!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Antinews: όπου να ‘ναι θα γίνει το μεγάλο μπαμ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Re: Antinews: όπου να ‘ναι θα γίνει το μεγάλο μπαμ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Nandros έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 18:54 Παππού; Στον έχω πάρει που και που;
Συ είπας :102:
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πρετεντέρης έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 08:59
Kauldron έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 22:53
Η Ελλάδα διαλύεται, γιατί ο καραγκιόζης ομοιδεατης σας ο Ορμπάν, αρνείται να επωμιστεί το βάρος που του αναλογεί.
A, o Ορμπάν φταίει που διαλύεται η Ελλάδα. Ε, πέστο βρε παιδί μου, τόση ώρα.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Φυσικά φταίει ο Ορμπάν και το Βίζεγκραντ, γιατί λέει ότι θα ισλαμοποιηθεί η Ουγγαρία, αν πάρει αυτούς τους πρόσφυγες που τους αναλογούν, και όχι η Ελλάδα που δεν ξέρει πόσους έχει.
Λοιπόν, καλό μου τρολλάκι. Να σου το πώ απλά. Ο Ορμπάν είναι μάγκας και μέγας, γιατί κοιτάει ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ. Κάνε κι εσύ το ίδιο, και σταμάτα να κάνεις σα μαλάκας, που θέλεις να σου πεί μπράβο η Γουρούνα, ο Τράμπ, ο ΝτάισελΜΠΟΥΜ, ο ένας κι ο άλλος κοκκινοκώλης, για το πόσο καλό παιδί είσαι, και η χώρα θα πάει μπροστά.
Γαμά την Ευρώπη, την Αμερική, τους εισβολείς, κλπ και κοίτα την Ελλάδα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Kauldron έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 19:00

Φυσικά φταίει ο Ορμπάν και το Βίζεγκραντ, γιατί λέει ότι θα ισλαμοποιηθεί η Ουγγαρία, αν πάρει αυτούς τους πρόσφυγες που τους αναλογούν, και όχι η Ελλάδα που δεν ξέρει πόσους έχει.
Λοιπόν, καλό μου τρολλάκι. Να σου το πώ απλά. Ο Ορμπάν είναι μάγκας και μέγας, γιατί κοιτάει ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ. Κάνε κι εσύ το ίδιο, και σταμάτα να κάνεις σα μαλάκας, που θέλεις να σου πεί μπράβο η Γουρούνα, ο Τράμπ, ο ΝτάισελΜΠΟΥΜ, ο ένας κι ο άλλος κοκκινοκώλης, για το πόσο καλό παιδί είσαι, και η χώρα θα πάει μπροστά.
:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

Kauldron έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 19:00 Γαμά την Ευρώπη, την Αμερική, τους εισβολείς, κλπ και κοίτα την Ελλάδα.
Δύσκολο.
Προτιμούν να πιούν δηλητήριο παρά να παραδεχθούν οτι οι αντιευρωπαϊστές έχουν δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

Παιδιά με ρέγουλα το ψεκαστικο.Μια δόση μετά το φαγητό καλά είναι.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Καλό μου χρυσαυγουλο, το συμφέρον της Ελλάδας κοιτάζω, όταν λέω ότι ο μάγκας σου Ορμπαν δεν κάνει αυτά που του αναλογούν. Και ο Μητσοτάκης, αν ήταν πθ στην Ουγγαρία τα ίδια θα εκανε, και ο Ορμπάν αν ήταν πθ στην Ελλάδα, δε θα έκανε κάτι διαφορετικό. Δε θέλουμε κανένας να μας πει μπράβο. Η κυβέρνηση είπε τα αυτονόητα, ότι οι λάθρο θα φύγουν και ότι τα νησιά δεν πρέπει να σηκώνουν μόνα τους το βάρος. Εδώ θα είμαστε να το δούμε.

Αν έχετε τίποτα καλύτερες ιδέες , να μας τις πειτε. Αλλιως, περιμένετε τις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε Τσίπρα η Μιχαλολιάκο, ναι;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πρετεντέρης έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 19:41

Καλό μου χρυσαυγουλο, το συμφέρον της Ελλάδας κοιτάζω, όταν λέω ότι ο μάγκας σου Ορμπαν δεν κάνει αυτά που του αναλογούν. Και ο Μητσοτάκης, αν ήταν πθ στην Ουγγαρία τα ίδια θα εκανε, και ο Ορμπάν αν ήταν πθ στην Ελλάδα, δε θα έκανε κάτι διαφορετικό. Δε θέλουμε κανένας να μας πει μπράβο. Η κυβέρνηση είπε τα αυτονόητα, ότι οι λάθρο θα φύγουν και ότι τα νησιά δεν πρέπει να σηκώνουν μόνα τους το βάρος. Εδώ θα είμαστε να το δούμε.

