Τέτοιος είναι ε; Τς τςGherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:15Ξέρεις τι κάνει αυτός; Έχει ένα μπλοκάκι στο κομοδίνο και ότι κι αν γράψουμε το σημειώνει. Μας έχει όλες φακελωμένες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε νήμα με 37 σελίδες, εδώ είναι από κάτω, θυμάται τι έγραψες πριν από έναν χρόνο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν πρέπει να θυμάται και καλά. Γιατί έτσι όπως το λέει αμφιβάλλω να το είπα.Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:17 Σε νήμα με 37 σελίδες, εδώ είναι από κάτω, θυμάται τι έγραψες πριν από έναν χρόνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν είναι δύσκολο, εγώ θυμάμαι και τι γράφαμε στο παλιό.... αλλά δεν τα λέω. 
the end
Άλλος ένας καρυοθραυστοποιημενοςNorthern Spirit έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:03 Το εμφανησιακο ειναι υποκειμενικο πραγμα. Γενικα δεν τις θεωρω χαλια..
Το μεγαλυτερο τους ελαττωμα για μενα ειναι οτι σπανε καρυδια..Τετοιο σπασιμο καρυδιων δεν εχω δει σε θηλυκα αλλων χωρων..
~~¥~~
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για πες....Πάνας έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:22 Δεν είναι δύσκολο, εγώ θυμάμαι και τι γράφαμε στο παλιό.... αλλά δεν τα λέω.![]()
Είπα δεν λέω, δεν υπάρχει λόγος να αναμασάμε καταστάσεις.Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:24Για πες....Πάνας έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:22 Δεν είναι δύσκολο, εγώ θυμάμαι και τι γράφαμε στο παλιό.... αλλά δεν τα λέω.![]()
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θέλω το μυαλό σου.Πάνας έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:26Είπα δεν λέω, δεν υπάρχει λόγος να αναμασάμε καταστάσεις.Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:24Για πες....Πάνας έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:22 Δεν είναι δύσκολο, εγώ θυμάμαι και τι γράφαμε στο παλιό.... αλλά δεν τα λέω.![]()
Εσυ τι φάση;
Χώματόποιημενος; Θαμμένος ;
Όλοι οι ανάπηροι εδώ παιδιά ;
~~¥~~
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα το χρησιμοποιήσουμε για δαταβασε για να αναβιώσουμε το παλιό πχορουμ.
Σπάνια ξεχνάω κάτι, αλήθεια λέω, αυτό βέβαια δεν είναι πάντα καλό :/Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:26Θέλω το μυαλό σου.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να σου στείλω κι εσένα πμ;Πάνας έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:30Σπάνια ξεχνάω κάτι, αλήθεια λέω, αυτό βέβαια δεν είναι πάντα καλό :/
Καλά όχι και έτσι... μη το παρακάνουμε αλλά θυμάμαι τι έχω συζητήσει και τι με τον καθένα εδώ μέσα.Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:29 Θα το χρησιμοποιήσουμε για δαταμπέης για να αναβιώσουμε το παλιό πχορουμ.
the end
Δεν τα έχω κλειστάGherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:31Να σου στείλω κι εσένα πμ;Πάνας έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:30Σπάνια ξεχνάω κάτι, αλήθεια λέω, αυτό βέβαια δεν είναι πάντα καλό :/
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-