!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μια «αιρετική» άποψη περί αντικαπνιστικού νόμου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
paul25

Re: Μια «αιρετική» άποψη περί αντικαπνιστικού νόμου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

vagabondo έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:08
paul25 έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 18:53 Ανοησιες! Εχω ξαναπει οτι ο καπνιστης σε δημοσιο χωρο ρυπαινει ενα κοινο δημοσιο πορο ( τον αερα), λειτουργει εις βαρος της υγειας των αλλων. Δεν μπορει να θελει να διατηρησει την ελευθερια του εις βαρος της δικης μου και πολυ σημαντικοτερο ολων της ιδιας της υγειας μου, εγω βγαινω ετσι δυο φορες χαμενος, που ειναι η δικαιοσυνη;

Εκει που ειναι επιλογη δεν μας λεει ο σρθρογραφος, πως θα συμφιλιωσει δυο αντιθετες επιλογες; Μονο θεωρια, απο πρακτικες λυσεις τιποτα. Το θεμα θα επρεπε πλεον να ηταν ληξαν.
Στο ποδόσφαιρο, όταν δεν μπόρεσαν να συμφιλιώσει 2 αντίθετες επιλογές, είπαν: "στο καραΐσκάκη μόνο γαύροι, στην λεωφόρο μόνο βάζελοι, στο οάκα μόνο χανουμάκια, κτλ." Εσύ λες: "σε όλα τα γήπεδα μόνο γαύροι να διασκεδάζουν".
:smt017
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:13
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:02
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 18:27
:lol:
Ακρότητες θεωρούνται μόνο στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής. Στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο είναι πέμπτη απόγευμα
Μιλάει ο άλλος από την χώρα όπου ο αντικαπνιστικός απαγορεύει να καπνίσεις καπνό μέσα στον -παράνομο κατά τ’ αλλά εδώ και τριάντα χρόνια που λειτουργεί- τεκέ, ενώ δεν θα σε πειράξει άμα κάνεις τσιγαριλίκι σχετο :smt005:
Μόνο λετσοτουρίστες την πίνουν σε άκυρους χώρους, αλλά ευτυχώς είναι μαντρωμένοι στο ρεντ λάιτ ντίστρικτ. Η υπόλοιπη χώρα είναι άκαπνη με εξαίρεση κάτι κατσιβελοχώρια στο φρίζλαντ
«Ρεντ λαιτ ντιστρικτ» είναι ολόκληρη η πρωτεύουσα, τα μπουρδέλα για το έθνος των αυτιστικών κόκκινομαγουλακιδων είναι σαν τα ουζερί για τους Έλληνες. Από κει και πέρα εγώ κατέδειξα απλά πως όχι μόνο δεν ισχύει αυτό που ισχυρίστηκες αλλά το συγκεκριμένο παράδειγμα των καμπίσιων ξεπερνάει σε γελοιότητα ακόμη και την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Δυστυχώς τα κράτη χωρίς καμία εξαίρεση αφαιρούν όλο και περισσότερες ελευθερίες και κινούνται όλο και περισσότερο προς μια ολοκληρωτική λογική απαγορεύσεων.

Ξεκίνησαν από την κλοπή του κόπου των ανθρώπων μέσω της φορολογίας και τώρα στραγγαλίζουν και την προσωπική ελευθερία παντού.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Awesomatic έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:21 Δυστυχώς τα κράτη χωρίς καμία εξαίρεση αφαιρούν όλο και περισσότερες ελευθερίες και κινούνται όλο και περισσότερο προς μια ολοκληρωτική λογική απαγορεύσεων.

Ξεκίνησαν από την κλοπή του κόπου των ανθρώπων μέσω της φορολογίας και τώρα στραγγαλίζουν και την προσωπική ελευθερία παντού.
Δικός μου είσαι εσύ! :smt023
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

paul25 έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:16
vagabondo έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:08
paul25 έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 18:53 Ανοησιες! Εχω ξαναπει οτι ο καπνιστης σε δημοσιο χωρο ρυπαινει ενα κοινο δημοσιο πορο ( τον αερα), λειτουργει εις βαρος της υγειας των αλλων. Δεν μπορει να θελει να διατηρησει την ελευθερια του εις βαρος της δικης μου και πολυ σημαντικοτερο ολων της ιδιας της υγειας μου, εγω βγαινω ετσι δυο φορες χαμενος, που ειναι η δικαιοσυνη;