Αν έχετε τίποτα καλύτερες ιδέες , να μας τις πειτε. Αλλιως, περιμένετε τις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε Τσίπρα η Μιχαλολιάκο, ναι;
Οχι, δεν κοιτάζεις το συμφέρον της Ελλάδας, κοιτάζεις το συμφέρον της Γερμανίας, της Ολλανδίας και των λοιπών χωρών που εμείς καθόμαστε και προστατεύουμε, μαζεύοντας εδώ όλους τους λαθρο.
Λές μαλακίες όταν ισχυρίζεσαι οτι ο Ορμπάν θα 'κανε αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης αν ήταν π/θ της Ελλάδας. Ο Ορμπάν θα είχε κλείσει τα σύνορα, και δε θα περνούσε κουνούπι. Τρόποι υπάρχουν. Σου εξήγησα, οτι οι αιτήσεις για άσυλο θα μπορούσαν να γίνοναι ΗΔΗ στην Τουρκία, κι από 'κει και πέρα όποιος πιάνεται να περνάει παράνομα σ' ελληνικό έδαφος, θ' απορρίπτεται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ γι' άσυλο.
Αυτό που κάνει ο Μητσοτάκης, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο, και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απ' αυτό που έκανε ο Τσίπρας, και ουσιαστικά ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ να μας έρχονται κι άλλοι.
Αλλά εσύ είσαι τρολλάκι, και φαίνεσαι κι απ' το άβαταρ ακόμα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

Μητσοτάκης:Μπορούν οι εξετάσεις ασυλου να εξετάζονται από την Τουρκία?
Ερντογάν:Όχι δεν μπορούν
Μητσοτάκης:Μα ο Χέλωνος...
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Στην κοινοβουλευτική ομάδα σήμερα ο Μητσοτάκης είπε ότι θα γίνουν αρκετά κλειστά κέντρα για τους λάθρο και ότι θα γίνεται γρηγορότερα ο διαχωρισμός τους από τους πρόσφυγες. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

αν οι ελληνιαρηδες ηταν πατριωτες θα αντιλαμβανονταν τον ανθελληνικο χαρακτηρα του ελληνιολικου κεφαλαιου και θα εκαναν εμπαργκο διαρκειας σε οσους κερδοφορουν απο το κυκλωμα των μκο

απο μηχανικους σοβατζηδες μεχρι μεγαλοξενοδοχειαρχες και ασχολουμενους με τα logistic

αυτος ειναι ο οικονομικος πολεμος και πραγματικος πατριωτισμος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΕΣΑΡ έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 16:48
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 14:36
Juno έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 11:57
Νομίζω ότι θέλει να πει πως το γεγονός ότι ο Ορμπάν υποστήριξε, στα λόγια, την επέμβαση της Τουρκίας στην Συρία, σημαίνει πως την θέλει και στην ΕΕ. :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack:
Εγώ απλώς διαβάζω αυτά που είπε ο ίδιος ο Ερντογάν.
Για τις σχέσεις με τις Βρυξέλλες επέκρινε τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στη χώρα του χαρακτηρίζοντάς την «ουδόλως εποικοδομητική». Πρόσθεσε ότι τα «διμερή προβλήματα» που έχουν ορισμένες χώρες μέλη της ΕΕ με την Τουρκία δεν θα πρέπει να παρεμποδίζουν τις σχέσεις της Άγκυρας με τις Βρυξέλλες. «Η υποστήριξη της Ουγγαρίας στη διαδικασία ένταξης της χώρας μας στην Ε.Ε. είναι πολύτιμη για εμάς. Είμαι ευγνώμων στον κ. πρωθυπουργό για την υποστήριξή του», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος πλέκοντας το εγκώμιο του φίλου του Βίκτωρ Όρμπαν, στον οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στηρίζεται αρκετά, προκειμένου να μπλοκάρει τα στοχευμένα μέτρα κατά τη Τουρκίας, που συζητούνται σχεδόν καθημερινά στις Βρυξέλλες.
https://tvxs.gr/news/eyropi-eop/o-ernto ... ta-stin-ee

Ρίξτε και μια ματιά στο βίντεο που ανέβασα και συγκεκριμένα στο 0.53.

