Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι χειρότερο από ταινία της dchellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2019, 01:45Έχεις φάει ποτέ κλωτσιά στ' αρχίδια;Null έγραψε: 28 Οκτ 2019, 00:37 Δεν υπάρχει χειρότερο να μπαίνεις στο σινεμά και να φεύγεις απογοητευμένος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
JOKER
Re: JOKER
Καλά να πάθεις που το είδες. Δεν με άκουγες!
Ούτε καν σου είπε τίποτα και το γεγονός ότι τα ζαβοδεξιά ήταν που εκθείαζαν την ταινία εδώ μέσα. Ξανα να
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
the comet the course the tail
γιατί;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:11 Η ταινία ήταν πολύ καλή και ο πρωταγωνιστής εξαιρετικός κύριοι.
Μια πούτσα ήτανε. Αδιάφορο αν ο πρωταγωνιστής έπαιζε καλά τη στιγμή που το περιεχόμενο δεν τροφοδοτούσε κανένα ενδιαφέρον.
Σε καμία σφαίρα δηλαδή του γνωστικού μας και του συναισθηματικού μας οργάνου. Μόνο οπτική παρουσίαση εικόνων ήταν η σκηνοθεσία κι αυτό από μόνο του λέγεται αποχαύνωση όχι ωραία ταινία.
Καλός ήταν ο ηθοποιός. Αυτός κράτησε την ταινία. Αλλά όχι να μας μπερδεύει το παίξιμό του και μόνο.
Σε καμία σφαίρα δηλαδή του γνωστικού μας και του συναισθηματικού μας οργάνου. Μόνο οπτική παρουσίαση εικόνων ήταν η σκηνοθεσία κι αυτό από μόνο του λέγεται αποχαύνωση όχι ωραία ταινία.
Καλός ήταν ο ηθοποιός. Αυτός κράτησε την ταινία. Αλλά όχι να μας μπερδεύει το παίξιμό του και μόνο.
-
έχασα 4 ώρες χτες και σήμερα να δώ το Parasite και το Joker. ήρωες και πλοκή καρικατούρα.
και ενώ διαπραγματεύονται σοβαρά ζητήματα, το αποτέλεσμα είναι μια καρικατούρα.
μου χάλασαν την διάθεση. δεν ξέρω, ίσως δεν έχω διάθεση για τέτοιου στυλ ταινίες αυτόν τον καιρό. είναι και θέμα ψυχολογίας.
μου χάλασαν την διάθεση. δεν ξέρω, ίσως δεν έχω διάθεση για τέτοιου στυλ ταινίες αυτόν τον καιρό. είναι και θέμα ψυχολογίας.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Γιατί στο κόμικ ο τζόκερ είναι ο κακος τρελάκιας που θέλει να καταστρέψει την πόλη.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:14γιατί;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:11 Η ταινία ήταν πολύ καλή και ο πρωταγωνιστής εξαιρετικός κύριοι.
Στην ταινία ένα άτομο με ψυχική νόσο οδηγείται από το άρρωστο κοινωνικό περιβάλλον -οικονομικά προβλήματα, διαφθορά, πολιτική, κοινωνικός αποκλεισμός - στο να γίνει ο τζόκερ.
- Eθνικοκοινωνιστης
μονο οι ινσελ τελικα μπορουν να καταλαβουν τι ακριβως αντιπροσωπευει ο joker 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
α δλδ μας κάλυψε το ιστορικό κενό, στο πως ο τζόκερ έγινε τζόκερ;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:30Γιατί στο κόμικ ο τζόκερ είναι ο κακος τρελάκιας που θέλει να καταστρέψει την πόλη.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:14γιατί;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:11 Η ταινία ήταν πολύ καλή και ο πρωταγωνιστής εξαιρετικός κύριοι.
Στην ταινία ένα άτομο με ψυχική νόσο οδηγείται από το άρρωστο κοινωνικό περιβάλλον -οικονομικά προβλήματα, διαφθορά, πολιτική, κοινωνικός αποκλεισμός - στο να γίνει ο τζόκερ.
Ε όχι να σου χαλάσουν και τη διάθεση ρε μλκ! Πήγες σινεμά, ξόδεψες, έφαγες πατατάκια ή κάτι, είδες κόσμο, φάτσες, μπούτια.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:19 έχασα 4 ώρες χτες και σήμερα να δώ το Parasite και το Joker. ήρωες και πλοκή καρικατούρα.
Ωραία περάσαμε ρε. Μη γμσαι
-
σιγά μην πήγα σινεμά. πας καλά; τορρεντ κατέβασα.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:43Ε όχι να σου χαλάσουν και τη διάθεση ρε μλκ! Πήγες σινεμά, ξόδεψες, έφαγες πατατάκια ή κάτι, είδες κόσμο, φάτσες, μπούτια.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:19 έχασα 4 ώρες χτες και σήμερα να δώ το Parasite και το Joker. ήρωες και πλοκή καρικατούρα.
Ωραία περάσαμε ρε. Μη γμσαι![]()
Ρε τσιπη καϊ ει . κατεβασες cam version 122,3p και κλαψουριζεις ?the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:44σιγά μην πήγα σινεμά. πας καλά; τορρεντ κατέβασα.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:43Ε όχι να σου χαλάσουν και τη διάθεση ρε μλκ! Πήγες σινεμά, ξόδεψες, έφαγες πατατάκια ή κάτι, είδες κόσμο, φάτσες, μπούτια.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:19 έχασα 4 ώρες χτες και σήμερα να δώ το Parasite και το Joker. ήρωες και πλοκή καρικατούρα.
Όπως κι ο εφιάλτης του Ξέρξη ήταν Ορκ επειδή το κόμικ αφού. Πραγματικές καταστάσεις που τις κοτσάρεις σε κόμικ για να κάνεις το κόμικ συγκινητικό λες και δεν μπορείς να αφήσεις τις ίδιες τις καταστάσεις να σε συγκινούν. Η αμερικάνικη μαλακία να τα κάνει όλα κόμικ μην τυχόν και ξεφύγεις και τα πιστέψεις. Σου επιτρέπουν δηλαδή να παίξεις λίγο με αλήθειες της ψυχής και Φευ! Συγκινήσου ρε φίλε με τις γραμμές, τα σκίτσα. Μη συγκινείσαι στην πραγματική ζωή εκεί γύρνα την πλάτη.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:30Γιατί στο κόμικ ο τζόκερ είναι ο κακος τρελάκιας που θέλει να καταστρέψει την πόλη.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:14γιατί;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:11 Η ταινία ήταν πολύ καλή και ο πρωταγωνιστής εξαιρετικός κύριοι.
Έχεις πολύ χειρότερη πραγματικότητα για να προβληματιστείς σε αυτή την κατεύθυνση και να βγάλεις πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.
-
ρε φίλε από χωριό είμαι. δεν έχει σινεμά εδώ. άσε που στα σινεμά δεν καπνίζουν.Νon4me έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:49Ρε τσιπη καϊ ει . κατεβασες cam version 122,3p και κλαψουριζεις ?the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:44σιγά μην πήγα σινεμά. πας καλά; τορρεντ κατέβασα.Χαοτικός έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 01:43
Ε όχι να σου χαλάσουν και τη διάθεση ρε μλκ! Πήγες σινεμά, ξόδεψες, έφαγες πατατάκια ή κάτι, είδες κόσμο, φάτσες, μπούτια.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo