. Άλλωστε εσύ δεν πιστεύεις στην έννοια της ιδιοκτησίας, οπότε δεν είναι σπίτι ΣΟΥ, έτσι δεν είναι?
Γιατί, τους είχανε ποτέ περιορισμένους? Ο,τι θέλουν κάνουν. Τώρα το κατάλαβες?
η ελευθερία της μετακίνησης είναι ανθρώπινο δικαίωμα, εσυ αν δε θες να κυκλοφορείς κάτσε μεσα στο σπιτι σου.
Δεν πιστεύω να σε πειράζει. Άλλωστε εσύ δεν πιστεύεις στην έννοια της ιδιοκτησίας, οπότε δεν είναι σπίτι ΣΟΥ, έτσι δεν είναι?
Την κολοκυθιά θα παίξουμε;
Δεν μπορείς ευθέως να συζητήσεις ένα θέμα;
Fluffy έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 21:42
Θα έλεγα οτι σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, αλλά μάλλον είναι αδύνατον.
Kauldron έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 22:16
Θα έλεγα οτι σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, αλλά μάλλον είναι αδύνατον.
αρχίσαμε και τις αντχομινιές;
taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 22:40
Οι επενδύσεις συνεχίζονται κανονικά.
Εύγε στην Κυβέρνηση που προωθεί την ανάπτυξη και την κίνηση στην αγορά.
θα θέλαμε να μένουν στο χιλτον αλλά πάλι θα κλαιγατε όπως με τον εμβολιασμό των μικρών παιδιών που στην αρχή έλεγαν τα εθνίκια ότι έχουν ασθένειες και όταν άρχισε πρόγραμμα εμβολιασμού γκρίνιαζαν για τα έξοδα.