Casting Instructions for 'Lock a Door'
Draw greek police logo so that is surrounding the handle. Take your wand and as you draw the logo with the wand say, "Laventis, hefetitis, contentis, levantis" so that they all rhyme. Then draw this, , آ,֢, , twice while saying, "Lock this door for an eternity, until it is opened by none but me."
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΣΟΕΕ - Κλάμα τα αναρχοάπλυτα!
-
σούπερ δημήτριος
Re: ΑΣΟΕΕ - Κλάμα τα αναρχοάπλυτα!
"οι χώροι σφραγίστηκαν..."
-
the comet the course the tail
εσύ έχεις γράψει χειρότερα από αυτό το σύνθημα.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:19Ξινίστηκε το αναρχοάπλυτο του πχόρουμ;the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:12ντροπή σου Γκαιμπελίσκε...Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:08
Πώς και δεν έβαλες τεθωρακισμένα στα όπλα;![]()
Άμα θα φας μια στο κεφάλι από στειλιάρι ή πέτρα ή μάρμαρο και σε αφήσει στον τόπο, μπορείς μετά να ισχυριστείς ότι δεν ήταν όπλο.
.
Το σύνθημα - το γεμάτο επαναστατική σοφία - δεν θα το σχολιάσει κανείς;
Θέλουμε χάος σε όλες τις σχολές.
Πρυτάνεις και μπάτσους στις εντατικές.
:
ντροπή σου και πάλι...

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Καμάρι μου να ξεφτιλίζω την ντροπή της χώρας, τα ανεγκέφαλα αναρχοάπλυτα, που τα έχει χεσμένα όλη η χώρα!the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 20:32εσύ έχεις γράψει χειρότερα από αυτό το σύνθημα.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:19Ξινίστηκε το αναρχοάπλυτο του πχόρουμ;
:
ντροπή σου και πάλι...
![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Εδώ θα είμαστε όπως εδώ ήμασταν όταν το 1990 λέγανε να γίνει κάτι να τους μαζέψουν όλους
Μετά νομίζανε δεν θα ξαναυπήρχαν. Λογική κινουμένων σχεδίων, σαν κι αυτά τα αυτοτελή με σούπερ ήρωες που που αποκαθιστούν την τάξη.
Πωπω ξεφτίλα να κυκλοφορεί το μυαλό μου ανάμεσα στα δικά σας!
Πωπω ξεφτίλα να κυκλοφορεί το μυαλό μου ανάμεσα στα δικά σας!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Nandros
Σε κρατάει κανείς; Η έξοδος πάνω δεξιά.Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 21:01 Εδώ θα είμαστε όπως εδώ ήμασταν όταν το 1990 λέγανε να γίνει κάτι να τους μαζέψουν όλουςΜετά νομίζανε δεν θα ξαναυπήρχαν. Λογική κινουμένων σχεδίων, σαν κι αυτά τα αυτοτελή με σούπερ ήρωες που που αποκαθιστούν την τάξη.
Πωπω ξεφτίλα να κυκλοφορεί το μυαλό μου ανάμεσα στα δικά σας!![]()
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Αληθεια διοτι οποιος διαβασει το φορουμ θα νομισει οτι αυτη η χωρα εχει μονο δυο προβληματα τους μεταναστες και τους αναρχικους.Διοτι μονο μεαυτους ασχοληστε.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 20:54Καμάρι μου να ξεφτιλίζω την ντροπή της χώρας, τα ανεγκέφαλα αναρχοάπλυτα, που τα έχει χεσμένα όλη η χώρα!the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 20:32εσύ έχεις γράψει χειρότερα από αυτό το σύνθημα.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:19
Ξινίστηκε το αναρχοάπλυτο του πχόρουμ;
:
ντροπή σου και πάλι...
