στο γιουρο το 04 ήμουν Στουτγκάρδη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για αυτό αγωνίζομαι για μια Γερμανική Ευρωπη
- Μαυροβασίλης
Re: Για αυτό αγωνίζομαι για μια Γερμανική Ευρωπη
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Παιζει βεβαια και ενα ρολο πως στην Ευρώπη τα ζωα θα τους υποδεχτουν με επιδοματα, ενω στις άλλες χωρες με ξυλο και απελαση.Esperos έγραψε: 02 Ιουν 2018, 14:09 Δεν κατανοω για ποιο λογο, αμέσως μετα το μήνυμά του, ακολουθουν μονολεκτικες παραθεσεισ απο αλλους που ειναι καπως ειρωνικες εις βαρος της ευρωπης και της ΕΕ. Δεν ξεχνω πως η ΕΕ ειναι το καλυτερο μερος να ζησει καποιος σημερα. Στην ΕΕ κατευθυνονται τα εκατομυρια των μεταναστων, ουτε Αραβια πάνε ουτε Μαοκο ουτε Ρωσια ουτε Ινδια, ΕΕ, Γερμανια Γαλλια και οπου τους κατσει.
γερμανικη ευρωπη?
στον κορακα οτιδήποτε γερμανικο
στον κορακα οτιδήποτε γερμανικο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Είμαι βέβαιος ότι αν δεν διώξει όλους τους κατσίβελους που έχουν μαζευτεί εκεί το Δ' Ρ'αιχ θα καταστραφεί.
Βέβαια δεν τους φοβάμαι, έχουν ιστορική εμπειρία και τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τέτοιες καταστάσεις όταν πρέπει.
Βέβαια δεν τους φοβάμαι, έχουν ιστορική εμπειρία και τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τέτοιες καταστάσεις όταν πρέπει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Πρόσεχε μόνο αν δεις να του πέφτουν κάθε τόσο του Μουσταφά οι μάρκες στο πάτωμα μπροστά σου, μην ξεγελαστείς και πιστέψεις ότι είναι πραγματικά τόσο απρόσεκτος.Γιωργης έγραψε: 02 Ιουν 2018, 13:31
Θα συνεχίσω το απόγευμα, ήρθε ο Μουσταφά να πάμε Σπίλκαζινο. Τις καλησπερες μου σε όλους.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Γιωργης
Ενα τιπ σε καποια τυπακια εδω που ειναι φουο ειρωνια. Ειστε πολυ τυχεροι που σε τσαμπουκαδες και τετοια ειμαι πολυ δειλος, αλλιως θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Έτσι είναι όλοι όσοι καταλήγουν στην Γερμανία, γι' αυτό θα την καταστρέψουν.Γιωργης έγραψε: 02 Ιουν 2018, 21:10 Ενα τιπ σε καποια τυπακια εδω που ειναι φουο ειρωνια. Ειστε πολυ τυχεροι που σε τσαμπουκαδες και τετοια ειμαι πολυ δειλος, αλλιως θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Πρέπει να είσαι από του τύπους που τη βρίσκουν μυρίζοντας τις κλανιές τους - δεν εξηγείται αλλιώς.
So hab ich dich schon unbedingt
Πρέπει να είσαι τελείως γκάου.
Γράφεις κάτω από μένα ένα δηλαδή και πρέπει εγώ να καταλάβω ότι μιλούσες στο τηλέφωνο;
Γράφεις κάτω από μένα ένα δηλαδή και πρέπει εγώ να καταλάβω ότι μιλούσες στο τηλέφωνο;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- Υδράργυρος
Πλακα στην πλακα η κριση θα φτασει και στη γερμανια.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Γιώργη πώς τα πήγατε στο καζίνο με τον Μουσταφά; Κερδίσατε κανένα φράγκο ή μόνο στην αγάπη;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Γιωργης έγραψε: 02 Ιουν 2018, 13:31 Ανοίγω το θέμα έχοντας καλή πίστη και θέληση να προσεγγίσω και άλλους ανθρώπους σε αυτό το πολύ όμορφο όραμα.
Αγωνίζομαι για μια Γερμανική Ευρώπη δεν σημαίνει αγωνίζομαι για μια Ευρώπη που θα ανήκει στους Γερμανούς αλλά για μια Ευρώπη που θα αποτελέσει φάρο για τους ευρωπαίους και αργότερα τον κόσμο και θα τους καθοδηγήσει προς το τρανσχιουμανιστικο όνειρο αγγίζοντας το τεχνολογικό σινγκιουλαριτυ.

Πάντως, οτι και να λέμε, ΜΕΙΝΑΜΕ ... Ευρώπη,
20 χρονια ευρω και ... περαστικα μας...! Άντε και καλά .. σαράντα...........

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 3 Απαντήσεις