!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Molotov cocktail
Re: Molotov cocktail
Την βενζίνη για το μηχανάκι πάντως μια φορά την βάζεις σε πλαστικό μπιτόνι που βιδώνει το καπάκι, όχι γυάλινο.
the end
Πιο γραφικη κ απ τον κομισσάριο σουβλακοψηστη .
- wooded glade
Έχω μπει στον ίσιο δρόμο σε διάφορα πράγματα και υπήρξαν και τέρνινγκ πόϊντ.sys3x έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 00:06 Γουντ, ήθελα να σε ρωτήξω και πιο πριν αλλά ενέσπαλα, εσύ σαν γουντ πότε μπήκες στον ίσιο δρόμο ρε;
Πχοιο ήτανε το τέρνινγκ πόηντ θέλω να πω.
Έχω μπει στον στραβό δρόμο σε άλλα και υπήρξαν και πάλι τέρνινγκ πόϊντ.
Τι εννοούτε ;
Πολλά μπορούν να συμβούν.
Τώρα ανακάτευα μία βάση δεδομένων με άλογα και έλεγε "FORX HAPPY" αντί του ορθού "FOX HAPPY" (αλεπουδικώς ευτυχισμένος ;).
Ζούσα λοιπόν σε μία πλάνη τόσο καιρό, ότι όλα τα ονόματα ήταν σωστά.
Είναι κι αυτό ένα τέρνινγκ πόϊντ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Από την αρρώστια ρε, κόβες, ινστρούχτορες και τα σέα εννοάω.wooded glade έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 00:58Έχω μπει στον ίσιο δρόμο σε διάφορα πράγματα και υπήρξαν και τέρνινγκ πόϊντ.sys3x έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 00:06 Γουντ, ήθελα να σε ρωτήξω και πιο πριν αλλά ενέσπαλα, εσύ σαν γουντ πότε μπήκες στον ίσιο δρόμο ρε;
Τι εννοούτε ;
Τώρα ανακάτευα μία βάση δεδομένων με άλογα και έλεγε "FORX HAPPY" αντί του ορθού "FOX HAPPY" (αλεπουδικώς ευτυχισμένος ;).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- wooded glade
Ααααα.sys3x έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 01:01Από την αρρώστια ρε, κόβες, ινστρούχτορες και τα σέα εννοάω.wooded glade έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 00:58Έχω μπει στον ίσιο δρόμο σε διάφορα πράγματα και υπήρξαν και τέρνινγκ πόϊντ.sys3x έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 00:06 Γουντ, ήθελα να σε ρωτήξω και πιο πριν αλλά ενέσπαλα, εσύ σαν γουντ πότε μπήκες στον ίσιο δρόμο ρε;
Τι εννοούτε ;
Να σου πω δεν θυμάμαι ακριβώς.
Κάτι έγινε στην κόβα πάντως και άρχισα τις παρεκκλίσεις.
Δεν συμπαθώ την Κανέλλη, ούτε την έχω σε εκτίμηση, αλλά σε αυτό έχει δίκιο. Το να έχω ένα μπουκάλι με βενζίνη δεν είναι αδίκημα.
Συμφωνωmao mao έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 01:07 Δεν συμπαθώ την Κανέλλη, ούτε την έχω σε εκτίμηση, αλλά σε αυτό έχει δίκιο. Το να έχω ένα μπουκάλι με βενζίνη δεν είναι αδίκημα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- wooded glade
Το ουϊσκυ μετατρέπεται σε Μολότωφ ;
Αν μετατρέπεται θα γίνει παφ και δεκαπεντάευρο η υπόθεση αλλά θα αδρανοποιηθεί ο νόμος.
Αν μετατρέπεται θα γίνει παφ και δεκαπεντάευρο η υπόθεση αλλά θα αδρανοποιηθεί ο νόμος.
Κανενα βενζιναδικο δε πρόκειται να βαλει βενζινη σε γυάλινο , γενικοτερα δε γεμιζουν τιποτα αλλο περαν ρεζερβουαρ για λογους πυρασφαλειας , στην καλυτερη ομως αν πεις εμεινα με το αμαξι - μηχανακι κλπ ισως σου βαλουν σε πλαστικο 4 λιτρο - μονολιτρο απο λαδι μηχανης . Τωρα αν σας σταματησουν τιποτα αστυνομικοι και εχετε γυαλινα μπουκαλια γεματα βενζινη και γλιτώσετε το τράβηγμα ενημερωστε με 
-
σούπερ δημήτριος
το να είναι κακούργημα να κουβαλάς μπουκάλια με βενζίνη είναι γελοίο ακόμα και για την ελλάδα
Η λογικη λεει πως αυτος που οντως χρειαζεται την βενζινη για κατι νομιμο θα την εχει σε πλαστικο μπουκαλι - δοχειο που θα συνοδευεται με μια νορμαλ δικαιολογια τυπου εμεινε το αμαξι μηχανη θαμνοκοπτικο εργαλειο κλαδεματος ελιων βενζινοκινητος δονητης απο καυσιμο . Οποτε δε θα εχεις προβλημα . Με 3 μπουκαλια γυαλινα ρετσίνας ομως και λιγο στουπι σε καποια τσεπη παει αλλου .
-
σούπερ δημήτριος
αφήνω στην άκρη το ότι είναι παράνομο να κουβαλάς κάτι που το αγοράζεις ελεύθερα με τους τόνους.μολοτοφ έτοιμη να έχει κάποιος είναι παρανοικό να είναι κακούργημα όταν η οπλοκατοχή είναι πλημμέλημα
Καλα παιχτε την κολοκυθια . Αυτα να τους πεις εσυ αν κυκλοφορείς με γυάλινα γεμάτα βενζίνη και στα βρουν σε ελεγχο .
Οταν μπαίνεις στο αεροπλάνο, υπάρχουν υλικά ακόμη και σε καλλιντικά που απαγορεύονται σε μεγάλες ποσότητες για να μη μπορεί να κατασκευαστεί βόμβα.
Το να λες ότι είναι ξεφτίλα να απαγορεύεται η βενζίνη σε μπουκάλι, είναι υπερβολή. Χώρια που δεν είναι πρακτικό να τη χωρέσει κάποιος από το στόμιο του μπουκαλιού για λόγους μεταφοράς.
Ολοι έχουμε μεταφέρει βενζίνη κατά καιρούς. Μπουκάλια χρησιμοποιούσαμε;
Το να λες ότι είναι ξεφτίλα να απαγορεύεται η βενζίνη σε μπουκάλι, είναι υπερβολή. Χώρια που δεν είναι πρακτικό να τη χωρέσει κάποιος από το στόμιο του μπουκαλιού για λόγους μεταφοράς.
Ολοι έχουμε μεταφέρει βενζίνη κατά καιρούς. Μπουκάλια χρησιμοποιούσαμε;
Ζούμε σε ένα σύστημα.