![]()
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
Τη θετική ανταπόκριση των πολιτών στις κυβερνητικές κινήσεις στην οικονομία, στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, καθώς και στην προανακριτική επιτροπή αποτυπώνει δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης Ν.Δ.zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 21:20Αληθεια διοτι οποιος διαβασει το φορουμ θα νομισει οτι αυτη η χωρα εχει μονο δυο προβληματα τους μεταναστες και τους αναρχικους.Διοτι μονο μεαυτους ασχοληστε.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 20:54Καμάρι μου να ξεφτιλίζω την ντροπή της χώρας, τα ανεγκέφαλα αναρχοάπλυτα, που τα έχει χεσμένα όλη η χώρα!the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 20:32 εσύ έχεις γράψει χειρότερα από αυτό το σύνθημα.
ντροπή σου και πάλι...
![]()
.![]()
63,2% του πληθυσμού ανησυχεί με το μεταναστευτικό.
https://m.naftemporiki.gr/story/1523541 ... -kubernisi
Τα αναρχοάπλυτα είναι ο πασατέμπος.
.
Θα σου ελεγα το ανεκδοτο μετον Παπα για να δεις ποσο αναξιοπιστες ειναι οι δημοσκοπησεις αλλα δεν εχεις καλη αισθηση του χιουμορ.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 21:54Τη θετική ανταπόκριση των πολιτών στις κυβερνητικές κινήσεις στην οικονομία, στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, καθώς και στην προανακριτική επιτροπή αποτυπώνει δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης Ν.Δ.zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 21:20Αληθεια διοτι οποιος διαβασει το φορουμ θα νομισει οτι αυτη η χωρα εχει μονο δυο προβληματα τους μεταναστες και τους αναρχικους.Διοτι μονο μεαυτους ασχοληστε.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 20:54
Καμάρι μου να ξεφτιλίζω την ντροπή της χώρας, τα ανεγκέφαλα αναρχοάπλυτα, που τα έχει χεσμένα όλη η χώρα!
.![]()
.
Οσο για τους αναρχικους τι να κανουμε εδω στο φορουμ εχουν την τιμητικη τους.Μονο με αυτους ασχοληστε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
τα αναρχοάπλυτα όπως τα λες, είναι μια αντίδραση στον κόσμο που έφτιαξε η γενιά σου. όλοι οι χουντόγεροι.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 20:54
Καμάρι μου να ξεφτιλίζω την ντροπή της χώρας, τα ανεγκέφαλα αναρχοάπλυτα, που τα έχει χεσμένα όλη η χώρα!
.
-
Εμπεδοκλής
Όχι δεν είναι καλό. Όταν ο άλλος έχει διαφήμιση θα έχει και οπαδούς και έσοδα. Αλλά χρειάζεστε το IQ που νομίζετε ότι έχετε...Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 18:05Είναι καλό να μαθαίνει ο κόσμος το αρνητικό IQ που έχουν τα αναρχοάπλυτα και οι συμπαθούντες!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 18:03Εν τω μεταξύ φίλε zteo, σήμερα όλα τα κανάλια και τα sites παίζουν τις φωτογραφίες με τα συνθήματα αυτά. Οι αναρχοάπλυτοι που τα έγραψαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν φανταστεί ότι κάτι συνθήματα που είχαν φτάσει να τα διαβάζουν μεταξύ τους θα τα διάβαζε όλος κόσμος και θα έπιαναν χώρο και χρόνο σε υψηλής τηλεθέασης και αναγνωσιμότητας ΜΜΕ...zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:57
Να ενα καλο συνθημα
Θελουμε χαος σε ολες τις σχολες
Πρυτανεις και μπατσους να βαζουν τις ΝΟΒΑΡΤΙΣ αλοιφες.![]()
![]()
.
