Υπερηφανος μαμακιας ειμαι - ποτε κλαφτηκα ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
I rest my case μπουλούκο
Σιγα μην την αφησεις - ευκολα κουμπια εχετε - δεν μπορειτε να αντισταθειτε και οταν ξερετε οτι σας τα πατανε - δεν σας αφηνουν οι ανασφάλειες και οι φοβιες σας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μισό, σου έμαθε πως καμία δεν είναι καλύτερη της ούτε καν ισότιμη της και πως οι καλύτερες σχέσεις που μπορείς να αποκτήσεις μαζί τους συμπεριλαμβάνουν οικονομικά ανταλλάγματα;Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:43Η ΜανούλαΊφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:37Εσένα δε σου μάθε ο μπαμπάκας σου ότι η θέση σου στην κοινωνία είναι να το βουλωνεις, να με υπηρετείς και να μεγαλώνεις τα παιδιά μου μιας που μόνο οι Γυναίκες έχουμε ψυχή; Άντε τράβα τώρα και μη με εκνευρίζεις γιατί θα σου πάρω και το ποπκορνΑγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:24 Απολαυστικες - αρκει να εκνευριστουν και ξεδιπλωνουν ολο τον πλουσιο τους εσωτερικο κοζμο -του αρπακτικου,μου εμαθε την θεση μου και τι ειναι αι γυναικαι .
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλημέρα κ σε εσένα sweet beauty
Ερώτηση : γτ σας κάνει ότι ο αγις τρολλαρει;
~~¥~~
Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 16:50Μισό, σου έμαθε πως καμία δεν είναι καλύτερη της ούτε καν ισότιμη της και πως οι καλύτερες σχέσεις που μπορείς να αποκτήσεις μαζί τους συμπεριλαμβάνουν οικονομικά ανταλλάγματα;Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:43Η ΜανούλαΊφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:37
Εσένα δε σου μάθε ο μπαμπάκας σου ότι η θέση σου στην κοινωνία είναι να το βουλωνεις, να με υπηρετείς και να μεγαλώνεις τα παιδιά μου μιας που μόνο οι Γυναίκες έχουμε ψυχή; Άντε τράβα τώρα και μη με εκνευρίζεις γιατί θα σου πάρω και το ποπκορνμου εμαθε την θεση μου και τι ειναι αι γυναικαι .

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Obvious misogynist is obvious.lyna έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 16:51 Καλημέρα κ σε εσένα sweet beauty
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:37Έχω φάει σφαλιάρες απο διάφορα κορίτσια επειδή σε βόλτες που πηγαίναμε τραβούσα χειρόφρενα, εντός πόλεως, τύπε.
Μπραβο σου που εισαι νιατο αγριο κι ετσι.
Το μεταφερω κ εδω
''Κορίτσια όμορφα, το φορουμικό σπιουνάκι μου με ενημέρωσε ότι λείπω από μία εξαιρετική μάχη φύλων.
Να σας πω ότι έκατσα και το διάβασα, αλλά χάνετε το δίκιο σας με τον Άγι, διότι δεν έχει γράψει κάτι παράλογο ως τώρα. Η ισότητα σημαίνει ακριβώς αυτό που σας λέει, ίσες ευκαιρίες και ίσες υποχρεώσεις. Απλώς, όπως πάντα, η peasant terminology που τον διακρίνει, τον κάνει να χάνει το δίκιο του. Με τις απαντήσεις επί προσωπικού χάνετε κι εσείς το δικό σας. Μάλιστα έκανε ένα μεγάλο κοπλιμέντο χρησιμοποιώντας το 5% για τις γυναίκες. Σκεφτείτε από όσους/όσες έχετε γνωρίσει γύρω σας, πόσους/ες έχετε εκτιμήσει, εμένα το νούμερο είναι μακράν πιο κοντά στο 3%.''