Εκει που ειναι επιλογη δεν μας λεει ο σρθρογραφος, πως θα συμφιλιωσει δυο αντιθετες επιλογες; Μονο θεωρια, απο πρακτικες λυσεις τιποτα. Το θεμα θα επρεπε πλεον να ηταν ληξαν.
Στο ποδόσφαιρο, όταν δεν μπόρεσαν να συμφιλιώσει 2 αντίθετες επιλογές, είπαν: "στο καραΐσκάκη μόνο γαύροι, στην λεωφόρο μόνο βάζελοι, στο οάκα μόνο χανουμάκια, κτλ." Εσύ λες: "σε όλα τα γήπεδα μόνο γαύροι να διασκεδάζουν".
:smt017
Ναι.
Κι όταν είδαν πως δεν μπορούν να κυκλοφορούν όλοι είπαν: "την μία μέρα τα ζυγά, την άλλη τα μονά κ.ο.κ." Εσύ λες: "κάθε μέρα μόνο τα ζυγά (ή μονά, ανάλογα).
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Alien666 έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 18:26 Η άποψη είναι πολύ σωστή και ισχύει πολύ περισσότερο για τους ατμιστές (οι οποίοι κατατάσσονται μαζί με τους καπνιστές μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθεί η κερδοφορία των καπνοβιομηχανιών). Είμαι ατμιστής και έχω κουραστεί να τρώω μπούλινγκ σε δημόσιους χώρους .
Αυτο ισχυει. Πολλες χωρες κανουν διακριση και ενω απαγορευουν το καπνισμα(κακως),επιτρεπουν το ατμισμα,το οποιο ετσι και αλλιως δεν μπορει να προκαλεσει καμια βλαβη στον παθητικο δεκτη.
Βεβαια μια ευθυνη την εχουμε και εμεις οι Ελληνες ατμιστες και εγω μαζι,γιατι γουσταρουμε ντουμανια και συννεφα,οχι σφιχτους ατμοποιητες
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:19
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:13
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:02
Μιλάει ο άλλος από την χώρα όπου ο αντικαπνιστικός απαγορεύει να καπνίσεις καπνό μέσα στον -παράνομο κατά τ’ αλλά εδώ και τριάντα χρόνια που λειτουργεί- τεκέ, ενώ δεν θα σε πειράξει άμα κάνεις τσιγαριλίκι σχετο :smt005:
Μόνο λετσοτουρίστες την πίνουν σε άκυρους χώρους, αλλά ευτυχώς είναι μαντρωμένοι στο ρεντ λάιτ ντίστρικτ. Η υπόλοιπη χώρα είναι άκαπνη με εξαίρεση κάτι κατσιβελοχώρια στο φρίζλαντ
«Ρεντ λαιτ ντιστρικτ» είναι ολόκληρη η πρωτεύουσα, τα μπουρδέλα για το έθνος των αυτιστικών κόκκινομαγουλακιδων είναι σαν τα ουζερί για τους Έλληνες. Από κει και πέρα εγώ κατέδειξα απλά πως όχι μόνο δεν ισχύει αυτό που ισχυρίστηκες αλλά το συγκεκριμένο παράδειγμα των καμπίσιων ξεπερνάει σε γελοιότητα ακόμη και την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Καλά, συμμορφώσου τώρα με την κείμενη νομοθεσία και μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα :e045:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 18:27
Αρίστος έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 18:12 Πως θα μπορουσε να λυθει το προβλημα χωρις ακροτητες.
:lol:
Ακρότητες θεωρούνται μόνο στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής. Στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο είναι πέμπτη απόγευμα
Άψογος.
Βλέπεις δεν ήταν ακρότητα το γεγονός ότι επί 150 χρόνια ...καρκίνιασε το 1/10 του πληθυσμού.
Ακρότητα είναι όταν λες στον άλλο "φτάνει ρε, τους πέθανες όλους! Χαιλάντερ!"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 07 Νοέμ 2019, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

vagabondo έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:30 Ναι.
Κι όταν είδαν πως δεν μπορούν να κυκλοφορούν όλοι είπαν: "την μία μέρα τα ζυγά, την άλλη τα μονά κ.ο.κ." Εσύ λες: "κάθε μέρα μόνο τα ζυγά (ή μονά, ανάλογα).
Επομενως; Να ρυπαινουν και τα εργοστασια; Σε περιοχες που υπαρχουν αντικρουομενα συμφεροντα; Εργοστασιου-κατοικων; Εκει χρονια πιεζουμε τα εργοστασια.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Πόσο γκάβλα να πήζουν οι τσιγαρορουφήχτρες που νομίζουν οτι εχουν το δικαίωμα να διασπείρουν ελεύθερα τον καρκίνο τους, πόσο!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:42 Πόσο γκάβλα να πήζουν οι τσιγαρορουφήχτρες που νομίζουν οτι εχουν το δικαίωμα να διασπείρουν ελεύθερα τον καρκίνο τους, πόσο!
Καθόλου. Μία σημαντική μερίδα των χρηστών καπνικών προϊόντων χρειάζεται βοήθεια εξαιτίας χρόνιου εθισμού στη νικοτίνη.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:45
vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:42 Πόσο γκάβλα να πήζουν οι τσιγαρορουφήχτρες που νομίζουν οτι εχουν το δικαίωμα να διασπείρουν ελεύθερα τον καρκίνο τους, πόσο!
Καθόλου. Μία σημαντική μερίδα των χρηστών καπνικών προϊόντων χρειάζεται βοήθεια εξαιτίας χρόνιου εθισμού στη νικοτίνη.
Να μεριμνήσει η οικογένειά τους για το ντητοξάρισμά τους, δεν ευθύνομαι εγώ ούτε εσύ. Εγώ ήδη περιμένω να εφαρμοστεί η νομοθεσία με τον τριψήφιο, και θα είμαι όλη την ωρα με το μπλουτούθ στο αυτί, να πασάρω καταγγελίες. Και θα το κανω και μπροστά τους, όσο πιο επιδεικτικά μπορώ, δεν θα κρύβομαι σε γωνίτσες.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:50
stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:45
Να μεριμνήσει η οικογένειά τους για το ντητοξάρισμά τους, δεν ευθύνομαι εγώ ούτε εσύ. Εγώ ήδη περιμένω να εφαρμοστεί η νομοθεσία με τον τριψήφιο, και θα είμαι όλη την ωρα με το μπλουτούθ στο αυτί, να πασάρω καταγγελίες. Και θα το κανω και μπροστά τους, όσο πιο επιδεικτικά μπορώ, δεν θα κρύβομαι σε γωνίτσες.
Που να σε λούσουν καρμποναρες :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Τό Τρελλό Αλογο.....θάθελε νά καπνίσετε τή Πίπα τής Ειρήνης ..... . ;12218

Εκτός αν θέλεις νά τού κάνεις δώρο μιά Πίπα τού Πολέμου.....

:a108:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”