Μετά επαναδιατυπώστε τις απορίες σας.
Δεν κατάλαβες την απορία μου.
Σε ρώτησα τι σχέση έχει η πολιτική Όρμπαν απέναντι στην τουρκία (διότι πάνω σε αυτήν ήταν η παρέμβασή σου) με τα κλειστά σύνορα που εφαρμόζει (και μακάρι να εφαρμόζαμε και εμείς) και με το αν ευθύνεται ή όχι αυτός για την κατάσταση στην Ελλάδα
Μα το θέμα δεν είναι μόνον η κατάσταση στην Ελλάδα. Αν η πολιτική του Ορμπάν στηρίζει την ένταξη της Τουρκίας και την απολύτως νόμιμη και απρόσκοπτη είσοδο τόσων εκατομμυρίων μουσουλμάνων στην Ευρώπη (με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις αλλαγές που αυτομάτως θα προκύψουν) αυτό σημαίνει ότι δεν έχει αντιμουσουλμανική πρόθεση.

Το κατά πόσον κάποιοι θεωρούν τον μόνο φιλότουρκο "ευρωπαίο" ηγέτη ως παράδειγμα για την Ελλάδα, είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου.

Θα μπορούσαν να υποστηρίζουν τον Ερντογάν κατ' ευθείαν χωρίς την παρεμβολή του αντιπροσώπου του στην Ευρώπη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ΓΕΣΑΡ έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 11:46

Να σου κάνω μια ειλικρινή ερώτηση, αυτό τι ακριβώς σχέση έχει με το θέμα;
Νομίζω ότι θέλει να πει πως το γεγονός ότι ο Ορμπάν υποστήριξε, στα λόγια, την επέμβαση της Τουρκίας στην Συρία, σημαίνει πως την θέλει και στην ΕΕ. :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack: :str8jack:
Για τις σχέσεις με τις Βρυξέλλες επέκρινε τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στη χώρα του χαρακτηρίζοντάς την «ουδόλως εποικοδομητική». Πρόσθεσε ότι τα «διμερή προβλήματα» που έχουν ορισμένες χώρες μέλη της ΕΕ με την Τουρκία δεν θα πρέπει να παρεμποδίζουν τις σχέσεις της Άγκυρας με τις Βρυξέλλες. «Η υποστήριξη της Ουγγαρίας στη διαδικασία ένταξης της χώρας μας στην Ε.Ε. είναι πολύτιμη για εμάς. Είμαι ευγνώμων στον κ. πρωθυπουργό για την υποστήριξή του», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος πλέκοντας το εγκώμιο του φίλου του Βίκτωρ Όρμπαν, στον οποίο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στηρίζεται αρκετά, προκειμένου να μπλοκάρει τα στοχευμένα μέτρα κατά τη Τουρκίας, που συζητούνται σχεδόν καθημερινά στις Βρυξέλλες.

Για να πεις τι λέει ο Ομπράν πρέπει να διαβάσεις αυτά που είπε ο Ορμπάν, όχι αυτά που είπε κάποιος άλλος.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Juno έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 23:45

Για να πεις τι λέει ο Ομπράν πρέπει να διαβάσεις αυτά που είπε ο Ορμπάν, όχι αυτά που είπε κάποιος άλλος.
Κι επειδή ακόμη και αν το γράφω δεν... βάζω πάλι το βίντεο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 00:09
Juno έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 23:45

Κι επειδή ακόμη και αν το γράφω δεν... βάζω πάλι το βίντεο.
Spoiler
Αυτό το είπε στην ΕΕ ή στο Μπακού στην μάζωξη των τουρκοχωρών; Γιατί και εμείς περιμένουμε τα Ελγίνεια από τα 80's μέχρι και μουσείο φτιάξαμε και ακόμα τίποτα. Όταν το πει στην ΕΕ να μας ενημερώσεις.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Φυσικό είναι να τον υποστηρίζει. Ο Ορμπαν και ο Ερντογαν είναι ομοιδεατες, αμφότεροι πολεμιοι του διεθνούς εβραιομασωνικου τραπεζικού καρτέλ. Το μόνο ελληνικό αντίστοιχο είναι ο Πλευρης σενιορ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”