viewtopic.php?f=44&t=1501&start=690
''Κορίτσια όμορφα, το φορουμικό σπιουνάκι μου με ενημέρωσε ότι λείπω από μία εξαιρετική μάχη φύλων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:37 Το μεταφερω κ εδω
''Κορίτσια όμορφα, το φορουμικό σπιουνάκι μου με ενημέρωσε ότι λείπω από μία εξαιρετική μάχη φύλων.Να σας πω ότι έκατσα και το διάβασα, αλλά χάνετε το δίκιο σας με τον Άγι, διότι δεν έχει γράψει κάτι παράλογο ως τώρα. Η ισότητα σημαίνει ακριβώς αυτό που σας λέει, ίσες ευκαιρίες και ίσες υποχρεώσεις. Απλώς, όπως πάντα, η peasant terminology που τον διακρίνει, τον κάνει να χάνει το δίκιο του. Με τις απαντήσεις επί προσωπικού χάνετε κι εσείς το δικό σας. Μάλιστα έκανε ένα μεγάλο κοπλιμέντο χρησιμοποιώντας το 5% για τις γυναίκες. Σκεφτείτε από όσους/όσες έχετε γνωρίσει γύρω σας, πόσους/ες έχετε εκτιμήσει, εμένα το νούμερο είναι μακράν πιο κοντά στο 3%.''
Την αγαπώ παιδιά , I truly do.
Αν και nohomo, την αγαπώ .
Αγι, στα πλαίσια της ισότητας κάνεις κ ετήσιο έλεγχο προστάτη ; Φάση ετήσια μαστογραφία ;
Εγώ δεν είμαι υπέρ της ισότητας. Ο Αγις είναι.
~~¥~~
Μου αρεσε που εγραψες οτι σου λείπει .lyna έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:50Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:37 Το μεταφερω κ εδω
''Κορίτσια όμορφα, το φορουμικό σπιουνάκι μου με ενημέρωσε ότι λείπω από μία εξαιρετική μάχη φύλων.Να σας πω ότι έκατσα και το διάβασα, αλλά χάνετε το δίκιο σας με τον Άγι, διότι δεν έχει γράψει κάτι παράλογο ως τώρα. Η ισότητα σημαίνει ακριβώς αυτό που σας λέει, ίσες ευκαιρίες και ίσες υποχρεώσεις. Απλώς, όπως πάντα, η peasant terminology που τον διακρίνει, τον κάνει να χάνει το δίκιο του. Με τις απαντήσεις επί προσωπικού χάνετε κι εσείς το δικό σας. Μάλιστα έκανε ένα μεγάλο κοπλιμέντο χρησιμοποιώντας το 5% για τις γυναίκες. Σκεφτείτε από όσους/όσες έχετε γνωρίσει γύρω σας, πόσους/ες έχετε εκτιμήσει, εμένα το νούμερο είναι μακράν πιο κοντά στο 3%.''
viewtopic.php?f=44&t=1501&start=690![]()
Αγι, στα πλαίσια της ισότητας κάνεις κ ετήσιο έλεγχο προστάτη ; Φάση ετήσια μαστογραφία ;
Το αδηφαγα χρηματοβόρο - ψωνισμενο ον - αποκαλούμενο Ελληνις - φυσικα κ ειναι κατα της ισότητας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άγι κράτα γερά οι αρσενικοί είμαστε μαζί σου.
Πέσιμο ή χεσιμο; 
ΜπουυυυΑγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:55Μου αρεσε που εγραψες οτι σου λείπει .lyna έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:50Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:37 Το μεταφερω κ εδω
viewtopic.php?f=44&t=1501&start=690![]()
Το αδηφαγα χρηματοβόρο - ψωνισμενο ον - αποκαλούμενο Ελληνις - φυσικα κ ειναι κατα της ισότητας .
Μη φοβάσαι , τρώω μόνο κυμπαρηδες <μεσήλικες ελ, δεν βάζω στόχο φτωχομπινεδες πορνογερους.
~~¥~~
lyna έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 18:01ΜπουυυυΑγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:55Μου αρεσε που εγραψες οτι σου λείπει .lyna έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:50
![]()
Μη φοβάσαι , τρώω μόνο κυμπαρηδες <μεσήλικες ελ, δεν βάζω στόχο φτωχομπινεδες πορνογερους.
Την σύνταξη τους τρως;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Κουμπαραδες θα ηθελε να γραψει - κιμπάρηδες αποκλειεται.LEONAS έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 18:02lyna έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 18:01ΜπουυυυΑγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:55
Μου αρεσε που εγραψες οτι σου λείπει .
Την σύνταξη τους τρως;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990