- Casper - έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:56Πήγα να βοηθήσω την φίλη της μαμάς μου με κάτι reports για την δουλειά της και επειδή νιώθει υποχρεωμένη μου τα έφτιαξε η γλυκούλα. :smt00
Καλά, δεν μιλάω. Όχι. Κλείστο. Πειθάρχησε. Δεν αντέχω, αλλά πρέπει να κρατηθώ.
Ορίστε;!
Φταίω εγώ που νιώθει υποχρεωμένη; Πας καλα; Μου έδωσε λεφτά γιατί της τα φτιάχνω κάθε μήνα και της είπα να μην διανοηθεί γιατί θα προσβληθώ. Μας φτιάχνει και της φτιάχνει και η μάνα μου φαγητά χωρίς να υπάρχει λόγος, επειδή είναι σαν αδερφές και τους αρέσει να μοιράζονται. Κάποιοι άνθρωποι έτσι κι' αλλιώς το νιώθουν γιατί δεν θέλουν να νιώθουν πως τρώνε τον χρόνο του άλλου. Και εγώ το νιώθω αυτό ακόμα και με συγγενείς. Ακόμη κι' αν ξέρω πως δεν ισχύει. Δεν έχει να κάνει. Αλλά πολύ εύκολα πιάνεσαι και παρεξηγείς από μια κουβέντα φαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 02 Νοέμ 2019, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Casper - έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 15:56Πήγα να βοηθήσω την φίλη της μαμάς μου με κάτι reports για την δουλειά της και επειδή νιώθει υποχρεωμένη μου τα έφτιαξε η γλυκούλα. :smt00
Ορίστε;!
Φταίω εγώ που νιώθει υποχρεωμένη; Πας καλα; Μου έδωσε λεφτά γιατί της τα φτιάχνω κάθε μήνα και της είπα να μην διανοηθεί γιατί θα προσβληθώ. Μας φτιάχνει και της φτιάχνει και η μάνα μου φαγητά χωρίς να υπάρχει λόγος, επειδή είναι σαν αδερφές και τους αρέσει να μοιράζονται. Κάποιοι άνθρωποι έτσι κι' αλλιώς το νιώθουν γιατί δεν θέλουν να νιώθουν πως τρώνε τον χρόνο του άλλου. Και εγώ το νιώθω αυτό ακόμα και με συγγενείς. Ακόμη κι' αν ξέρω πως δεν ισχύει. Δεν έχει να κάνει.
Δεν κατάλαβες το αστείο. Δεν εννοούσα αυτό που λες.
Cavaliere έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 17:35
Ορίστε;!
Φταίω εγώ που νιώθει υποχρεωμένη; Πας καλα; Μου έδωσε λεφτά γιατί της τα φτιάχνω κάθε μήνα και της είπα να μην διανοηθεί γιατί θα προσβληθώ. Μας φτιάχνει και της φτιάχνει και η μάνα μου φαγητά χωρίς να υπάρχει λόγος, επειδή είναι σαν αδερφές και τους αρέσει να μοιράζονται. Κάποιοι άνθρωποι έτσι κι' αλλιώς το νιώθουν γιατί δεν θέλουν να νιώθουν πως τρώνε τον χρόνο του άλλου. Και εγώ το νιώθω αυτό ακόμα και με συγγενείς. Ακόμη κι' αν ξέρω πως δεν ισχύει. Δεν έχει να κάνει.
Δεν κατάλαβες το αστείο. Δεν εννοούσα αυτό που λες.
Ε έτσι όπως το έγραψες τι να καταλάβω;
Αν θες πες.
Η Μανούλα εφτιαξε για το αγορακι της κοκκορα κοκκινιστο ( εκτροφης μας) πατατες τηγανιτες (παραγωγης μας ) κ σαλατα λαχανο καρότο.
Ψωμι ζυμωτο απο τα χεράκια Της