Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:11
Ίφιδα έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:05
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 17:56
σκατοχαρακτηρας = δεν εισαι ολη την ωρα με το πορτοφολι ανοιχτο
Σκατοχαρακτηρας=Οι γυναίκες φταίνε για όλα, θέλουν μόνο λεφτά κι άλλες σχετικές πίπες.
Καιρός να γίνετε άντρες και να αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί αντί να σκούζετε σα κατι τύπισσες που μισούν τους άντρες, "είναι όλοι γουρούνια", "μόνο για το πορτοφόλι νοιάζονται" και μετα να λένε "Δεν υπάρχουν αντρες" ή "τον μαλακομαγνητη εχω", Όχι κυρά μου, εσύ είσαι μαλακισμενη και τραβάς πάνω σου τα αντίστοιχα άτομα, έτσι κι εσείς, μαλάκες είστε και τραβάτε τις ανάλογες γυναικες. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγοτερο
Ολο το ζουμι αυτο - ψαχνετε για μαλάκες.
Αυτό είναι το πρόβλημά σου. Θεωρείς ότι το να είσαι ευθυνόφοβος είναι κάποιου είδους μαγκιά αλλά τελικά είναι το αντίθετο. Όταν μιλάω για ανάληψη ευθύνης εννοώ αντίληψη των δικών σου λαθών σε μια σχέση. Δε μπορεί επί παραδείγματι να την έχεις γραμμένη την άλλη, να μη δίνεις ούτε μια στάλα απ τον εαυτό σου (δε μιλάω για σεξ, ούτε για χρήμα ) κι όταν τρως το κέρατο να φταίει μόνο η άλλη. Ισχύει και για τις γυναίκες αυτό.
Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι κάνουμε λάθη στις σχέσεις. Το να αναλαμβάνεις την ευθύνη των δικών σου πράξεων δε σε κάνει μαλάκα, σε κάνει άντρα και γυναίκα αντίστοιχα. Οι υπόλοιποι τραβάτε στην φουστιτσα της μάνας να κλαιγεστε για τσι πουτάναι τσι γυναικαι και τσι καργιολιδοι τσι αντριδοι.
Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:14
Και βέβαια φταίνε οι γυναίκες. Δεν το βλέπω στις κόρες μου τις καριόλες είναι;
Δε σε πιάνω ρε Χαοτικέ, γιατί είναι κακό αυτο;
Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:14Πόσες φοβίες και δυσκολίες αντιμετώπισε η μεγάλη, πόσο πληγώνεται από τις επιθέσεις και το διαχειρίζεται με ότι έχει; Με ψαλιδισμένα συναισθήματα, με χρήση αντιδράσεων αγνόησης ερεθισμάτων που την ταράζουν.
Γιατί είναι κακό να αντιμετωπίζεις τις φοβίες, τις δυσκολίες, τους πόνους με ότι εχεις; Επειδή το αντιμετωπίζει με ψαλιδισμενα συναισθήματα και αγνόηση ερεθισμάτων; Αν είναι έφηβη νομίζω είναι απολύτως φυσιολογικός τρόπος μιας που είναι σχετικά πρωτόγνωρα συναισθήματα και πιθανόν να μη ξέρει πως να τα αντιμετωπίσει. Πολλά αγόρια έχουν την ίδια συμπεριφορά. Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι η κόρη σου δεν υπήρξε παιδί με συναισθηματα και βιώματα;
Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:14
Αυτό στο χτίσιμο του χαρακτήρα της πάνω θα γίνει χαρακτηριστικό που θα μοιάζει σε κάποιους από ψηλομύτικο μέχρι καθυστεριά μυαλού.
όλα αυτά επειδή δεν γλυκαίνει την κάθε φλασιά κάποιου άντρα και την εικόνα που θέλει να εισπράττει από τις γυναίκες γιατί έτσι. Τέτοια καριόλα θα είναι λοιπόν όταν μεγαλώσει.
Αυτό το βρίσκω πολύ καλο. Τί το κακό έχει να μη θες να χαϊδεύεις τα αυτάκια ανδρών και γυναικών; Το βρίσκω αληθινό κι ειλικρινέστατο.
Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:14Ενώ εμείς άλλο. Υπήρξαμε παιδιά με βιώματα και έχουμε και συναισθήματα. Δεν είμαστε γυναίκες που δεν υπήρξαν ποτέ παιδιά
Αυτό το τελευταίο μου θυμίζει τη Σιμόν ντρ Μποβουαρ, δεν πιστεύω όμως ότι ισχύει για τις νέες σήμερα.
Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:19
Αυτό ισχύει για εκεί που το λες αλλά όχι καθολικά
Καθολικά δεν ισχύει τίποτα, όλα είναι σχετικά
vantono έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 19:01
(με την τέρμα ψιλή της μηχανής έστω, και τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα). Αλλιώς αφήνοντας τα πλαΐνά, θα δείχνεις καμια 15αριά χρόνια μεγαλύτερος.
Αυτό