Ότι και να βάλω, δικέ μου, θα μου πουν για κάποιον γκέι, νάρκισσο γυμναστηριακό που αποτριχώνεται και παίρνει αναβολικά και για κάποιον μυώδη, γραμμωμένο οικοδόμο που πίνει ρετσίνες, ακούει Μητροπάνο και βοηθάει την φουκαριάρα την μάνα του.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:24Βαλε φωτο οικοδομου και φωτο γυμναστηριακουFeindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:14Τύπισσα και τύπε, είστε παντελώς άσχετοι με την οικοδομή και τα γυμναστήρια.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 20:46
Τι να συγκρίνεις τώρα βρε Ασέβαστε; Τον άνθρωπο που είναι πχ στο γιαπί 8 ώρες την μέρα κάθε μέρα τον τύπο που θα χτυπιέται στα γυμναστήρια να κάνει γράμμωση και όγκο κτλ;
Τον πιάνει και τον στίβει με το ένα του χεράκι.
Ο λαϊκισμός σας χτυπάει κόκκινα.
Για σας οικοδόμος είναι ο Κώστας Σόμμερ σε ταινία του Παπαμιχαήλ και γυμναστηριακός είναι ο Αλέξανδρος Πετρίδης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:33Ακριβώς!!
Τότε γιατί απορείς που έπιασαν αράχνες;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μισό να σου στείλω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ο Ξανθοπουλος και ο Βασιλάκης Καιλας θεωρουνταν είδωλα.Ορέστης 35 έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 19:04
Ειδωλο ειναι καποιος που πεφτει θυμα καταστασεων; Ποιον αλλον θαυμαζεις; Τον Βασιλακη Δοσουλα;
Όχι ρε είναι απενεργοποιημέναGherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:37Μισό να σου στείλω.
Χιούμορ ήταν
~~¥~~
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν απορώ. Απλά έτσι είναι και το αναφέρω.LEONAS έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:36
Τότε γιατί απορείς που έπιασαν αράχνες;
Είμαι συντονίστρια, νομίζω μπορώ.lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:37Όχι ρε είναι απενεργοποιημένα
Χιούμορ ήταν
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα μπορούσα να βάλω φώτο αλλά θα φάω κυνήγι μέχρι να πατήσω μαύρο χιόνι.Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:35Ότι και να βάλω, δικέ μου, θα μου πουν για κάποιον γκέι, νάρκισσο γυμναστηριακό που αποτριχώνεται και παίρνει αναβολικά και για κάποιον μυώδη, γραμμωμένο οικοδόμο που πίνει ρετσίνες, ακούει Μητροπάνο και βοηθάει την φουκαριάρα την μάνα του.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:24Βαλε φωτο οικοδομου και φωτο γυμναστηριακουFeindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:14
Τύπισσα και τύπε, είστε παντελώς άσχετοι με την οικοδομή και τα γυμναστήρια.
Για σας οικοδόμος είναι ο Κώστας Σόμμερ σε ταινία του Παπαμιχαήλ και γυμναστηριακός είναι ο Αλέξανδρος Πετρίδης.
Φίλε μια διόρθωση, ο Σόμμερ είχε σώμα γυμναστηρίου.Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:14Τύπισσα και τύπε, είστε παντελώς άσχετοι με την οικοδομή και τα γυμναστήρια.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 20:46Τι να συγκρίνεις τώρα βρε Ασέβαστε; Τον άνθρωπο που είναι πχ στο γιαπί 8 ώρες την μέρα κάθε μέρα τον τύπο που θα χτυπιέται στα γυμναστήρια να κάνει γράμμωση και όγκο κτλ;Ασέβαστος έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 20:42
τωρα μεταξυ μας, δεν πολυκοιταζω αντρικα κορμια, για να εχω γνωμη![]()
αλλα φανταζομαι αμα ειναι στα σωστα κιλα, το οικοδομοσωμα θα ειναι μια χαρα υγειες σωμα, κι αν δεν ειναι ανεπτυγμενοι για να φαινωνται ορισμενοι μυες και ξερογωτι, μονο οι γυμναστηριαδες θα κατσουν να ασχοληθουν. αυτος που τοχει το σωμα μαλλον στα παπαργια του. ουτε οι γυναικες νομιζω μπορουν να ξεχωρισουν τη διαφορα του γυμναστηριακου με το δουλεμενο στο γιαπι.
και φυσικα δεν ειναι μονο το γιαπι που κανει κορμι, αν εισαι στα σωστα κιλα, δεν ειναι αναγκη να εισαι 8 ωρες στην πιεση για να κανεις καλο σωμα. και δουλειες με ελαφρα χειρωνακτικη εργασια, μια χαρα το κανουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:39Δεν απορώ. Απλά έτσι είναι και το αναφέρω.
Είμαι συντονίστρια, νομίζω μπορώ.
Χαχαχαχαχαχα
~~¥~~
Ναι, αλλά τέτοιο σώμα νομίζεις ότι έχουν όσοι δουλεύουν στην οικοδομή.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:43Φίλε μια διόρθωση, ο Σόμμερ είχε σώμα γυμναστηρίου.Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:14Τύπισσα και τύπε, είστε παντελώς άσχετοι με την οικοδομή και τα γυμναστήρια.Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 20:46
Τι να συγκρίνεις τώρα βρε Ασέβαστε; Τον άνθρωπο που είναι πχ στο γιαπί 8 ώρες την μέρα κάθε μέρα τον τύπο που θα χτυπιέται στα γυμναστήρια να κάνει γράμμωση και όγκο κτλ;
Dein Herz, meine Gier
Δηλαδή τι έχω γράψει;Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:18 Η Naida παντως - και οφειλουμε να της το αναγνωρισουμε - εχει γραψει πολλες φορες οτι οι Ελληνιδες δεν ειναι ωραιες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι. Τέτοιο σώμα νομίζεις εσύ πως νομίζω εγώ πως έχουν στην οικοδομή.Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:45Ναι, αλλά τέτοιο σώμα νομίζεις ότι έχουν όσοι δουλεύουν στην οικοδομή.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:43Φίλε μια διόρθωση, ο Σόμμερ είχε σώμα γυμναστηρίου.Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 00:14
Τύπισσα και τύπε, είστε παντελώς άσχετοι με την οικοδομή και τα γυμναστήρια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το νόμισμά σου είναι κάλπικο, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-