-
Εμπεδοκλής
Έτσι είναι. Ψεύτικες ειδήσεις περί δήθεν οπλοστασίου έχουν περισσότερα κλικς...zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 18:07Απλα πραγματακιαΕμπεδοκλής έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 18:03Εν τω μεταξύ φίλε zteo, σήμερα όλα τα κανάλια και τα sites παίζουν τις φωτογραφίες με τα συνθήματα αυτά. Οι αναρχοάπλυτοι που τα έγραψαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν φανταστεί ότι κάτι συνθήματα που είχαν φτάσει να τα διαβάζουν μεταξύ τους θα τα διάβαζε όλος κόσμος και θα έπιαναν χώρο και χρόνο σε υψηλής τηλεθέασης και αναγνωσιμότητας ΜΜΕ...zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:57
Να ενα καλο συνθημα
Θελουμε χαος σε ολες τις σχολες
Πρυτανεις και μπατσους να βαζουν τις ΝΟΒΑΡΤΙΣ αλοιφες.![]()
50-100 αναρχικοι που παιζουν πετροπολεμο με τα ΜΑΤ εχουν προβολη 20-30 λεπτων στα καναλια.
1000 συνταξιουχοι που διεκδικουν ειρηνικα καλλυτερες συνταξεις εχουν προβολη ο λεπτα στα καναλια.
- Nandros
Μπα; Δεν είναι πια ΚΑΙ οι λάθρο; Μόνο τα αναρχοάπλυτα;zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 22:08Θα σου ελεγα το ανεκδοτο μετον Παπα για να δεις ποσο αναξιοπιστες ειναι οι δημοσκοπησεις αλλα δεν εχεις καλη αισθηση του χιουμορ.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 21:54Τη θετική ανταπόκριση των πολιτών στις κυβερνητικές κινήσεις στην οικονομία, στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, καθώς και στην προανακριτική επιτροπή αποτυπώνει δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης Ν.Δ.zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 21:20
Αληθεια διοτι οποιος διαβασει το φορουμ θα νομισει οτι αυτη η χωρα εχει μονο δυο προβληματα τους μεταναστες και τους αναρχικους.Διοτι μονο μεαυτους ασχοληστε.![]()
.
Οσο για τους αναρχικους τι να κανουμε εδω στο φορουμ εχουν την τιμητικη τους.Μονο με αυτους ασχοληστε.
.
- Nandros
Τα περί χουντόγερων στο σόι σου.the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 22:17τα αναρχοάπλυτα όπως τα λες, είναι μια αντίδραση στον κόσμο που έφτιαξε η γενιά σου. όλοι οι χουντόγεροι.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 20:54
Καμάρι μου να ξεφτιλίζω την ντροπή της χώρας, τα ανεγκέφαλα αναρχοάπλυτα, που τα έχει χεσμένα όλη η χώρα!![]()
Είχα φάκελο πριν εσύ καν γίνεις σκέψη στο μυαλό του μπαμπά σου!
.
-
η γενιά σου λέω. μην το παίρνεις προσωπικάNandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 22:29Τα περί χουντόγερων στο σόι σου.the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 22:17τα αναρχοάπλυτα όπως τα λες, είναι μια αντίδραση στον κόσμο που έφτιαξε η γενιά σου. όλοι οι χουντόγεροι.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 20:54
Καμάρι μου να ξεφτιλίζω την ντροπή της χώρας, τα ανεγκέφαλα αναρχοάπλυτα, που τα έχει χεσμένα όλη η χώρα!![]()
Είχα φάκελο πριν εσύ καν γίνεις σκέψη στο μυαλό του μπαμπά σου!
.
εσύ είσαι απλά λίγο μπαρμπαγιώργος τσολιάς.
Το μονο σιγουρο οτι δεν ασχοληστε με τα πργματικα προβληματα του λαου.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 22:27Μπα; Δεν είναι πια ΚΑΙ οι λάθρο; Μόνο τα αναρχοάπλυτα;zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 22:08Θα σου ελεγα το ανεκδοτο μετον Παπα για να δεις ποσο αναξιοπιστες ειναι οι δημοσκοπησεις αλλα δεν εχεις καλη αισθηση του χιουμορ.Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 21:54
Τη θετική ανταπόκριση των πολιτών στις κυβερνητικές κινήσεις στην οικονομία, στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, καθώς και στην προανακριτική επιτροπή αποτυπώνει δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ημερών διακυβέρνησης Ν.Δ.
.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 507 Προβολές